Make-up

Do the ‘Glowcomotion’

Dat het merk W7 nog steeds erg populair is, zal ik geweten hebben! Het artikel dat ik onlangs plaatste over het ‘Mighty Mattes’ oogschaduwpalet werd echt – aan de bezoekersaantallen te zien – enorm goed gesmaakt. U vraagt, wij draaien, dus vandaag wil ik aan jullie een ander product van het merk voorstellen. Eentje die wellicht het meest bekend staat als ‘dupe van .. ‘ dan als product op zichzelf, maar niettemin héél mooi om te gebruiken.

I’m talking about the ‘Glowcomotion’ highlighter over here! Ik kwam ‘m per toeval tegen in een klein winkeltje in het Franse Montpeiller, en omdat hij sterk afgeprijsd was én ik stiekem heel benieuwd was, nam ik ‘m zonder aarzelen mee naar huis. En ja, heel de weg naar ons vakantiehuisje zat ‘t liedje ‘do the locomotion’ in m’n hoofd. Damn you W7!

W7 Glowcomotion

Het is intussen een publiek geheim dat dit product een bijna perfecte kopie is van een van de allermooiste highlighters op de markt: The Balm Mary-Lou Manizer. Zelf heb ik maar kort genot gehad van deze laatste, want een passage van Argon op mijn make-up tafel zorgde voor een highlighter in duizend stukjes. Zonde van het geld, daarom dat ik ‘m ook nooit opnieuw kocht. Dan maar een look-a-like, toch?

En er op lijken doet hij zeker. Niet alleen de vorm van de verpakking is dezelfde, maar ook de tekst ‘highlighter, shimmer, eyeshadow’ werd bijna letterlijk overgenomen. Tja .. Natuurlijk is de print niet dezelfde en ziet het er véél minder fancy uit, maar goed ja. De prijs is er ook naar.

W7 Glowcomotion

Maar wat met de highlighter zelf? Glowcomotion lijkt mij net een wat minder gele ondertoon te hebben, waardoor ‘ie iets koeler lijkt, maar het verschil is volgens mij erg klein. Natuurlijk is ook de textuur iets stroever dan het origineel van The Balm, maar heck, ik zie eigenlijk geen enkel verschil op m’n huid.

W7 Glowcomotion

W7 Glowcomotion

Ook al ben ik iet zo’n voorstander van dupes – daar kon je hier mijn mening al eens over lezen – en dergelijke, toch ben ik heel blij met mijn aankoop. Het maakt het verlies van mijn originele Mary-Lou Manizer toch iets dragelijker ..

Deze highlighter is o.a., samen met de andere uit de serie, te koop voor €6,99 via Bol.com! Kende jij dit al? Heb jij producten van W7 thuis?

Groetjes,

Laura

1 thought on “Do the ‘Glowcomotion’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *