Make-up

My Drugstore Mascara-Gems!

Op het vlak van mascara ben ik een echte luxepoes. Ik sprak al over mijn voorliefde voor high-end mascara’s in het artikel over de Sisley ‘So Curl’, maar intussen weet iedereen het al zo’n beetje. Natuurlijk ben ik mij er van bewust dat niet iedereen zonder verpinken daar zomaar eventjes 35 à 40 euro kan of wil gaan neerleggen. Ook ik blijf zoeken naar ‘hidden gems’ binnen de drugstore-brands, want vriendinnen die mij om raad & daad vragen, verklaren me zeker en vast voor gek als ik hen mijn chouchou’kes voorstel

Intussen heb ik zelf twee mascara’s gevonden, die voor hun prijs eigenlijk écht wel de moeite waard zijn. Misschien dat deze voor jullie – zeker diegenen die mij ook zot verklaren als ik weer eens een artikel schrijf over mijn favoriete mascara’s – ook wel interessant kunnen zijn?

Drugstore Mascara's

First up, Bourjois! Ontzettend populair omwille van z’n foundations en blushes, maar o zo onbekend omwille van z’n kwalitatief goede mascara’s. Onbekend maakt onbemind gaat het spreekwoord, en zelf heb ik ’t ook eerst even moeten testen vooraleer ik overtuigd geraakte. Met hun nieuwe ‘Volume Glamour Effect Push Up Black Serum’ hebben ze alvast een goei’ke te pakken!

Drugstore Mascara's

Drugstore Mascara's

De originele ‘Volume Glamour Effect Push Up’ vond ik al vrij goed – zeker omdat deze écht voor va-va-voom volume zorgt – maar deze upgrade naar ‘Black Serum’ vind ik nog net iets beter. Pik, maar dan echt pikzwarte wimpers, zonder klontertjes én nog eens een voedende formule op de koop toe. Daarmee kan je altijd scoren bij mij! En geef toe, hij ziet er ook gewoon mooi uit?

Het tweede pareltje ontdekte ik bij Rimmel. Een merk waar ik eigenlijk steeds meer van begin te ontdekken. Jarenlang heb ik ’t een beetje links laten liggen, maar mits ze de laatste tijd met steeds leukere producten uitpakken, wint het merk aan vertrouwen bij mij. De ‘Scandal’Eyes’-mascara’s zijn al jaren ontzettend populair, en met hun nieuwe ‘Reloaded’ hebben ze zelfs mij weten te verrassen.

Drugstore Mascara's

Drugstore Mascara's

Niet zo zeer naar volume of naar kleur, maar vooral naar houdbaarheid. Deze mascara zit echt MUUR-VAST! Tijdens de hittegolf droeg ik ‘m quasi elke dag en waar oogmake-up het tegen de avond meestal al wat begeven had, bleef deze gewoon mooi op z’n plaats zitten. Straf, want enkel de ‘Le Volume’ van Chanel deed het hen voor. In mijn geval dan toch.

Beide mascara’s zijn gewoon te koop bij de drogisterij, en hebben allebei een adviesprijs van €13,99.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *