Footcare, Hansaplast

Hansaplast Regenerating Foot Cream

Ken je dat gevoel om naar een feestje (een trouwfeest in dit geval) te gaan met de meest awesome dancing-shoes, maar toch tegen de avond met een stuk in uw kraag op blote voeten op de dansvloer huppelen? Ik ken het alvast wél.. Erg leuk allemaal, maar de dag erna is niet zo leuk. Niet voor uw kraag (lees: uw hoofd) en niet voor uw voeten! Pijntjes, droge plekjes en wat schaafjes.. Zondag was dan ook voetjes-verwen-dag op het Essential Honesty Hoofdkwartier!

Redder in nood was de Hansaplast Regenerating Foot Cream, de meest voedende voetencrème die ik ooit gezien heb! Ik ontdekte ‘m in de Deautybox van Mei en ben sindsdien grote fan!

Hansaplast RFC

Toegegeven: dit is een vette crème. Maar dan ECHT vettig. Wanneer ik dit spul opsmeer, loop ik de hele dag met ‘Cosy Socks’ door het huis, uit vrees dat ik vette plekken maak op de vloer. Of erger, dat ik val op m’n eigen vloer. Nu, dat vettig zijn is ergens wel logisch. Zeker als je weet dat deze voetcrème maar liefst 10% urea bevat!

Hansaplast RFC

De geur heeft iets typisch Hansaplast. Aan het omschrijven zal ik niet eens beginnen, maar mensen die regelmatig de producten van het merk gebruiken, zullen wel weten wat ik bedoel. Niets storends ofzo, maar verwacht geen heerlijk geurende voetjes zoals bij de Rainpharma Foot Balm wél het geval is.

Hansaplast RFC

Ik gebruik ‘m trouwens het liefst na het peelen van mijn voeten. Zo worden eerst de dode huidcellen verwijderd, en ga ik eeltvorming tegen. Hier heb ik ook wel wat wondermiddeltjes voor! Ofwel ga ik voor de full-on-Rainpharma treatment, ofwel (zeker als het wat sneller moet gaan) ga ik voor de Anti-eelt 2-in-1 Peeling. Ook van Hansaplast trouwens!

Deze crème van Hansaplast is gewoon te koop bij de drogisterij en ook helemaal niet duur! Voor €6,39 euro heb je al een 100ml-tube, waar je een héél eind mee doet! Ik heb de mijne al sinds mei, en ik ben zelfs nog niet halverwege!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Hansaplast Regenerating Foot Cream

  1. Nu ik eindelijk terug in ons Belgenlandje ben en momenteel wat tijd heb, wordt het eens tijd dat ik was blogs (bij)lees. Bij deze dus mijn eerste reactie sinds lang :p
    Heel leuk om te lezen over een goede vettige voetencreme! Deze ga ik me in de winter zeer waarschijnlijk aanschaffen als het een koude winter wordt! Trouwens welke wondermiddeltjes gebruik je naast de twee voornoemde nog voor een goede voetenpeeling? Ik heb namelijk snel last van eelt…

    1. Wat ben ik blij dat je er weer bent! Ik volgde je avonturen via Instagram, en wauw, wat een leuke dingen heb je gedaan! Goh, ik heb heel wat producten die ik gebruik (de een al wat goedkoper dan de andere) maar die twee springen er wel tussenuit! Die van Hansaplast is trouwens best wel goedkoop.. Give it a try!

  2. Haha, ik heb echt gelachen over het met een paar borreltjes op huppelen op de dansvloer op je blote voeten…nou en of ik dat herken! maar ook hebt op mijn blote voeten of pantys naar huis moeten lopen, met mijn schoenen in mijn hand staat mij nog helder bij…aiaiaiai wat een drama de volgende dag, voor en aan mijn voetjes…deze creme klinkt heerlijk…

  3. Ik had deze ook gekregen in de box van mei! Ik vind hem inderdaad ook héél vet en heb het gevoel dat ik zelfs de dag er na nog schuiverig door het huis glij… Ik gebruik momenteel de voetcrème van Rituals het meest! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *