Body- & Skincare

Dove ‘Cashmere Comfort’ Collection

Vorige maand kreeg ik ontzettend leuk nieuws in mijn mailbox! Mijn favoriete low-buget bodycare, de Dove DermaSpa-lijn, kreeg er een nieuwe variant bij! Hoera! Nu de winter quasi voor de deur staat, heeft je huid toch wel een beetje extra ‘pampering’ nodig. Net dat extra beetje comfort wil Dove je nu geven door middel van de Dove ‘Cashmere Comfort’-collectie.

Cashmere Comfort

De DermaSpa-collectie heeft mijns inziens niet echt een introductie nodig. Hoogwaardige ingrediënten, strakke verpakking en toch budgetvriendelijk, zo kan ik ‘t best beschrijven. Niet de goedkoopste uit de drogisterij, maar wel de meest aangename!

Cashmere Comfort

De nieuwe ‘Cashmere Comfort’-lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Dove Derma Spa Cashmere Comfort Body Butter 300 ml €8,99
  • Dove Derma Spa Cashmere Comfort Rijke Handcrème 75 ml €4,39
  • Dove Derma Spa Cashmere Comfort Cocooning Body Lotion 200 ml €6,99

Deze lijn werkt het best voor mensen die op dit moment een beetje hydratatie missen in hun bodycare routine. De producten zijn nét iets rijker dan de andere DermaSpa-producten, maar niet in die mate dat het een echte plakboel wordt. Enkel bij de body butter moest ik vijf minuutjes wachten vooraleer ik verder kon doen met me aankleden.

Cashmere Comfort

Zowel de lotion en de handcrème trekken sneller in dan de body butter, maar zijn voelbaar rijker dan de producten uit de DermaSpa-lijn. Enkel de ‘Intensive’-producten zijn een beetje gelijkaardig qua werking.

Maar euh, beste van deze lijn, buiten de hydratatie natuurlijk: de geur! Rijk, warm, zacht en ook een beetje sprankelend. Er zit duidelijk vanille in, waarmee ze de zachtheid van cashmere wilden oproepen. Echt een van de betere ‘Dove’-geurvarianten op de markt, al staan de producten uit de ‘Nourishing Care & Oil’ qua geur nog steeds bovenaan!

De producten van Dove, waaronder deze nieuwe ‘Cashmere Comfort’-lijn zijn de koop bij de drogisterij of via deze link

Groetjes,

Laura

1 thought on “Dove ‘Cashmere Comfort’ Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *