Hugo Boss, parfum, perfume

Parfum van de week: Hugo Boss XX eau de parfum

Deze week stel ik opnieuw een parfum aan jullie voor. De Hugo Boss XX eau de parfum is eentje die al een jaar of zes vaste klant is in mijn parfumstash. Ik denk dat deze op de foto al mijn derde flesje is!

XX

Dit flesje is ook al over de helft heen, dus zal binnenkort ook weer een nieuwtje mogen aanschaffen! Nu, ik gebruikte het tot voor kort ook bijna dagelijks, wat het intensieve gebruik misschien wel verklaart. Nu heb ik m’n dagelijks parfum vervangen door

Dit geurtje kwam eerder toevallig in m’n leven. In 2008 won ik ‘m op een editie van Ladies @ the movies van Kinepolis. Blij dat ik toen was!! Ik was in het begin wat terughoudend omdat ik dacht dat deze geur mij totaal niet ging passen (want met een gewonnen geur heb je natuurlijk niet te kiezen en te testen hé), maar toen ik ‘m voor de eerste keer gebruikte in het uitgaan was ik compleet verkocht.
P1010374

De Hugo Boss Hugo XX Eau de Toilette is zoete, fruitige en houterige geur voor vrouwen. Er bestaat ook een versie voor mannen, namelijk XY, maar die is compleet anders. De twee geuren zijn gemaakt om de verschillen tussen geslachten te benadrukken. Compleet anders, maar wel complementair! De XX opent met frisse noten van mandarijn, bosbessen en lychee. Het hart bevat noten van jasmijn en weelderige rood. De warme basis van Hugo XX bevat sensuele muskus en amber die het wat meer power geven. Mmmmmmm !

P1010373

Ik heb mezelf voorgenomen deze geur niet in de doos te stoppen waar m’n minder intensief gebruikte parfums in belanden. Hopelijk houd ik dit vol, want de laatste tijd komen er zoveel nieuwe geuren op me af die moeten getest worden dat het soms puffen is om ze bij te kunnen houden. Met de XX heb ik echter een verleden, en dat wil ik graag zo houden! Hopelijk lukt het me!

Kende jij deze geur al? Je kan ‘m kopen bij Ici Paris XL voor €52,49 (60ml) !

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Parfum van de week: Hugo Boss XX eau de parfum

  1. Ik heb deze nog eens gekregen voor Valentijn een jaar of 2 geleden. Ik heb deze helaas amper gedragen want ik ben tot de veronderstelling gekomen dat ik geen Hugo Boss typje ben en dit niet bij mijn huid past. Spijtig want het is best een vooraanstaand merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *