Body- & Skincare

Dove’s New Shower Mousse & Foam

Bij ons in de douche zijn er standaard wel één of meerdere flesjes shower mousse te vinden. Zowel m’n vriend als ik vinden de textuur net iets leuker dan een standaard-shower gel, en ook qua verzorgende bestanddelen zitten ze vaak iets beter in de markt dan ‘normale’ varianten.

Dove Nourishing Secrets

Dove bracht nu onlangs enkele nieuwe shower mousses op de markt met extra verzorgende essentiële oliën. Oliën die zelfs voor een eczeem en psoriasis huid een goede toevoeging zijn. Deze bestaan in drie geurvarianten: Coconut oil, Argan oil & Rose oil. Er werd echter ook aan de mannen gedacht dit keer, want ook aan het Men+Care-gamma werden er twee nieuwe mousse-varianten toegevoegd, met een iets mannelijkere geur.

Dove Nourishing Secrets

De ‘mannen’-foam bevat in plaats van de essentiële olien, de unieke NutriumMoisture technologie, die helpt om het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil te houden. De iets ‘ruigere’ mannenhuid wordt op deze manier optimaal beschermd tegen irritatie en uitdroging.

Dove Nourishing Secrets

De mousse zelf is vrij stevig. ’t Is een beetje zoals bij haarmousse, maar dan zonder het bijhorende geplak. Een kleine hoeveelheid is genoeg om je volledige lichaam mee in te smeren. . Ook kun je de mousse gebruiken als scheerschuim – en ja, zowel mannen als vrouwen! – wat natuurlijk enorm handig is als je even je benen of oksels wilt mee pakken. Luiewijvenproductjes for life!

Deze nieuwe Dove Foam & Mousse producten zijn reeds te koop in je Kruidvat winkel of je supermarkt voor €6,99 per stuk. Ik ben fan van dit nieuwe gamma, en heb intussen ook al de Argan-variant in huis gehaald! En jij?

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Dove’s New Shower Mousse & Foam

  1. Ik moet even glimlachen om het verschil in uiterlijk tussen de mannen en de vrouwen versie. Kostelijk eigenlijk, in deze tijd waarin genderneutraal een hot topic is. Daar doen ze bij Dove duidelijk niet aan : )

    Zelf kan ik niet zo goed met mousse omgaan. Er spuit altijd teveel uit bij mij.

  2. Ik ben altijd wel benieuwd naar andere merken die een doucheschuim uitbrengen maar blijf toch het meest fan van Rituals. Toch probeer ik de anderen graag uit, al puilt mijn kast op dit moment nog uit! Even verder opmaken dus! 🙂

  3. over het algemeen vind ik Dove niet zo bijzonder moet ik eerlijk zeggen: de geuren zijn wat zg maar chemisch.. maar dat is geen reden het niet nog een keertje te proberen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *