Estée Lauder

My Estée Lauder ‘Blockbuster’

Kers op de taart van mijn Christmas-presents was het cadeautje van vriendjelief, want hij kwam aanzetten met de Estée Lauder Blockbuster, de jaarlijkse ‘Kerstbox’ van het luxemerk. Wel ja, box. Beautycase meerbepaald, want de box is zo gemaakt dat je zonder al te veel problemen je halve make-up stash kan meesleuren op reis! Als ik het mij goed herinner, was de box vorig jaar rood. Niet echt m’n ding, dus ik was super blij dat ze dit jaar met een mooie blauwe editie kwamen aandraven.

Estee Lauder Blockbuster 2014

Nu, ik begrijp dat jullie niet zitten te wachten op een uitgebreide uiteenzetting van de luxury-case an sich, maar wél op wat er nu effectief in zit. Misschien toch even een kleine waarschuwing: the content is legen -waaaaait for it – DARY! als je ‘t mij vraagt!

What about the lips ..

Lipstick-addict over here, dus m’n oog viel direct op de drie hulzen die ik linksonderaan zag blinken! Mijn eerste lipstick was er eentje van Estée Lauder, dus ik weet maar al te goed hoe kwaliteitsvol hun lipproducten zijn. En dan heb ik het eigenlijk niet alleen over de verpakking! De lipsticks komen trouwens uit de Pure Color lijn, hetzij in een andere verpakking.

Estee Lauder Blockbuster 2014

De drie kleuren zijn trouwens helemaal m’n ding! Van links naar rechts: ‘Candy Shimmer’, een felroze tint met grove glittertjes, ‘Vanilla Truffle’, een hele mooie nude kleur die iedereen staat en ‘Rose Tea’, een bruinroze kleur die iets pittiger is.

Estee Lauder Blockbuster 2014

Maar er is meer pucker-plumping-material! Net boven de lipsticks spot ik een klein crocodile-print-paletje, dat ik herken als een lipgloss-palet! Je vindt er drie lipglosses in terug, incluus een klein penseeltje! Van links naar rechts: ’35 Simply Pink’, ’06 Magnificent Mauve’ en ’07 Tempting Tearose’. Pretty!

The eyes should to the trick ..

Ja, je stil vermoeden was juist! In het grote crocodile-print-palet vind je een grote schat aan oogschaduwkleurtjes! De gouden jackpot bevat twaalf oogschaduwtinten en twee blushes, een koele en een warme!

Estee Lauder Blockbuster 2014

Van links naar rechts vind je: ’11 Riviera Rose’, ’10 Ivory Slipper’, ’60 Sugar Biscuit’, ’47 Nude Fresco’, ’04 Wild Sable’, ’73 Peacock Blue’, ’26 Iridescent Violet’, ’50 Sandbar Beige’, ’63 Tempting Mocha’, ’45 Lavish Mink’, ’09 Amethyst Spark’ en ’12 Wild Truffle’.

Estee Lauder Blockbuster 2014

Nu, met oogschaduw alleen raakt een mens niet ver, en dat weten ze bij Estée Lauder natuurlijk ook wel. Vandaar vind je nog wat extra eye-treats in de case. Een semi-sized oogpotlood in de kleur ’01 Blackened Black’ en de ‘Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara’ in full-size maken het plaatje af!

But wait, there’s more ..

Om het af te maken stopte Estée Lauder nog enkele sterproducten du moment in deze Blockbuster-editie!

Estee Lauder Blockbuster 2014

Ik vond in m’n beautycase onder andere een huge-luxesample van het best-selling product Advanced Night Repair II, een klein potje van het populaire (mijn tante gebruikt het bijvoorbeeld al bijna tien jaar)Revitalizing Suprême waarmee je wel even zoet bent én een huge bottle Gentle Eye Makeup Remover. Whoop Whoop! Happy Panda over here!

Van welk product zou jij graag een review zien? Laat het hieronder weten in de comments, dan houd ik er rekening mee

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “My Estée Lauder ‘Blockbuster’

  1. Ik had deze al eens in de ICI Paris zien staan, echt héél mooi. Lucky you! Echt een heel erg goede manier om een merk beter te leren kennen. Ik wil dit jaar ook zeker eens een van die Pure Color Envy lipsticks proberen, ik lees er altijd zo veel goeds over.

  2. Superleuke producten! ^^ Ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar jouw mening over het advanced night repair serum! 😀 Zoveel goed over gehoord, dus ik wil jouw mening ook wel eens horen 😀

  3. Wat heb jij een lief vriendje.

    Ik zou hem eens meenemen naar de 17u film, genaamd ‘the imitation game’.

    Met Benedict Cumberbatch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *