Jean Marin, Make-up, Tips & Tricks, Winactie

False Lashes + WinactieFalse Lashes + Winactie

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

False Lashes zijn hip! Op de catwalk is het aantal modellen die er géén dragen makkelijker te tellen dan diegenen die ze wel dragen, en heel wat celebrities zweren erbij. Denk maar aan de verleidelijke oogopslagen van Katy Perry & Adèle. Zonder hun false lashes is hun outfit niet af. Hoewel het gebruik van valse wimpers vroeger werd geassocieerd met ‘goedkoop’ & ‘trashy’, zijn de false lashes intussen niet meer zo ongewoon in een party-outfit. Zeker mensen die van zichzelf korte of weinig wimpers hebben, grijpen steeds vaker naar false lashes!

False Lashes

Maar hoe breng je deze wimpers nu aan?

1. Maak de wimpers op maat.

Voordat je ze opplakt moet je zorgen dat ze niet te breed zijn voor jouw ogen. Hou de strip tegen je ooglid aan en knip de zijkanten af als dat nodig is. Als de wimpers te lang zijn naar je smaak, kun je de individuele haartjes ook wat korter knippen voor een natuurlijkere uitstraling. Wimpers moeten bij de buitenste ooghoeken iets langer zijn, hou daar rekening mee voor je in het wildeweg gaat knippen.

2. Voorbereiden

Knijp een dun lijntje wimperlijm op de rug van de hand waarmee je niet schrijft. Wrijf nu voorzichtig met de buitenste rand van de wimperstrip overheen. Laat de lijm eventjes een beetje drogen voor je het op je wimpers aanbrengt.

3. Aanbrengen

Leg de strip op je ooglid, waarbij je het zo dicht mogelijk tegen je natuurlijke wimpers aan legt. Breng het eerder van bovenaf aan dan recht van voren, zodat je zeker weet dat je zo dicht mogelijk op je wimperlijn zit. Dit zorgt ook voor een natuurlijker effect. Laat daarna de lijm drogen. Als de strip op zijn plek zit, laat het dan los en laat de lijm vanzelf drogen; je hoeft er niet op te drukken of het lang vast te houden.

4. Afwerken

Doe wat mascara op je wimpers. Dat helpt je eigen natuurlijke wimpers te laten opgaan in de valse wimpers, waardoor je een natuurlijkere uitstraling krijgt. Je kunt zwart, bruin, of donkergrijze mascara gebruiken. Daarna kan je je ooglook verder afwerken naar je eigen smaak.

Zelf maak ik niet echt veel gebruik van valse wimpers omdat mijn wimpers op zich al erg lang zijn, maar wanneer ik er aanschaf, grijp ik graag terug naar dezelfde merken. Zowel Eyelure (je weet wel, van de Katy Perry- & Girls Aloud-lashes!) en Jean Marin staan bovenaan mijn favorietenlijst! Hun wimpers zijn gemaakt van echt haar, waardoor oogirritaties voor heel wat vrouwen vermeden worden.

Jean Marin False Lashes Winactie!

De Deautybox van deze maand volgde de trend helemaal, want in de box vond elke Deautista een pakketje ‘false lashes’ van het kwaliteitsmerk Jean Marin. Omdat het bijna oudjaar is, en mijn blog binnen enkele weken één jaar oud is (joepieeee) geef ik twee setjes van deze valse wimpers weg!

Welk setje zou jij graag winnen?
Welk setje zou jij graag winnen?

Hoe meedoen?

Omdat ik weet dat heel wat onder jullie (nog) geen twitter of bloglovin’ hebben, heb ik deze niet verplicht gemaakt. Heb je wel twitter & bloglovin, dan kan je je winkansen extra verhogen door ook via deze kanalen mee te spelen. Laat hieronder ook even weten dat je meedoet! Zowel Belgen als Nederlanders kunnen deelnemen. De wedstrijd loopt af op zondag 5 januari om 20u! Hoe meer kanalen je gebruikt, hoe meer winkansen!

– Like Essential Honesty op facebook en deel de wedstrijdfoto

– Volg Essentialhonesty op twitter en tweet ‘Ik maak kans op een wimpersetje van Jean Marin dankzij @essentialhonest. Doe jij ook mee? Meer op:http://essentialhonesty.be’

– Volg mijn blog via bloglovin’ en like dit bericht.

Laat ook even weten dat je meedoet hieronder!

Dan kan ik jullie vanaf nu enkel héél véél succes wensen! Neem zeker ook eens een kijkje op de winacties-pagina. Je kan immers nog tot begin januari deelnemen aan de Babylips-wedstrijd!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “False Lashes + WinactieFalse Lashes + Winactie

  1. Ik heb meegedaan 🙂
    Ik heb ook de deauty glamourbox besteld, daar zitten er normaal ook lashes in, maar ik weet niet welke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *