Personal

Our Iceland ‘Ring Road’-trip!

Lang heb ik er geheimzinnig over gedaan, maar nu we echt nét niet het vliegtuig instappen richting Keflavík, kan ik het niet langer verzwijgen.. IK GA ROADTRIPPEN IN IJSLAND! Misschien niet de meest voor de hand liggende vakantiebestemming, maar toch.. Soms moet je eens uit je comfortzone stappen hé?

Ijsland

Oké, geen zomerjurkjes in de valies dit keer, maar wel een dikke winter- & regenjas, thermisch ondergoed, handschoenen en enkele dikke wintertruien. Niet dat het daar zo koud is deze tijd van het jaar, maar het weer is er zo onvoorspelbaar, dat ik liever op safe speel. Laagjes kan je op- & afbouwen, niet? Een bikini neem ik ook mee, want rond het vriespunt in een warmwaterbron kunnen springen? Hell yes!

Origins

Hier ligt alles nog op een hoopje .. Intussen alles mooi ingepakt!

Ook mijn skincare-tasje ziet er wat anders uit dan hier. Geen lichte fluides dit keer, die ik in laagjes opbouw, maar een dikkere crème voor de gevoelige huid van ‘Le Couvent des Minimes’ die herstellend werkt én een serum van Collistar, die diep hydrateert! Kwestie van de schade die gure wind & regen op m’n huid wat te beperken. Overdag gebruik ik dan deze van Origins! Ook neem ik een neutraliserende showergel én een hydraterende bodylotion mee, want blijkbaar zit er soms behoorlijk wat zwavel in het water. Crazy!

Wat sleur ik dan nog mee? Zonnecrème bien sûr, en dat zowel in stickvorm, spray én crème. Want zo dicht bij de poolcirkel is de zon niet echt bepaald lief. Ook een BB-crème met zonnebescherming en een lipbalm met SPF. Overdrijven? Ikke? Niets van!

Make-up beperk ik tot het minimum. Een goede BB-cream, wat blush, mijn Hourglass ‘Ambient Lighting’-palette en een goede waterproof mascara! Ook neem ik voor de zekerheid toch ook een fond-de-teint, mijn Laura Mercier Caviar Sticks en een mooie lipstick mee! Je weet nooit dat we ergens in een fancy restaurant belandden!

Benieuwd wat we allemaal gaan doen op onze road trip? Volg mij dan verder op instagram, waar ik jullie zoveel mogelijk probeer mee te nemen in het prachtige IJslandse landschap! See you in two weeks peeps!

Groetjes,

Laura

Voor de geinteresseerden, wij boeken al onze verblijven zelf bij Booking.com, waar we regelmatig prijzen vergelijken. Ook boeken we steeds verblijven die je tot een week op voorhand kosteloos kunt annuleren.. Je weet maar nooit wanneer dé perfecte deal voor je neus staat ..

1 thought on “Our Iceland ‘Ring Road’-trip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *