Handcreme, Human + Kind

Human + Kind Hand, Elbow & Foot Cream

Naar Human + Kind was ik al een tijdje nieuwsgierig. Zowel in België als Nederland nam de verkoop van het merk een blitz-start, met de nodige reviews, ooh’s & aah’s tot gevolg. Tijd om dit zelf eens te proberen, niet? Tijdens ons bezoek aan Parijs in april, nam ik bij Sephora een travel-size van de Hand, Elbow & Foot Cream mee naar huis. Deze kleurrijke tube kon ik niét laten liggen hoor!

Human + Kind

Achter de producten van human + kind zit een verhaal: ‘being kind to others starts with being kind to yourself’. Een mooi verhaal als je ‘t mij vraagt. De producten zijn niet alleen lief voor je (gevoelige) huid, maar ook voor de omgeving. De producten bevatten bijna uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zijn niet op dieren getest en bevatten geen chemicaliën, kleurstoffen, parabenen, parfum en additieven. It feels good to be kind!

Human + Kind

De multifunctionele 5-in-1 crème heeft als doel je handen, voeten en ellebogen te voorzien van wat extra voeding. Je hoeft dus niet meer een aparte crème voor je handen en je voeten te kopen, maar je gebruikt gewoon één product. Handig voor on-the-go! Ook is de crème goed uitsmeerbaar en dringt hij erg goed in. Plus, pretty packaging! Nogmaals!

Human + Kind

De crème ruikt trouwens héél speciaal. Ik kon het niet direct thuisbrengen (mits ik een kluns ben in het benoemen van ‘flora’ allerlei) maar na een kleine inspectie op de ingrediëntenlijst, herkende ik de kenmerkende geur van kruidnagel direct! Dit moet je wél weten voor je ‘m koopt, want het is een geur die niet iedereen ligt!

Human + Kind

Stiekem baalde ik wel dat ik maar één tube had meegenomen, maar een oplettende blogger liet mij weten dat het merk gewoon bij ons verkrijgbaar is bij Ici Paris XL. Je ziet, bloggers kunnen héél véél van elkaar leren hé? Ik weet dus wat ik ga doen wanneer er nog eens een actie is in de parfumerie..

De producten van Human + Kind zijn vrij verkrijgbaar bij Ici Paris XL, zowel in de winkels als online.. Voor deze tube van 50ml (travel-proof dus) betaal je 7,95 euro! Een klein prijsje dus, zeker in de parfumerie! Keende jij het merk al?

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Human + Kind Hand, Elbow & Foot Cream

  1. Ik ben ook al een tijdje benieuwd naar dit merk! Ik zou denk ik wel voor een ander product gaan aangezien ik zelden handcrèmes enzo gebruik 😀 Maar die verpakkingen inderdaad! <3 Zo leuk! ^^

  2. Ik ben ondertussen best nieuwsgierig naar dit merk geworden, ik heb er al een paar keer over gelezen op blogs…de geur van kruidnagel, dat zal best eventjes wennen zijn denk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *