Style

Een origineel fotocadeau voor Kerst?

Help, Kerst en Nieuwjaar zit er weer aan te komen en ie-der jaar is het weer hetzelfde liedje: wat koop ik voor m’n ouders als cadeautje? Het was vroeger al niet makkelijk, maar met de geboorte van Aline’tje lijkt het allemaal nog iets minder evident te verlopen. Al heb ik misschien wel hét ideale cadeautje gevonden voor kersverse grootouders, die zich steeds beter begeven in het digitale tijdperk: een foto-cadeautje voor oma & opa!

Mijn ouders en schoonouders zijn een beetje raar op het vlak van technologie. Mijn papa is een early-adaptor op het vlak van computers, telefoons en andere digitale toepassingen, terwijl m’n moeder en schoonouders al blij zijn als ze uitvogelen hoe ze what’sapp kunnen gebruiken of wanneer ze een foto kunnen versturen. Ze hebben echter alle vier enkele dingen gemeen: ze zijn heel actief bezig met hun telefoon én ze hebben duizend-en-één foto’s op diezelfde telefoon staan van Aline’tje. Tijd om iets nuttig met die foto’s te gaan doen denk ik dan?

Fotocadeau Kerst

Ik ontdekte recent een website waar je niet alleen kunt een telefoonhoesje ontwerpen, maar ook kunt een powerbank bedrukken met je favoriete foto. Dat eerste is zeker niet nieuw natuurlijk – want tegenwoordig heeft iedereen wel een gepersonaliseerde cover – maar het feit dat je een powerbank kan bedrukken .. Dat was zelfs voor mij iets nieuw! Ik bestelde er zelf eentje als probeersel (een Xiaomi Powerbank van 5000Mah, voor de techneuten) met een fotootje van Aline en ik op gedrukt, en was eigenlijk ontzettend verrast.

Fotocadeau Kerst

Deze powerbank laadt m’n iPhone 6 tot twee keer volledig op. Mooi meegenomen, maar dat ik dan elke keer tijdens het opladen de mooie foto van Aline en ik tussen de bloemetjes zie, is extra leuk! De foto is heel mooi afgewerkt, dus geen schrik hebben dat deze na enkele keren gebruiken begint los te komen. Ideaal voor regelmatig gebruik en een verblijf in de broekzak of handtas van opa en oma!

Dus, op zoek naar een origineel cadeautje voor de digitale oma en opa deze Kerst? Geef ze eens een gepersonaliseerde powerbank cadeau, zodat ze altijd en overal genoeg batterij hebben om mooie foto’s te schieten van je kleintje!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Een origineel fotocadeau voor Kerst?

    1. Ja, ik ook absoluut niet (foto op hout, aluminium, een mok, .. jakkes !!) maar deze vond ik écht wel mooi. Ik ga ‘m cadeau geven aan mijn schoonmoeder (die leest m’n blog toch niet, dus die zal verrast zijn!) voor Kerst! Haar telefoonbatterij is naar de vaantjes, maar ze weigert voorlopig een nieuw exemplaar aan te schaffen.. Dus dan kan ik haar zo even op weg helpen.

  1. Oh wat een leuk kadootje is dat. Tegenwoordig kun je al zoveel foto’s ergens laten plaatsen. Ik heb een leuke bankpas met een self-made foto. Bedankt voor je leuke tip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *