Dagcrème, Dark Spot Corrector, Etat Pur

Etat Pur B37 Radiant Complexion Care Creme

Winter, het doet wat met je huid! Wind, kou en een gebrek aan zon (vooral vitamine D-gebrek begint zwaar op mij door te wegen) doen mijn huid er écht futloos uitzien. Ik grijp dan ook zoveel mogelijk terug naar make-up wanneer ik de deur uitmoet. Soms heb ik echter totaal geen zin om me op te maken en om m’n huid even een make-up-break te geven. Wanneer ik in zo’n mood ben, val ik telkens terug op hetzelfde product: de B37 Radiant Complexion Care Crème van Etat Pur!

P1010482

Etat Pur is een merk die volledig aansluit met mijn blogfilosofie, no nonsense en eerlijk! Dit zowel in hun producten, het contact naar hun klanten toe én de prijs. Want geef toe, wie het merk al kent weet dat hun producten écht niet duur zijn en een verdomd goede kwaliteit afleveren! Dit heb ik jullie al eens verteld toen ik hun A46 Enoxolone uitprobeerde!

Hun B37 Radiant Complexion Care Creme is een abrikooskleurige (dag)crème die zorgt voor een gezonde, stralende teint. Ik probeer ‘m te gebruiken net na m’n gewone dagcrème met SPF30 die afgestemd is op m’n huidtype en, wanneer ik die dag toch make-up wil aanbrengen, draag ik ‘m voor m’n primer. Door het feit dat deze crème een kleurtje heeft, wordt je teint licht gecorrigeerd en opgehelderd, zonder er uit te zien als een sinaasappel.

Even demonstreren op m’n handen. Ik vind het moeilijk om het effect op camera vast te leggen als ik ‘m op m’n gezicht aanbreng, dus probeer ik het op deze manier.

P1010487

De B37-crème is geschikt voor elk huidtype en maakt mijn gemengde huid niet vettig. Bij andere getinte dagcrèmes (zoals ik bij Nivea eens ben tegengekomen) was dat wel anders. Puistjes-inferno! Hier dus niet. Hij verheldert m’n teint, en zorgt voor een mooie natuurlijke glow. Echt dekken als een foundation doet hij niet, maar dat is ook niet de bedoeling.

P1010488

Zonder uitwrijven (hierboven)

P1010489

Uitgewreven zie je dat de crème volledig aan m’n huid is aangepast!

Voorlopig is dit een echte keeper, want als je gewoon bent of mensen vragen of je ziek bent wanneer je geen make-up draagt, en dan plots zeggen dat je straalt. Wel, dan mag je in mijn stash blijven! Ik ben natuurlijk nog steeds ‘eager’ om de vitaZING van Origins te testen (gelijkaardig product) maar deze voldoet voorlopig aan al mijn wensen!

Op de webshop van Etat Pur kan je de B37 Radiant Complexion Care Crème bestellen voor €15,50 (40ml). Ze leveren zowel in België als Nederland, dus wat houdt je nog tegen?

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Etat Pur B37 Radiant Complexion Care Creme

  1. Ik ben benieuwd! Want ik heb die van Origins en ik kreeg er uitslag van 🙁 Nu staat hij daar zielig naar mij te kijken in m’n kast… Durf hem nog niet meteen opnieuw te gebruiken dus misschien dat deze wel iets voor mijn huid kan zijn.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *