Body- & Skincare

Filorga Scrub & Mask

Sinds ik de Hand Absolute van Filorga gebruikt heb, ben ik helemaal in de ban van dit Franse merk. Ik haalde intussen een serum van het merk in huis (waar ik jullie in de loop van de volgende maanden wel eens wat meer over ga vertellen) én testte ik deze ‘Scrub & Mask’ uit. Een product waar duidelijk over is nagedacht!

Filorga Scrub & Mask

Een scrub & een masker in één? An sich heb ik met dit soort producten een beetje een haat-liefde verhouding. Ofwel is de scrubkorrel te hard, ofwel droogt het masker te snel waardoor ik niet kan scrubben, ofwel droogt ‘ie gewoon niet. Drie dingen die ik helemaal niet leuk vind aan een masker/scrub. Ik was dus enorm benieuwd wat dit ging doen. Iedereen die ‘m al testte was er lyrisch over, dus tijd om ‘m aan een grondige inspectie te onderwerpen!

Filorga Scrub & Mask

Eerst en vooral, aan dit masker zit een gebruiksaanwijzing! Je brengt een dikke laag van het masker aan op je gezicht en vervolgens masseer je het product voor een minuut lang voorzichtig met ronddraaiende bewegingen in. This is the scrubbing part. Hierna laat je het masker intrekken. En dan, dan gebeurt er echt iets geks ..

Na een minuutje of drie begon m’n huid echt te kriebelen. Precies een horde mieren die over je gezicht marcheren! Nu, geen paniek, het zijn geen mieren, maar wel het masker die begint te oxideren. Het masker transformeert zichzelf in een mousse die je huid een ware zuurstofboost geeft. Na ongeveer vijf minuten, als de belletjes zijn verdwenen, spoel je het masker af. M’n poriën zijn verkleind én m’n huid is echt zijdezacht! Intrigerend én innoverend, al zeg ik ‘t zelf!

Filorga Scrub & Mask

Niet alleen het product is innovatief, ook over de verpakking heeft Filorga nagedacht! Hoewel je het op’t eerste zicht niet zou zeggen, is het een airless pot! Je draait de bovenkant van het potje eraf en als je dan drukt op onderste laag komt de crème er vanzelf uit! Zo komt er pas zuurstof aan te pas wanneer je ‘t product effectief gaat gebruiken!

Filorga Scrub & Mask

Het masker zelf werkt voornamelijk op celregeneratie, verwijde poriën en een doffe teint. Laat die twee laatste zaken nu mijn huid typeren op dit moment! Verbaast het je dan ook dat ik dit echt een geweldig masker vind? Het innerlijke maskermeisje wordt helemaal euforisch als ze dit soort producten kan gebruiken!

Deze Filorga ‘Scrub & Mask’ is 100% parabenen vrij, klinisch getest én ligt is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris Xl voor €33,90. De airless pot bevat 55 ml.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *