Body- & Skincare

Dove Nourishing Care & Oil

Trouwe Dove-fans hebben ‘m wellicht al gespot, maar sinds begin dit najaar heeft Dove er een nieuwe verzorgende lijn bij! Meet Dove ‘Nourishing Care & Oil’, verrijkt met arganolie. De nieuwe producten zouden moeten zorgen voor een zachte, gehydrateerde huid na het douchen. Iets wat veel merken de laatste tijd beloven natuurlijk ..

Waarom iedereen op de arganolie-trein springt? Wel, arganolie is rijk aan vitamine E en bestaat voor net geen 80% uit onverzadigde essentiële vetzuren. Het zorgt voor een mooie, sterke & soepele huid. Logisch dus dat heel wat merken steeds vaker voor argan-olie kiezen. Dove stopte hier echter niet, en koppelde hieraan zijn welbekende ‘NutriumMoisture’-technologie, wat het vocht nog wat extra langer vasthoudt aan je huid!

Dove Nourishing Care

De producten zelf lijken niet echt ‘nieuw’. Ze hebben dezelfde look & feel – zeker de douchecrème – maar ik merk wel degelijk een verschil in het voedende aspect! De douchecrème is een van de dikste die ik OOIT gezien heb. Het lijkt zelfs een beetje op mayonaise met brokjes. Oké, niet de meest smakelijke vergelijking, maar ‘t is zo. De brokjes zijn gelijkaardig aan die die ik opmerkte bij ‘Butterbear’ van Lush! Ze maken je huid bo-ter-zacht!

Dove Nourishing Care

Voor wie het echter iets luxueuzer wil, heeft Dove een ‘Shower Oil’ klaar staan. Net zoals bij de crème reinigt en hydrateert het je huid, maar zorgt het tegelijk ook voor een fluweelzachte finish op je huid met een subtiele glans, zonder te plakken. De olie verandert immers in een melk wanneer het in contact komt met water!

Dove Nourishing Care

Niet alleen het extreem ‘voedende’ is nieuw, ook het parfum is totaal iets anders dan van ik van Dove gewoon ben. Ann Gottlieb, hoofdparfumeur bij Dove, ontwikkelde de mysterieuze, warme en rustgevende geur met noten van amber, bergamot, Marokkaanse specerijen en sandelhout. Straf!

Laura & luxe gaan de laatste tijd steeds meer hand in hand op het vlak van huidverzorging, maar deze lijn van Dove kan gerust mee concurreren met merken uit de parfumerie! Enneuh, irriteert de parfum-gevoelige huid niet trouwens! Big score!

De producten van Dove, waaronder deze nieuwe ‘Nourishing Care & Oil’-lijn zijn de koop bij de drogisterij of via deze link. Prijzen variëren van €3,99 tot €6,99 per product.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *