Estée Lauder, Make-up, Mascara

Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara

Kerstmis ligt alweer geruime tijd achter ons, maar heel wat van mijn Kerstcadeautjes beginnen vaak nu pas aan hun eerste leven. Zo ook de Estée Lauder Sumptuous Lash Multiplying Volume Mascara, die ik terugvond in het super-duper-boyfriend-cadeautje a.k.a. The Blockbuster 2014 van Estée Lauder. Gelanceerd in 2011, maar nog steeds het trouwe wapen van heel wat beautyliefhebbers. Zelf ben ik nogal een koppigaard als het op mascara aankomt (eenmaal verkocht wil ik stiekem niets anders meer) maar de chique, gouden verpakking lokte het ‘luxepaardje’ in mij uit z’n kot.

Estee Lauder Mascara

VOOR ik een mascara test, wil ik altijd weten wat ‘ie doet. De naam zou durven vermoeden dat het iets met volume te maken heeft, of niet? Stiekem huiver ik dan vanbinnen. Volume-mascara’s (of toch the bad kind) worden in m’n hoofd al te vaak geassocieerd met spinnenpoten en klonterende formules.

De formule van Estée Lauder zou anders moeten zijn, mits hij gemaakt van lichte gels, polymeren, wassen, pigmenten & luchtige vezeltjes die dunne wimpers wat extra body & va-va-voom geven. An sich heb ik dit laatste absoluut niet nodig, dus ben ik ontzettend benieuwd naar wat er met m’n al best lange wimpers zou gebeuren.

Estee Lauder Mascara

Moet wel eerlijk zeggen dat het grote borsteltje allesbehalve makkelijk is om mee te werken. Ik heb de eerste keer toch wel een keer of twee in m’n oog geprikt (dat is wat hé, met die ‘Honesty’ in die naam ..) wat best gênant is als je al vijf jaar bijna elke dag mascara aanbrengt. Voordeel hiervan is dat je met één a twee laagjes voldoende hebt om resultaat te bekomen. Take a look!

Estee Lauder Mascara

Geen gevreesde spinnenpoten, geen klontertjes. M’n eigen wimpers, maar dan net dat tikkeltje beter. Ik denk wel dat mensen met korte wimpers hier een ‘zotter’ effect mogen verwachten, omwille van die vezeltjes. Voor mij meer een mascara dus voor elke dag, al vind ik dat onhandige borsteltje toch een behoorlijk minpunt. Voor de rest: Great Job Estée Lauder! You’ve done it again!

De Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara is verkrijgbaar in de parfumerie en kost rond de €24,00. Wel zijn er af en toe leuke acties die ervoor zorgen dat je ‘m toch wat goedkoper kan scoren!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *