Bodylotion, The Body Shop

Fuji Green Tea Body Sorbet

Enkele maanden na de lancering van de Smoked Poppy-geurlijn, (die spijtig genoeg niet voor mij was weggelegd) komt The Body Shop alweer met een nieuwe geur op de proppen: Fuji Green Tea!

Niet zomaar een nieuw geurtje voor de bestaande producten, maar wel de eerste bodycare-lijn met echte groene theeblaadjes afkomstig uit de Mount Fuji regio uit Japan. Speciaal? Best wel, want (zoals bijna elke theedrinker weet) groene thee bevat namelijk antioxidanten, die je van zowel binnenuit als buitenaf een boost geven! Pure skinfood! Hop, naar The Body Shop!

Fuji Green Tea

Ik nam de Body Sorbet mee naar huis. Waarom? Ten eerste is de geur heel erg prikkelend. Heel fris door de groene thee, maar gemengd met de geur van zachte bloemen, spiced up met een vleugje citroen. Een echte lente/zomergeur als je ‘t mij vraagt.

Fuji Green Tea

Ten tweede, de textuur. Ik vertelde jullie al eens over de ongeloofelijk frisse en speciale textuur van de Body Sorbets toen ik de Mango Body Sorbet reviewde live vanuit La Douce France! De combo van frisse textuur én frisse geur maken het voor mij gewoon on-weer-staan-baar!

Fuji Green Tea

Ik zie het al voor me. Na een dagje zonnebaden nood aan wat verfrissing én hydratatie, maar niet aan de plakboel van een after-sun? Yes, deze is het helemaal! Of wanneer je een warmte-vapeurtje hebt in de tuin, maar het eigenlijk niet zo erg zonnig is? Instant freshness!

De Body Sorbets zijn verkrijgbaar in de geuren Mango, Strawberry, Satsuma, Moringa, Pink Grapefruit én nu dus ook in de geur ‘Fuji Green Tea’ en kosten €11,00 per stuk.

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Fuji Green Tea Body Sorbet

  1. Ik heb inmiddels al gesnuffeld aan deze geur en wauw ik vind hem heerlijk! Ik ga zeker nog eens iets aanschaffen van deze lijn. De Body Sorbets zijn ge-wel-dig, ik heb de Mango variant en ik vind het heer-lijk deze in de zomer te gebruiken! Liefs

  2. Ik ben ook helemaal fan! Die Smoky Poppie-toestand was niets voor mij, maar deze… zo fris! Ik ben voor de Sorbet en de Body Butter gegaan. Deze mag van mij wel permanent worden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *