Personal

Drie jaar poezenvriend!

Deze zomer is onze kleine schurkenvriend Argon alweer drie jaar bij ons. Iets met tijd en vliegen dacht ik zo, maar het is gek hoe wij in zo’n relatief korte periode zo gehecht zij geraakt aan ons beestje. In het verleden had ik al eens een katje – Shiba, een rosse kater die helaas niet lang heeft mogen leven .. – maar zelf had ik nooit gedacht dat ik zo’n crazy cat lady ging worden.

Hansaplast RFC

Aan jullie likes op instagram te zien als er een poezenbal (wij hebben echt ontelbare koosnaampjes voor de kat) foto verschijnt, zijn jullie wel vrij benieuwd naar Argon? Vandaag misschien een kleine update over hoe hij er nu uitziet en hoe hij verzorgd wordt!

Hansaplast RFC

Voor z’n vachtje krijgt Argon af en toe (als ik er aan denk, want vriendjelief doet dat eigenlijk niet) tabletjes van Paravet en Whiskas Temptations! Natvoer krijgt hij eigenlijk nooit, want één: meneer eet dat te snel op, met een ‘spuugje’ tot gevolg. Twee: ik word misselijk van de geur en drie: de brokjes die hij krijgt zijn naar mij bescheiden mening véél voedzamer. Welke hij Krijgt? Die van het merk ‘Lara’ en sinds kort ook de natuurlijke brokken van ‘Yarrah’. Jup, hij wordt verwend!

Hansaplast RFC

Argon is trouwens een echte speelvogel! Z’n favoriete speeltjes? Elastiekjes en .. Onze handen! Kijk maar!

Hansaplast RFC

Ook graaft hij de laatste weken putjes als een bezetene! En ze beschermen! Ja, het gaat hier wel degelijk over een kat hoor!

Hansaplast RFC

Ja, ik hou echt van m’n kat! Hij gelukkig ook van ons, want hoewel hij écht niet graag opgepakt wordt, komt hij toch héél regelmatig knuffelen. Je kan ‘m trouwens ook gebruiken als kussen mocht je dat willen. Zacht, lekker warm én hij begint dan ook heerlijk te ‘purren’ !

Mochten jullie méér willen weten over Argon, verwijs ik jullie graag door naar de ‘Furry Friend’-tag van enkele maanden geleden, waar jullie allerlei fun-facts te weten kunnen komen. En voor de geïnteresseerden: hij heeft z’n eigen hashtag op Instagram: #ArgonTheCat

Heb jij een huisdier? Ik wens iedereen trouwens een happy ‘Caturday’ en een prettig weekend!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Drie jaar poezenvriend!

  1. Zo lief! Ik wil ook heel graag een kat, maar dat zien ze hier niet zitten. Wel heb ik een konijntje: Mare, die ook een Instagramfan is met zijn eigen account @marethebunny haha!

  2. wat heerlijk , om zo lekker naar jullie poezenvriendje te kijken…zelf hebben wij 4 van die harige (B) engeltjes en echt, ik ben gek op onze poezels…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *