Make-up

Givenchy ‘Noir Couture’ Volume

Hoewel ik op’t vlak van mascara’s echt hondstrouw ben aan een merk, verplicht deze blog mij soms eens om uit die veilige zone te komen. Zo ontdekte ik na jarenlang gebruik van de Benefit ‘They’re Real’ bij toeval de ‘So Curl’ van Sisley, en heb ik sindsdien ook geen andere mascara meer gekocht. Nu heb ik nog géén betere mascara gevonden dan deze, maar heb ik wel al enkele andere leuke mascara’s ontdekt, waaronder deze ‘Noir Couture Volume Mascara’ van Givenchy.

Givenchy

Ik weet het, dit is een luxesample, maar let’s face it, wie heeft er ooit al eens een grote mascara-verpakking opgemaakt voor z’n ‘officiële’ houdbaarheidsdatum overschreden is. Op de ‘So Curl’ na, bestaat mijn mascarastash trouwens uitsluitend uit luxesamples (Perversion, Le Volume, Roller Lash, Cils D’Enfer.. ) die ik boven water haal wanneer ik eens voor een andere look of feel wil gaan. Bij deze, mijn excuses. De full-size ziet er echter krak ‘t zelfde uit.

Givenchy

Even een moment stilte voor deze absolutely stunning packaging. GORGEOUS! Givenchy heeft écht prachtige producten in assortiment zitten, en bij elk product dat ik al in m’n handen gehad heb, stond mijn hartje echt eventjes stil. Beautyliefhebbers weten zéker welk gevoel ik hier beschrijf. Maar goed, ‘t is de inhoud die ‘t moet doen natuurlijk.

Givenchy

Het borsteltje is eentje die ik nog niet eerder zag voorbijkomen, of toch niet in mijn stash! Het ziet er een beetje uit als een DNA-streng als je ‘t mij vraagt. Een spiraalvormig borsteltje, waardoor je quasi élk wimpertje probleemloos van een laagje kan voorzien.

Ten eerste: het effect op m’n wimpers is fenomenaal. Elk wimpertje wordt gescheiden en worden voorzien van een extra volumeboost. Het enige wat ik een beetje mis is een extra ‘krul’ die in m’n wimpers komt na aanbrengen, maar dat is zo verholpen met een wimperkruller.

Givenchy

Ten tweede: de houdbaarheid van deze mascara is top! Na 14u dragen geen vlekken, noch klontervorming in mijn wimpers.

Givenchy

Deze mascara is een ideale combinatie van packaging, luxe-feel & kwaliteit, die de luxe-poes die ik toch een beetje aan het worden ben, weet te paaien! And now, if you’ll excuse me .. Ik ga nog wat naar de mascara staren!

De’Noir Couture’ Volume van Givenchy is o.a. te koop bij Ici Paris XL, en heeft een adviesprijs van €31,50!

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Givenchy ‘Noir Couture’ Volume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *