Mommy, Style

Een origineel kraamcadeau met Greetz!

Hoera! Een baby’tje op komst in de familie of in je vriendenkring! Een heel leuk moment, en de ideale gelegenheid om een cadeautje te kopen voor de kleine spruit. Maar wat is nou echt leuk om te geven? Toen ik zelf nog geen mama was, was het iets surreëel. Iets van kledij? Speelgoed? Knuffels? Uiteindelijk werd het bijna altijd iets van de geboortelijst. Als er daar nog iets opstond tenminste ..

Natuurlijk is het altijd leuker om iets te geven dat de ouders niet direct verwachtten. Heb je echter geen inspiratie of tijd om een origineel kraamcadeautje te halen, is de geboortelijst volledig leeggekocht of wil je de kersverse ouders nog niet – direct na de geboorte van de kleine spuit – belasten met een bezoekje? Dan kan Greetz misschien een uitkomst zijn! Ik probeerde het alvast uit!

Greetz Kraamcadeau

Toen Aline geboren werd, kregen we naast de spullen die op de babylijst stonden vooral kledij. Heel erg lief, maar zelf zou ik het niet aanraden. Jouw smaak kan immers volledig verschillen dan die van de ouders, het kleintje kan er al uitgegroeid zijn en als je een cadeautje koopt wil je toch absoluut niet dat het ergens in een donkere kast belandt?

Wat dacht je van een leuk stukje houten speelgoed, of een gepersonaliseerde badjasje? Of heb je ‘t liever voor een knuffelbeertje of gepersonaliseerd giftsetje? ‘t Kan allemaal! En eerlijk, ‘t zijn bijna allemaal dingen die een kersverse ouder graag ziet komen. Knuffels had Aline al genoeg, dus koos ik iets waar ze – en ik ook stiekem een beetje – enorm veel plezier mee kon beleven: de baby milestone blocks! Je weet wel, van die blokjes waarmee je de groei van de kleine vastleggen in dagen, weken, maanden en jaren. Leuk toch?

Greetz Kraamcadeau

Ook de speenketting zal binnenkort zijn nut bewijzen wanneer Aline naar de crèche gaat. Tot voor kort had ze een standaard speenkoord van Hema, met een populair Difrax-tutje, dus met deze versie is het toch wat unieker. Op de achterkant van het lintje kunnen we nog een naamtag naaien indien nodig! Alleen had de kwaliteit en de afwerking van het lintje toch wel stukken beter gekunnen. Werkpuntje!

Greetz Kraamcadeau

Nog een leuk kaartje erbij, en hup, je kraamcadeautje is helemaal af! Hoe leuk is dit gepersonaliseerde Disney-kaartje?! Het wordt voor jou gemaakt, geprint én gepost. Makkelijk toch? En dat leveren .. Dat gebeurde mooi de dag na bestelling!

Naast kraamcadeautjes, biedt Greetz.be nog heel wat andere, persoonlijke geschenkjes aan waarmee je iemand kunt gaan verrassen. Neem zeker eens een kijkje op hun website, en laat jezelf – of iemand anders – verrassen!

Groetjes,

Laura

18 thoughts on “Een origineel kraamcadeau met Greetz!

  1. de betekenis van origineel : niet van iemand overgenomen, niet nagemaakt…Ik vind het een leuk kraamcadeautje , echt waar, maar zou het niet origineel durven noemen. Apart, anders, geinig…er zijn genoeg alternatieven…

    1. Ja hé, die vind ik echt super mooi! Ze hebben verschillende uitvoeringen ook, dus echt héél erg leuk om als cadeautje naar vrienden of vriendinnen te sturen!

  2. omdat ik veel familie in Nederland heb, kan ik helaas meestal niet terugvallen op een geboortelijst. Ik kies daarom meestal voor een luiertaart, aangevuld met gepersonaliseerde cadeautjes. Greetz kende ik nog niet, maar ik zal er zeker eens een kijkje nemen.

    1. Ja, dat heb ik ook vernomen van een kennis uit Nederland, dat dat daar niet echt de gewoonte is om een lijst aan te leggen. Zonde, want zo vermijd je toch nutteloze cadeautjes? Heeft dat een reden?

  3. Het feit dat het zo persoonlijk is, is leuk! En wat een leuke ideeën voor kraamcadeautjes! Nu is er (nog) niemand in mijn familie- en vriendenkring jarig maar wie weet komt dit nog van pas.

  4. Wat leuk zo’n persoonlijk cadeau! Ik vind het voordeel hiervan ook dat je ook kunt laten merken dat je aan ouders en kind denkt als een bezoekje er niet meteen inzit. Kleding vind ik zelf ook wel tricky om te geven, omdat je maar net dezelfde smaak moet hebben en het kindje er wel in moet passen of in moet gaan passen.

  5. Lijkt me wel een heel tof concept. Ik heb me al meermaals beperkt tot gewoon een felicitatiekaart met een cadeaubon ertussen als ik echt geen inspiratie had om iets kleins maar toch gepast te bedenken om cadeau te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *