Favorieten, Personal

Favorieten van 2013!Favorieten van 2013!

Wauwie, december is ook al halverwege. De Sint is nog maar net samen met zijn Pieten terug naar het zonnige Spanje, en de Kerstman staat alweer bijna voor de deur. Je ziet de kerstboom in heel wat woonkamers staan en ook winkelvitrines en het straatbeeld zijn versierd voor het naderende Kerstfeest. Ook het nieuwe jaar komt er binnenkort aan, en daarom wil ik graag met jullie eens mijn favorieten van 2013 delen.

Ik heb mijn lijstje gegroepeerd per domein: mijn gezichtreiniging & -verzorging, mijn favoriete make-up, mijn favoriete bodycare-producten en favoriete parfum. Lezen jullie even mee?

Wauwie, december is ook al halverwege. De Sint is nog maar net samen met zijn Pieten terug naar het zonnige Spanje, en de Kerstman staat alweer bijna voor de deur. Je ziet de kerstboom in heel wat woonkamers staan en ook winkelvitrines en het straatbeeld zijn versierd voor het naderende Kerstfeest. Ook het nieuwe jaar komt er binnenkort aan, en daarom wil ik graag met jullie eens mijn favorieten van 2013 delen.

Ik heb mijn lijstje gegroepeerd per domein: mijn gezichtreiniging & -verzorging, mijn favoriete make-up, mijn favoriete bodycare-producten en favoriete parfum. Lezen jullie even mee?

Favoriete reinigingsproducten:

M'n Philosophy was op, dus heb er een staaltje bijgelegd!
M’n Philosophy was op, dus heb er een staaltje bijgelegd!
 • Gezichtreinigingslotion: Bioderma Sensibio micellaire reiniger voor de gevoelige huid
 • Reinigingsgel: Philosophy Purity Gel Cleanser & Avène Cleanance Gel for blemished skin
 • Oogmake-up remover: Odina Eye Make-up remover (ja, uit de Action!)
 • Exfoliator: Dermalogica Daily Microfoliant

Ik ben ook gevallen voor de charmes van het Bioderma-gamma. Deze vind ik nét dat tikkeltje beter dan de producten van Eucerin. Mijn Dermaogica exfoliator is jammer genoeg wel bijna op. Of ik ‘m ga heraankopen weet ik nog niet. Hij is best wel duur.. Iemand tips of aanraders die wat budget-proof zijn?

Favoriete gezichtsverzorging (dag & nacht):

Skincare 2013

 • Spot Treatment: GlamGlow Super Mud
 • Gezichtsmasker: Avène Cleanance Masque
 • Oogverzorging: Qiriness Régard Eclat
 • Dag & Nachtcrème: Louis Widmer Sebo Fluide (dag)  & La Roche-Posay Effaclar K (nacht) – Voorlopig nog geen extra moisturizing voor mijn huid. Daarvoor is mijn huidtype nog net iets te vettig. Wanneer het echter eens nodig is, gebruik ik het vochtinbrengend masker van Mylène.
 • Extra verzorging at the moment: Philosophy Miracle Worker – Dark Spot Corrector

Philosophy won in korte tijd mijn blogger-hartje. De Dark Spot Corrector gebruik ik tegen de littekens van mijn puistjes! Door m’n vette huid moet ik dagcrèmes gebruiken die zowel matteren als hydrateren. Niet eenvoudig, maar de meeste van mijn gezichtsverzorging haal ik nu bij de apotheek. Het ideale product heb ik nog niet gevonden, maar deze combinatie werkt voorlopig goed!

Favoriete make-upproducten:

Make Up 2013

 • Fond de teint: Clinique Pore Refining Solutions – Ivory
 • Primer: NYC Smooth Skin Perfecting Primer
 • Concealer: Catrice Camouflage cream
 • Poeder: Nuxe Bio-Beauté Poudre Minérale
 • Blush: Avril – Le Fard Blush
 • Bronzer: Bo-Ho Cosmetics Terra Cotta Natural
 • Mascara: Les couleurs de noir –  n°01
 • Lipstick: Estée Lauder Pure Colour n°61

Make-up hoeft voor mij niet duur te zijn. Enkel in fond de teint & primers probeer ik zoveel mogelijk te investeren. Clinique zorgt voor een goeie dekking, maar moet steeds afgepoederd worden. De primers van Smashbox staan hoog op mijn verlanglijstje, maar voorlopig doet de budgetproof-versie van NYC het super goed! Heel veel merken in deze lijst komen uit de Deautyboxen. Een goeie investering, die boxen, want nog niet echt veel zaken die me slecht bevallen zijn qua make-up.

Favoriete Body & haircare-producten:

M'n shampoo staat er hier wel niet op =)
M’n shampoo staat er hier wel niet op =)
 • Body Milk/Lotion/Butter: The Body Shop – Shea Body Butter & Body Scrub
 • Shower Cream: A-Derma Douche Gel Surgras
 • Lip Balm: Caudalie – Lip Conditioner anti-oxidant & Maybelline Babylips
 • Handcrème: Le Couvent des Minimes – Miel & Karité
 • Haircare: Osmo Deep Moisturizer-gamma

Zo gemengd is mijn gezicht, zo droog is de rest van mijn lichaam. Hoewel ik genoeg water drink, heeft mijn huid het toch moeilijk om gehydrateerd te blijven. Zeker in de wintermaanden is het moeilijk om zacht te blijven. Deze producten verlichten mijn ongemakken bijna volledig!

Best wel veel favorieten in mijn eerste blogjaar. Ik ben alvast erg benieuwd naar hoe mijn lijstje er volgend jaar zal uitzien. Elk jaar zijn er natuurlijk heel wat nieuwe producten die gelanceerd worden en misschien stootten zij wel één of ander product van de troon volgend jaar. Meer in december 2014 😉

Groetjes,

Laura

Favoriete reinigingsproducten:

M'n Philosophy was op, dus heb er een staaltje bijgelegd!
M’n Philosophy was op, dus heb er een staaltje bijgelegd!
 • Gezichtreinigingslotion: Bioderma Sensibio micellaire reiniger voor de gevoelige huid
 • Reinigingsgel: Philosophy Purity Gel Cleanser & Avène Cleanance Gel for blemished skin
 • Oogmake-up remover: Odina Eye Make-up remover (ja, uit de Action!)
 • Exfoliator: Dermalogica Daily Microfoliant

Ik ben ook gevallen voor de charmes van het Bioderma-gamma. Deze vind ik nét dat tikkeltje beter dan de producten van Eucerin. Mijn Dermaogica exfoliator is jammer genoeg wel bijna op. Of ik ‘m ga heraankopen weet ik nog niet. Hij is best wel duur.. Iemand tips of aanraders die wat budget-proof zijn?

Favoriete gezichtsverzorging (dag & nacht):

Skincare 2013

 • Spot Treatment: GlamGlow Super Mud
 • Gezichtsmasker: Avène Cleanance Masque
 • Oogverzorging: Qiriness Régard Eclat
 • Dag & Nachtcrème: Louis Widmer Sebo Fluide (dag)  & La Roche-Posay Effaclar K (nacht) – Voorlopig nog geen extra moisturizing voor mijn huid. Daarvoor is mijn huidtype nog net iets te vettig. Wanneer het echter eens nodig is, gebruik ik het vochtinbrengend masker van Mylène.
 • Extra verzorging at the moment: Philosophy Miracle Worker – Dark Spot Corrector

Philosophy won in korte tijd mijn blogger-hartje. De Dark Spot Corrector gebruik ik tegen de littekens van mijn puistjes! Door m’n vette huid moet ik dagcrèmes gebruiken die zowel matteren als hydrateren. Niet eenvoudig, maar de meeste van mijn gezichtsverzorging haal ik nu bij de apotheek. Het ideale product heb ik nog niet gevonden, maar deze combinatie werkt voorlopig goed!

Favoriete make-upproducten:

Make Up 2013

 • Fond de teint: Clinique Pore Refining Solutions – Ivory
 • Primer: NYC Smooth Skin Perfecting Primer
 • Concealer: Catrice Camouflage cream
 • Poeder: Nuxe Bio-Beauté Poudre Minérale
 • Blush: Avril – Le Fard Blush
 • Bronzer: Bo-Ho Cosmetics Terra Cotta Natural
 • Mascara: Les couleurs de noir –  n°01
 • Lipstick: Estée Lauder Pure Colour n°61

Make-up hoeft voor mij niet duur te zijn. Enkel in fond de teint & primers probeer ik zoveel mogelijk te investeren. Clinique zorgt voor een goeie dekking, maar moet steeds afgepoederd worden. De primers van Smashbox staan hoog op mijn verlanglijstje, maar voorlopig doet de budgetproof-versie van NYC het super goed! Heel veel merken in deze lijst komen uit de Deautyboxen. Een goeie investering, die boxen, want nog niet echt veel zaken die me slecht bevallen zijn qua make-up.

Favoriete Body & haircare-producten:

M'n shampoo staat er hier wel niet op =)
M’n shampoo staat er hier wel niet op =)
 • Body Milk/Lotion/Butter: The Body Shop – Shea Body Butter & Body Scrub
 • Shower Cream: A-Derma Douche Gel Surgras
 • Lip Balm: Caudalie – Lip Conditioner anti-oxidant & Maybelline Babylips
 • Handcrème: Le Couvent des Minimes – Miel & Karité
 • Haircare: Osmo Deep Moisturizer-gamma

Zo gemengd is mijn gezicht, zo droog is de rest van mijn lichaam. Hoewel ik genoeg water drink, heeft mijn huid het toch moeilijk om gehydrateerd te blijven. Zeker in de wintermaanden is het moeilijk om zacht te blijven. Deze producten verlichten mijn ongemakken bijna volledig!

Best wel veel favorieten in mijn eerste blogjaar. Ik ben alvast erg benieuwd naar hoe mijn lijstje er volgend jaar zal uitzien. Elk jaar zijn er natuurlijk heel wat nieuwe producten die gelanceerd worden en misschien stootten zij wel één of ander product van de troon volgend jaar. Meer in december 2014 😉

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Favorieten van 2013!Favorieten van 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *