Body Mist, H&M

H&M Body Treats: Shimmering Body Mist

Als er één ding is dat ik mis in Brugge, is het een cosmetica afdeling in één van de twee H&M filialen die onze prachtige stad rijk is. Buiten enkele nagellakjes en een occasionele mascara is het eigenlijk niet veel soeps. Ik kom vaak ogen te kort als ik in de ‘grote’ filialen rondloop. Tijdens onze trip naar Parijs was het dus prijs. Op zoek naar een paar warme handschoenen in de H&M aan blvd Houssmann kruiste de cosmetica-afdeling mijn pad!

Body Treats

Op verschillende blogs zag ik al héél wat lovende woorden over de Body Mists van H&M verschijnen, en nu ik toch eindelijk eens in een H&M geraakt was mét cosmetica-afdeling, kon ik aan de lokroep niet weerstaan. Na wat snuffelen aan de verschillende geurtjes die beschikbaar waren (Heliotrope & Vanilla – Lily of the Valley & Musk – Freesia & Lychee) koos ik toch voor de Heliotrope & Vanilla. Ik heb het meer voor zoetere geurtjes, dus op zich een makkelijke keuze. Plus, in de mist die ik mee naar huis nam, zaten er shimmers! SPARKELSSSS!!

Body Treats

De Heliotroop die in deze Shimmering Body Mist zit, is een geur die ik eigenlijk niet kende. Het is een bloem weliswaar (en geen ‘kruid’ zoals ik eerst dacht) en hierdoor ruikt deze body mist heel sterk en inderdaad erg bloemig in het begin. Na een tijdje maakt de overheersende bloemengeur echter plaats voor de heerlijke vanille. Hierdoor koos ik ook niet direct voor deze bodymist, maar heb ik pas na tien minuutjes beslist, toen ik plots vanille rook aan mijn linkerarm! Ik ben een zoetebekje!

 

Héél goed kijken!
Héél goed kijken!

Ben je bang dat deze body mist je gaat doen glinsteren als een discobal? Zeker geen schrik hebben! De shimmers in de mist zie je eigenlijk niet meer zo sterk terug als de verpakking doet vermoeden. Wil je de intensiteit van de glinstertjes toch iets verhogen, schud dan een dik minuutje goed door! De geur blijft een drietal uur rond mij hangen, en dat vind ik net genoeg voor een mist.

Body Treats

Voor z’n prijs heb ik zeker niet te klagen. Je betaalt immers slechts €3,95 per fles van 250ml waar je eigenlijk best lang mee doet! Ik ben fan!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “H&M Body Treats: Shimmering Body Mist

  1. Inderdaad, in ons Brugge is het niet te vinden, deze beauty-afdeling. Heb eerlijk gezegd nog nooit iets van H&M producten geprobeerd maar prijs valt mee. Op je hand lijkt het wat… Olie-achtig? Maar zal waarschijnlijk zijn omdat je net heb gesprayd denk ik. Wel goed dat de geur zolang blijft! Ik heb van die bodymists van victoria’s secret en die blijven toch niet zolang rond me hangen, helaas…

    1. Ja, het lijkt inderdaad olie-achtig omdat ik ‘m niet heb uitgewreven. Heeft dezelfde substantie als een gewone parfum eigenlijk. Droogt snel op maar heb direct foto genomen na het sprayen omdat je anders eigenlijk NIETS zag.. Hmmmm, shimmers? Dacht het niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *