Personal

Essential Sneak Peek #16

Af en toe lijkt het alsof het leven me een beetje aan het inhalen is. Weken die propvol zitten met werkvergaderingen, leuke dinner-dates met vrienden, sociale verplichtingen en af en toe zelfs nog eens een blogevenement. Het zorgt er voor dat het hier op Essential Honesty wat stiller is dan normaal, maar wie mij volgt op instagram weet maar al te goed dat er achter de schermen nog van alles getest, gesmeerd, gesprayd en gefotografeerd wordt.

Vandaag neem ik jullie mee naar mijn septembermaand. De maand van onze langverwachte vakantie in Frankrijk – houd My Out of Office in de gaten voor artikelen! – én van een heel drukke Indian Summer op het werk. Kijk je even mee naar een nieuwe Sneak Peek?

Thomas Boxer

Begin van mijn verlof vieren we met een ijsje! In Oostkamp zit er sinds vorige zomer een héérlijk ijssalon ‘Gelato Queen’. Een aanrader, want de smaken die zij in assortiment zitten hebben soms .. mmm-mmmmmmm-mmmmmmmmmmmmm!

Thomas Boxer

En dan eindelijk vakantie! We begonnen in de Périgord, waar mijn vriend familie wonen heeft. We bezochten er onder andere de grot van Lascaux. Prachtig, echt waar!

We zakten verder af naar Rocamadour, waar we na een pittige wandeling – 130 verdiepingen, whuuuuut? – deze mooie foto konden schieten!

Thomas Boxer

We vervolgden onze weg naar Millau, in het hartje van de Gorges de Tarn. Ongerepte natuur op z’n best. Stiekem een beetje heimwee naar IJsland gekregen hier ..

Thomas Boxer

Thomas Boxer

Omwille van het slechte weer in Millau besloten we halverwege onze reis verder af te zakken naar de Middelandse Zee. Niet de Côte-D’Azur, maar wél de Languedoc. Een voor ons onbekende streek, waar we echt aangenaam door verrast werden! We bezochten onderandere Nîmes, Montpeiller en het meer van Thau.

Thomas Boxer

Een fotootje aan de Pont du Gard kon ook niet ontbreken hé?

Thomas Boxer

Thomas Boxer

Stiekem ook wat beauty-shopping gedaan in Frankrijk. Zijn jullie benieuwd naar één van mijn aankoopjes?

Eenmaal terug thuis was het quasi direct weer aan de slag gaan. Maar eerst nog een dagje thuis met de knuffelpoes. Hij had ons zo gemist! Zo schattig als hij kwam aangerend toen ik de tuin van mijn schoonouders binnenwandelde .. MIAUWWWWW

Thomas Boxer

Ik was ook te gast bij het parfum-event van Via K & Co, waar heel wat niche-parfum merken hun nieuwe telg aan ons voorstelden. Stay Tuned, want er komen echt hééééélijke geuren onze kant op!

Thomas Boxer

Twee nieuwe aanwinsten ook in september! Mijn nieuwe Rosefield – in roos én rosé-goud .. LOVE – kwam ein-de-lijk binnen, en ook de witte-panter sneakers uit de Lidl ‘Esmara x Heidi Klum’ werden na lang zoeken de mijne. Sindsdien zijn wij drietjes onafscheidelijk! Mooi hé toch?

Thomas Boxer

Thomas Boxer

En euh! Laatste wapenfeit van de maand: Kleine kindjes worden groot.. Mijn kleine broer – zes jaar jonger – mocht eind deze maand zijn bachelordiploma ophalen.. Man, I’m getting old! Mijn broer draagt nu de titel ‘Bachelor in de Electromechanica-ICT’. OMG! STOP DE TIJD!

Thomas Boxer

Zo, dat was mijn septembermaand! Hopelijk hebben jullie ook leuke avonturen beleefd? Wat was jullie leukste moment?

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Essential Sneak Peek #16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *