H&M, Lipstick, nails

H&M ‘The Beauty Departement’ + (ini)mini-haul!

Herinner je je nog de tijd dat we allemaal wel een beetje al lachend spraken over de beautylijn van kledingzaken zoals New Look, Zara en H&M? Wel, met het schaamrood op de wangen moet ik bekennen dat ik héél geïntrigeerd ben door de nieuwe beautylijn van H&M. Niet meer een lipglossje links en rechts, en een poeder dat wat verloren in een hoek van het filiaal ligt, maar wel een volwaardig stuk van het assortiment. Ik heb enkel nog maar het stukje gezien in Brugge, maar ik wil hier méér van zien. De mooie witte & heldere rekken met waar alles mooi op geëtaleerd staat. Betaalbare lippenstift, foundation, allerlei poeder, super zachte kwasten, parfum, haarproducten, .. . You name it, they got it!

Helaas wel niet in elk filiaal even uitgebreid (want in Brugge hebben ze bijvoorbeeld géén lichaams- & haarproducten, noch het parfum waar ik zo benieuwd naar was) maar toch groot genoeg om éénder welke beautylover uit z’n kot te lokken.

Zelf was m’n eerste kennismaking nogal ‘braafjes’. Ik heb mezelf de laatste weken misschien een beetje te veel laten gaan op het vlak van make-up, dus sprak ik met mezelf af dat ik twéé producten mocht kopen die ik nog niét had. Het werd een lipproduct én iets voor m’n nagels ..

Zoals jullie kunnen zien gaat het dit keer niet over het zoveelste kleurtje voor je loppen of je nagels maar twee producten die ervoor zouden moeten zorgen dat de kleurtjes die je wél draagt, langer zouden moeten blijven zitten. Handig toch? Zeker als je weet dat m’n Faby Drop Dry aan z’n laatste ‘drupje’ toe was .. Deze gaan direct naar de all-day-beauty-kast om uit te proberen.

Om trouwens even een idee te geven hoe betaalbaar deze producten zijn:

 • Lip Fixation Primer: €9,99
 • Instant Armour To Coat: €5,99

Op dit moment is het filiaal op De Antwerpse Meir het meest uitgebreid qua beauty-assortiment. Ik ben zeker van plan om er eens een kijkje te gaan nemen.. Al is het maar om eens aan het parfum te gaan snuffelen! Ben jij al gaan kijken naar de vernieuwde beauty-rekken van H&M?

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “H&M ‘The Beauty Departement’ + (ini)mini-haul!

   1. Nee, maar was deze week toevallig bij de H&M, en zag opeens alle nieuwe spullen liggen. Echt de moeite! Al is het maar om alles te swatchen :p Ik ga zeker nog eens terug!

 1. Ik moet zeggen dat de beauty producten van H&M me de laatste tijd ook meer aanspreken! Ik ben alvast heel benieuwd naar deze 2 producten want dit is eens iets anders dan inderdaad weer het zoveelste kleurtje 😀

 2. Het ziet er idd heel mooi uit allemaal. Ben eens gaan kijken op de meir, maar heb me ingehouden (self control enal ;)) teneinde mij in New York helemaal te kunnen laten gaan 🙂

 3. Vanmiddag ben ik hier in utrecht ( ik ontdekte er toevallig 1tje )bij de H&m wezen kijken naar de beautycorner en dat zag er indrukwekkend mooi uit. Wel vond ik de meeste producten best wel prijzig voor een merk wat direct verbonden is aan een betaalbare winkel zoals H&M toch is…

 4. Ik heb de producten vandaag in Gent zien liggen maar ik heb niks meegenomen! Ik vind het enorm jammer dat ze daar ook geen body- en haarproducten hebben. Mijn zus heeft uit Londen een body mist meegenomen voor mij en die is wel heel fijn. Ze was trouwens enorm onder de indruk over hoe de producten daar gepresenteerd werden, in België is het blijkbaar heel wat minder… Ik moet trouwens zeggen dat ik de prijzen van de meeste producten vrij hoog vind voor H&M…

  1. Sommige dingen vond ik inderdaad ook niet van de goedkoopste, maar ik heb het gevoel dat H&M zich steeds minder als ‘budget’ wil gaan profileren .. Of heb ik ‘t fout?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *