Essie, Nailcare, nails

Essie Resort Collection 2014

Niet alleen de natuur denkt al dat de lente in het land is, ook Essie heeft zich voor haar nieuwe kleurtjes laten inspireren op de lente! Sinds Essie te koop is bij Kruidvat word ik steeds naar hun rayon gezogen. Wat een mooie gepigmenteerde kleuren hebben ze zitten. Voor deze Essie Professional Resort Collection 2014 is dat niet anders. Mooie pastelkleurtjes waarvan ik er wel graag een kleurtje of twee van op m’n nageltjes zou willen hebben. Laat de winter even voor wat ‘ie is, en droom eventjes mee weg.

essie-resort-collection_0

‘Resort Fling’ is een koraalkleurige perzik nagellak, een mooie nude die ik eigenlijk ik zo goed als geen enkele nail-art tutorial ben tegengekomen! Nail- bloggers zullen smullen. ‘Under The Twilight’, is dan weer compleet het tegenovergestelde. Deze intens provocerende ‘smoky’ pruimkleur geeft een directe eye-catcher aan

Essie Resort 2014

My personal favorite is de ‘Find Me An Oasis’. Zwembad, strand, blue hawaiian cocktails, de zee.. Deze ijsblauwe is lak brengt me in een instant-vacation mood! En over cocktals gesproken, ‘Cocktails & Coco’ zorgt een leuk subriel kleurtje op je nagels. De lak bevat immers een zilveren glans én een warme zandkleur ineen. Cheers!

Welk lakje vind jij het leukste? Ik ga voluit voor de ‘Find me an Oasis’! Jammer genoeg zal je deze schatjes niet direct terugvinden bij Kruidvat & Trekpleister, want de resort-collecties zijn salon only verkrijgbaar. Op naar de Essie Salons!

Groetjes

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Essie Resort Collection 2014

  1. Mooie kleurtjes! Spijtig dat ze niet gewoon verkocht worden met de rest, ze zouden direct uitverkocht zijn. Ik zou voor de Under the Twilight gaan, lekker uitdagend! 😀

  2. pretty colors! Ik ga ze zeker even bekijken en wie weet gaat er eentje mee naar huis ^^ Wordt Essie echt bij het kruidvat verkocht, dat wist ik niet !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *