Klorane, Origins, Personal, Rain Pharma

Holiday Pampering!Holiday Pampering!

Tijdens m’n reis kreeg ik een mailtje van welke beauty-producten ik allemaal heb meegenomen op reis om m’n huid van dat tikkeltje meer te voorzien. Het waren er een hele hoop, dat kan ik je verzekeren, maar er waren drie producten die ik regelmatig gebruikte als m’n vriend gaan mountainbiken was. Waarom, dat zie je wel op de foto’s.

Het eerste product is er eentje die ik enkele maanden geleden al eens aan jullie voorstelde: de Klorane Oogpatches. Op reis heb ik ze om de vier dagen gebruikt, omdat ik hier best wel wat wijn heb verzet en dat dat niet bepaald een goeie invloed heeft gehad op de huid onder m’n ogen. First-world-problems natuurlijk, maar ik heb toch de schade proberen te beperken. De huid onder m’n ogen werd door deze patches verfrist en gekalmeerd. Heerlijk!

DSC_1442

Maar nu komt het, verandering van spijs doet.. Mijn acné soms heropleven. Alcohol doet er ook niet veel goeds aan, maar de schade is al bij al beperkt gebleven door één trouwe bondgenoot: het Origins Out-of-trouble-mask!

DSC_1441

Dit kleimasker is voor mij de rolls-royce van de gezichtsmaskers. Niet goedkoop, maar o-zo geweldig en o-zo effectief! Beginnende puistjes komen sneller uit (ergo, verdwijnen dus sneller) en bestaande acné wordt keihard aangepakt. Je voelt er niets van, maar de dag na gebruik is m’n huid terug gaaf en in tiptop-conditie.

DSC_1436

GRRRR! Het ziet er natuurlijk niet uit hé! Gelukkig zat m’n vriend op z’n fiets en ik lekker afgelegen in ons vakantiehuisje (onze dichtste buur op 2km). Niemand iets gezien, en ik blij met een probleemloze huid.

Om de puistjes nog verder aan te pakken, gebruikte ik de Rainpharma Pimple Attack. Een product dat jammer genoeg (lezen jullie dit?!!) niet meer in assortiment zit, maar mij tot nu toe aangenaam verrast heeft. Lokaal aanbrengen op de probleemzones en een beetje hocus pocus links en rechts, et voila. Puistjes weg binnen de twee dagen!

DSC_1658

Heb je een droge of een gevoelige huid zou ik deze laatste twee producten zeker niet aanraden, maar mensen met een gemengde tot vette huid zullen hier wellicht wel wat aan hebben. De quality-time met jezelf krijg je er gratis en voor niets bij! Double score?

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Holiday Pampering!Holiday Pampering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *