2014, Favorieten, Personal

This was 2014: Skincare Edition

Phieuw, even bekomen! Kerst is alweer voorbij, waardoor we in sneltreintempo richting het nieuwe jaar gaan! Een jaar die voorbij is gevlogen, zowel op professioneel vlak, relationeel vlak én op het vlak van ‘Essential Honesty’! Deze blog blaast binnen een dikke week alweer twee kaarsjes uit! Time flies when you’re having fun, right? Maar voor we op de feiten gaan vooruitlopen, lijkt het me goed om even terug te blikken naar het afgelopen jaar.

Vorig jaar schreef ik halverwege december al eens een artikel met mijn favorieten! Ik zette toen nog maar mijn eerste stapjes in de blogwereld. Intussen ben ik al heel wat vertrouwder met de beauty-world around me, waardoor ik heel wat nieuwe producten heb mogen ontdekken.

2014 Skincare Favorites

Vandaag toon ik jullie mijn ‘2014 Skincare-favorites’, waarin toch wel enkele oude bekenden tussenzitten, maar ook enkele nieuwe schatten! Beginnen doen we met de reinigers & exfoliants, want daar beginnen we ‘s morgens ook mee, toch?

  • Reiniger: Ducray Keracnyl Gel Moussant
  • Gezichtreinigingslotion: Bioderma Sensibio micellaire reiniger voor de gevoelige huid (review)
  • Make-up remover: Clinique ‘take the day off’ Cleansing Balm (review)
  • Exfoliator: Dermalogica Daily Microfoliant (review)

Waar ik mezelf vorig jaar nog de vraag stelde of de Dermalogica-exfoliant een rebuy ging worden, merk ik dat ik een jaar later nog steeds trouw dit product gebruik! Elke. Eurocent. Waard!

2014 Skincare Favorites

Ook oude bekende Bioderma Sensibio staat nog steeds in de lijst! Nieuwkomers zijn de Clinique Cleansing Balm & Ducray Gel Moussant! Van deze laatste komt snel een review online! Beloofd!

Na het reinigen moeten we het gezicht terug gaan verwennen hé? Wel, tijd voor crèmetjes, crèmetjes én nog meer crèmetjes! Oja, en ook nog maskertjes!

  • Dagcrème: Philosophy ‘Hope in a Jar’ Oil-free
  • Nachtcrème: Vichy Normaderm Nuit-Detox (de oude versie staat op de foto, maar de review vind je hier)
  • Spot Treatment: Rainpharma Pimple Attack Treatment (review)
  • Oogverzorging: Deze geweldige Estée Lauder combo (review)
  • Gezichtsmasker: Origins ‘Out Of Trouble’ mask (review)
  • Extra Verzoring: Vichy Idealia Serum (review)

Holy Moly! Heel mijn routine is veranderd! Dit had ik niet verwacht toen ik dit wilde schrijven. Nu, ‘t is eigen aan het beestje, want als blogger leer ik voortdurend nieuwe producten kennen die wel eens zouden kunnen geschikt zijn voor mijn huid.

2014 Skincare Favorites

Het ideale product heb ik nog niet gevonden – en ik twijfel nog steeds of het wel bestaat – maar deze combinatie werkt voorlopig goed! Vooral de dagcrème van Philosophy doet wonderen voor m’n huid in deze ‘barre’ wintertijden!

2014 Skincare Favorites

Maandag neem ik mijn make-up favorieten onder de loep, want verdorie, op dat vlak is er HEEL veel veranderd! Stay tuned!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “This was 2014: Skincare Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *