ELF, Lipstick

ELF Studio Moisturizing Lipstick in ‘Coral Cutie’

Mijn recent ontsprongen lipstick-fascinatie begint buitengewone proporties aan te nemen. Van high-end tot de meest budgetvriendelijke merken, je vindt ze intussen allemaal m’n stash! Hoewel ik meer en meer naar de eerste soort neig (kwaliteit boven kwantiteit, denk ik dan) vind ik het nog steeds leuk om te zien hoe budgetmerken toch een mooie kwaliteit van producten kan leveren voor een zacht prijsje. Net om die reden was ik erg benieuwd naar de ELF Studio Moisturizing Lipstick, waarover iedereen het plots had. Laat maar komen hé!

ELF

Deze lipstick komt uit de ‘Studio lijn’. Dit is de ‘professionele’ lijn van e.l.f., met net iets betere producten die vaak ook een klein beetje hoger geprijsd zijn. Dat prijsverschil is relatief natuurlijk, want de producten van ELF zijn écht budgetvriendelijk. Je ziet dit ook aan de eenvoudige verpakking. Maar je kan niet én een goede lipstick willen, én een luxeverpakking natuurlijk. Ik koos voor de kleur ‘coral cutie’.

ELF

Volgens ELF zou deze lippenstift een intense, ultra gepigmenteerde kleur aan je lippen moeten geven én je lippen daarbovenop nog eens moeten hydrateren. Zware beloftes ELF, maar goed! Als ik een quick-scan doe van de ingrediëntenlijst, kan dat laatste in ieder geval wél al kloppen. De eerste twee ingrediënten die ik terugvind zijn paraffinum liquidum & petrolatum (good ‘ol vaseline dus), dus ‘moisturizing’ zijn ze in ieder geval wel.

ELF

De kleur is helemaal m’n ding! Ze zijn niet zo fel als ik eerst dacht, maar eerder semi-dekkend. Het enige waar ik op dit moment een beetje last van heb, zijn kloofjes in m’n lippen. (twee dagen m’n lippenbalsem niet mee in het winderige Oostende en ik heb het zitten..) Hierdoor kruipt de lippenstift natuurlijk ongenadig in de lijntjes die zich hebben gevormd. Jammer, dat wel, maar na wat smeer- & scrubwerk is dit opgelost!

ELF

Top weer hoor van ELF! Zeker voor z’n prijs!

Deze ‘moisturizing’ lipstick van ELF komt uit de Studio-lijn, en kost slechts €4,00! Je koopt ‘m via hun webshop. Hier vind je de juiste pagina.

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “ELF Studio Moisturizing Lipstick in ‘Coral Cutie’

    1. Ik heb ook betere, maar ik moet natuurlijk kijken naar de prijs/kwaliteit hé.. Ik kan niet dezelfde kwaliteit verwachten van een ELF-lipstick als van een Chanel natuurlijk! Maar ik snap je punt volledig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *