Apivita, shampoo

My hair loves: Apivita Propoline Shampoo

Mocht mijn haar een personaliteit hebben, was het wellicht een bitchy verwend nest. Wil enkel het beste en het duurste en wanneer ze die niet krijgt, gaat ze klitten, splitten of wordt ze onhandelbaar. Zelf hou ik allesbehalve van drama, dus geef ik m’n haar gewoon wat ze wil: een optimale verzorging. Helaas, zoals het een verwend nest betaamt, raakt m’n haar snel merken beu, dus moet ik regelmatig switchen. Hoewel m’n haar dus allesbehalve snel tevreden is, is ze op dit moment dikke vriendjes met Apivita.

Apivita

Apivita (to be smart for a second: ‘het leven van de bij’ hence de Latijnse woorden APIS -bij- en VITA -leven- ) is geen onbekende voor mij als apotheek-snuisteraar. Het merk brengt al sinds 1979 cosmeticaproducten op markt, die gebaseerd zijn op organische producten die aangeleverd worden door de bij (zoals onderanderehoning, propolis, konigingenbrij) gecombineerd met Griekse kruiden. De producten van Apivita zijn niet alleen natuurlijk, ze zijn ook vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en chemische verbindingen!

Apivita

Nieuw in de badkamer, is de ‘Apivita Shampoo for Dry-Dehydrated Hair’. De naam geeft perfect weer hoe de structuur van mijn haar op dit moment is: droog én gedehydrateerd (dankuwel Franse & Italiaanse zon). Houd u vast, want deze shampoo zit vol natuurlijke ingrediënten die m’n haar effectief weer gezond, glanzend én zacht maken:

  • Honing, Aloë Vera, Amandel- & Olijfolie om je haar te hydrateren
  • Panthenol & Phytantriol om de glans, elasticiteit én zachtheid terug in je haar te brengen
  • Rozenwater (in plaats van water) om irritaties te vermijden én je haar een anti-oxidant-boost te geven
  • Katoen, Arginine & Oligosaccharide, die een beschermende laag rond het haar leggen zonder het te verzwaren

Heb ik trouwens al gezegd dat ik verliefd ben op die geur? Honing! I LOVE IT! Niet de ‘Honeymania’-geur van honing, maar de old school Meli-honing-recht-uit-de-pot geur! Can’t stop sniffing! Enig minpuntje dat ik kan bedenken, is dat m’n haar het een beetje té leuk vindt. Door het feit dat alles zo zacht, fluffy en gezond is, valt het als een pannekoek plat op m’n koppie. Thank god for styling products!

Apivita

Op dit moment staat voor de zomer de ‘Shampoo for Oily Roots and Dry Ends’ op de wishlist. Ik heb dan vaker last van droge puntjes met vettige wortels (door de beschermende producten die ik dan op m’n haar doe), dus mag het gerust iets anders zijn. Hopelijk temt ook deze shampoo dan de ‘veeleisende bitch’ die mijn haar eigenlijk is

And the best part .. ‘t is ZO betaalbaar! Voor deze shampoo betaal je slechts €10 bij de apotheek! Ook online te koop via deze link!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “My hair loves: Apivita Propoline Shampoo

  1. Deze zat in de doos van de maand oktober bij ‘The Testing Project’,
    wat een zalige doos! Een echt plezier om te ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *