Estée Lauder, Lipstick, Make-up

Estée Lauder Pure Color in ‘Rose Tea’

Van vriendjelief kreeg ik voor Kerst de prachtige Estée Lauder Blockbuster cadeau – een beautycase vol Estée Lauder producten – waaronder drie ‘Pure Color’-Lipsticks. Niet in de versie die je op dit moment in de winkel kan vinden, maar wel in een heuse limited edition huls! Tijd om die eens in gebruik te nemen hé, want Kerst is al een tijdje voorbij.

In het verleden was trouwens ik al heel tevreden over de Estée Lauder lipsticks, dus met een gerust hart stak ik deze ‘Rose Tea’ twee weken geleden in mijn make-up-du-jour-beautykoffertje!

Estee Lauder

‘Rose Tea’ is een warme bruin/roze tint die ik al vaker heb zien voorbij komen op beautyblogs allerlei, waardoor hij altijd een beetje in m’n hoofd is blijven spoken. Bij deze ook de reden waarom ik deze kleur als eerste uit m’n blockbuster viste. Het is een kleur die heel mooi staat bij de wat blekere huidjes, zonder echt in-your-face te zijn.

Estee Lauder

De crèmetextuur is voor mij wel een beetje wennen. Ik gebruik de laatste maanden zodanig veel ‘Lip Pencils’ (je hebt het voor NARS, of je hebt het niet) en matte lipsticks, dat ik niet meer gewoon ben dat een lipstick vlot aanbrengt. Ik heb dus wel weer moeten leren ‘binnen de lijntjes te kleuren’ met deze lipstick. An sich is dat een groot pluspunt voor een lipstick, als ‘ie vlot aanbrengt, toch?

Estee Lauder

De houdbaarheid op de lippen is door z’n romige textuur wel niet zo extreem goed. Na een uurtje of twee op kantoor moest ik toch wel gaan bijwerken, maar dat weet je met zo’n textuur op voorhand natuurlijk. Hij vervaagt trouwens op een effen manier, en dat vind ik dan weer een pluspunt!

Estee Lauder

Deze lipstick van Estée Lauder is te koop bij de parfumerie (het zij met een andere packaging) voor €23,40. Ben je toch meer voor een long-lasting-effect te vinden, dan bestaat er ook een ‘Long Lasting’ Pure Color-lijn.

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Estée Lauder Pure Color in ‘Rose Tea’

  1. Toen ik de eerste foto van de lipstick zelf en daarna de swatch zag dacht ik niet dat ik de kleur mooi ging vinden, maar als je hem op hebt is hij toch wel heel mooi! Staat je goed ^^

  2. De kleur vind ik erg mooi, ook al moet ik altijd wat wennen aan dit soort tinten…de kleur staat je heel erg mooi en is zeer geschikt voor dames die bv achter een balie werken, juist omdat hij op een mooie manier vervaagt….erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *