douchegel, Rituals, scrub

My Favorite Rituals Sunrise Collection

Herinner je je nog mijn vorige Rituals aankoop? Het car-perfume uit de Rituals Sunrise reeks heeft me intussen zo hard betoverd dat ik intussen de lichaamsproducten uit de reeks ook al in mijn badkamer heb staan! De Sunrise lijn van Rituals past perfect bij mij! De producten uit deze lijn ruiken naar zoete sinaasappel en ceder. Heerlijk verkwikkend, ideaal om ‘s morgens mee wakker te worden. Nu ruik ik naar mijn auto, of m’n auto naar mij 😉 Je mag kiezen!

P1010497

Deze Sunrise Shower Foam van Rituals is eigenlijk de aller-allereerste shower foam die ik heb gebruikt. Ik weet het, shame on me! Naast Philosophy is dit dus opnieuw een hele hype die me voorbij gegaan is zonder dat ik het wist. Deze douchegels zijn immers al een tijd ontzettend populair. Het is een gel-schuim (vergelijk het met scheerschuim) waar je huid suuuuuuuuuuuper zacht van wordt. De douchegel bevat 200 ml en kost €8,00. Natuurlijk moet deze weer limited edition zijn.. Gelukkig heb ik er drie aangeschaft, zo kan ik weer eventjes voort.

P1010494

De Sunrise Scrub is een eerder milde scrub die bedoeld is voor wekelijks gebruik. Hij ruikt zaaaaaaalig lekker, naar zoete sinaasappels. De korrel is gelukkig niet te ruw. Ik gebruik ‘m nu net voor het epileren van m’n benen. Voor m’n armen en de rest van m’n lichaam gebruik ik liever een ruwere scrub. De scrub bevat 150 ml en kost normaal gezien €10,00. Ik betaalde er in de solden slechts €5,00 voor 😉 Feest!

P1010496

Deze twee lieverds zitten intussen in mijn trolley, klaar om mee te gaan naar Thermae 2000! Dan eindigt mijn spa-gevoel niet in de hotelkamer, maar gaat ‘ie lekker door! Rituals, I love you so much!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “My Favorite Rituals Sunrise Collection

  1. Jammer dat je te laat bent met de hype want vroeger zat hij in het vaste assortiment geloof ik 😀 En ik heb hem nog niet geprobeerd maar hij lijkt wel lekker!

  2. Hallo, hallo 🙂 Zoals ik eerder al zei vind ik je blog heel erg leuk. Ik wil je dan ook graag nomineren voor de Liebster Award! HURRAAAY! Morgen schrijf ik er een blogpost over en hierin staat meer informatie. Kijk morgen dus vooral even op mijn site voor het hoe en wat rondom een Liebster Award :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *