Body Butter, Greenland

Greenland Mint-Lavender Body Butter

God, ‘t is alweer vijf maanden geleden dat we vertrokken uit Thermae 2000. Time flies when you’re a) sick ; b) working ; c) overstressing ; d) .. (schrap wat niet past) .. Ik toonde jullie welke beauty-vriendjes mij toen vergezelden, if you still remember?

Nog niet zo héél lang geleden kreeg ik echter een maitje van een lezeres met de vraag wat ik vond van de Greenland Mint-Lavender Body Butter die ik meenam!
Greenland Mint-Lavender

Greenland is de laatste maanden ontzettend populair in Nederland heb ik gemerkt. Belgische lezers anderzijds zullen nu wellicht een beetje uit de lucht vallen. Zelf leerde ik het merk per toeval kennen in mijn vaste sauna-complex, waar ze potjes lieten rondgaan voor na het sauna-gebruik. Toen ik echter hoorde dat webshop O-lijf-care ze ook begon te verkopen, ging ik overstag! Testen die handel!

Greenland Mint-Lavender

Er bestaan heel wat geurvarianten van deze body butters, maar zelf ik heb de Mint-Lavender, een heerlijk frisse en rustgevende geur. Hij zit in een zilveren tinnetje en bevat 100 ml product. Niet zo heel veel zou je denken, maar door z’n stugge textuur heb je veel minder nodig dan bij een body butter van The Body Shop bijvoorbeeld.

Greenland Mint-Lavender

Stugge textuur zeg je? JA! Voedende textuur? You bet ya! Ingrediënten als shea Butter, olijfolie kokosboter & glycerine maken je huid zijdezacht en houden het vocht vast in je huid. Laat spijtig genoeg wel eventjes een vettig laagje achter, maar goed, welke body butter doet dat niet?

Heerlijke geur, verschrikkelijk zacht voor m”n huid én helemaal niet duur. Wat wil een mens nog meer? Ik haalde m’n exemplaar bij O-Lijf-Care, waar ‘ie vroeger €8,95 kostte. Ook verkrijgbaar bij De Tuinen!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Greenland Mint-Lavender Body Butter

  1. Hij klinkt heerlijk, zelf heb ik een kokos body butter van Greenland en die is echt geweldig, als deze net zo goed geurt ben ik direct overstag….
    greenland producten ruiken altijd zo heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *