Personal

Essential Sneak Peek #17

Nog achtenveertig dagen en het is Kerstmis. Achterveertig dagen. Wat is er met de rest van het jaar gebeurd? Slik, november is alweer goed begonnen en stilletjes aan beginnen we thuis én op het werk een beetje voor te bereiden op volgend jaar .. WHUUUUT!? 2018 komt er nu echt in sneltempo aan!

Maar, niet zonder jullie vandaag mee te nemen mee naar mijn oktober. De maand van extremen, zoveel is zeker, maar ook van héél onverwachte verrassingen!

Thomas Boxer

Beginnen doen we met iets leuks! De vijfde editie van de Beauty Speed Date meerbepaald! Weer heel wat leuke beauty- & lifestylemerken probeerden ons in 180 seconden te overtuigen van hun nieuwigheden! Heel leuk, maar opnieuw heel vermoeiend! Ik ontdekte er onderandere de nieuwe ‘eigen merk’-lijn van DI en de nieuwste verpakking van Froggy! Leuk hé?

Thomas Boxer

Thomas Boxer

Hoera! We mochten op uitnodiging van ING naar FilmFest Gent! Het werd Zagros, die de prijs van beste film wegkaapte op dit filmfestival!

Even voor een vergadering een wandeling doen aan het Strand van Middelkerke! Ik hou er echt van om aan de kust te werken! What a view..

Thomas Boxer

Door omstandigheden trokken we heel onverwacht samen voor drie dagen naar Spanje. Girona ligt in de veelbesproken regio Catalonië, maar gelukkig hebben we van alle tumult niet zo heel veel gemerkt. Prachtige stad overigens! Ideaal om een dag of drie in door te brengen. Niet meer, maar zeker ook niet minder!

Thomas Boxer

Thomas Boxer

We bezochten trouwens ook het Dali-museum in Figueres, een stad op een 40-tal kilometer van Girona. Ik was er al eens geweest als kind, en vond het minstens even indrukwekkend!

Thomas Boxer

Nog snel even wat Pinchos halen voor we terug het vliegtuig opgaan .. Pinchos is trouwens de Baskische tegenhanger van Tapas! Je neemt waar je zin in hebt, en je betaalt op basis van het aantal tandenstokertjes – die in de Pinchos zitten – die je overhoudt op het einde. Handig én lekker!

Thomas Boxer

Eindelijk ook weer wat muurklimmen! Alles ging zooooo goed! Tot ..

.. Ik ‘s morgens opstond en haast niet meer kon wandelen. Wat er juist aan de hand is weten ze tot op heden niet, maar binnenkort moet ik een MRI laten nemen. Ondertussen loop ik de ene dag wel met krukken, de andere dag niet .. Laat ons hopen dat het allemaal best wel meevalt. Duimen jullie mee?

Thomas Boxer

Nog meer tegenslag! Katje was ziek, en moest naar de dierenarts. Gelukkig bleek het achteraf gezien goed mee te vallen, maar toch .. Je kat zo zien liggen op een tafeltje .. Mimimimiiii!

Thomas Boxer

Maar goed, anderzijds ook weer wat leuker nieuws: Kerst komt er aan! Ook al in oktober! Yves Rocher stelde z’n nieuwe Kerstcollectie aan ons voor met een heus Kerstevent! We leerden onder andere creatief cadeautjes inpakken én hoe we de mooiste handgeschreven kaartjes konden maken! Oja, ze hadden ook taartjes!

Thomas Boxer

Thomas Boxer

Check trouwens de zonsondergang van die avond .. Prachtig toch?

Thomas Boxer

Nog meer leuks! Vriendjelief en ik gingen kijken naar ‘Titanic Live’! De film geprojecteerd op groot scherm, met live gespeelde filmmuziek. Zo pakkend. Titanic is dan ook sinds z’n release in 1997 mijn favoriete film!

Thomas Boxer

Thomas Boxer

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen .. ! Om de maand mee af te sluiten, vierden we Halloween in Disneyland Parijs! Dit keer had ik het gezelschap van Milan, mijn voormalig babysitkind(je?) van zeven jaar oud. Een flinke kadet, want hij ging OVERAL op zonder piepen! Held!

Happy Halloween!

Thomas Boxer

Phieuw, was oktober nu echt zo kort of was ‘ie gewoon te druk? Hebben jullie ook het gevoel dat de tijd steeds sneller lijkt te lopen?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Essential Sneak Peek #17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *