Dior, Nailcare, nails

Dior Crème Abricot

Na een volledige week met winacties, is het weer tijd voor de normale gang van zaken! Bereid jullie dus maar voor op de dagelijkse beauty-monologen van ondergetekende. Nieuw jaar, nieuwe kansen én ook onvermijdelijk de ‘new years resolutions’ waar iedereen je mee om de oren slaat. Zelfs ik heb er één. Ja, één! Ik moet nu écht, maar dan ook ECHT, stoppen met nagelbijten en prutsen aan m’n nagelriemen>!

Zwakke nagels leiden (en ook lijden, snif snif) tot scheurtjes. Scheurtjes tot irriratie. Irritatie tot gepruts én gepruts tot droge nagelriemen én zwakke nagels. Een trieste vicieuze cirkel. Maar ik heb er genoeg van! Nu is het voor écht! Ik heb zelfs al een nieuwe bondgenoot meegesleurd naar 2015 om mij daarin te helpen, namelijk de befaamde Dior Crème Abricot !

 photo DSC_4221_zps9729f8f1.jpg

Waar Lemony Flutter net te groot was om on-the-go mee te nemen naar god-weet-waar, is dit potje ideaal van grootte! Jullie krijgen trouwens héél even de tijd om te kwijlen op deze prachtige verpakking! Hoe cute en gesofisticeerd kan en nagelriemcrème verpakt worden? Well played Dior, well played!

De naam is misschien wel wat misleidend. Het ruikt niet naar abrikoos, hoewel de naam (de-uh, crème abricot = abrikooskleurige crème) en de kleur anders doen vermoeden. Niet dat het slecht ruikt – verre van – maar het ruikt eerder naar roosjes. Niet erg, ik hou van roosjes!

 photo DSC_4223_zps44fea655.jpg

Ik gebruik ‘m wél overdag, in tegenstelling tot ongeveer 90% van de bloggers die ‘m liever ‘s nachts gebruikt wegens te sticky. Ik vind de stickyness nu net wél een argument om ‘m overdag te gebruiken. Hij is zo sticky dat hij mooi in m’n nagelriemen blijft zitten. Ja, zelfs wanneer ik dit aan het typen ben (net als 70% van de dag trouwens, op kantoor) blijft de crème mooi zitten. Gewoon aanbrengen met zo’n oogschaduwborsteltje dat niemand gebruikt! No sticky fingers for me!

 photo DSC_4224_zps536885c6.jpg

Korte termijn effect: mooie nagelriemen, geen gepruts meer en bijgevolg mooie en zachte vingertjes. Dit maakt mij érg benieuwd naar het lange termijneffect, maar het is alvast veelbelovend!

De Dior Crème Abricot fortifying cream for nails kost € 19,84 en is verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL. Met dit potje doe je makkelijk een jaar tot .. dus de prijs is écht niet zo gek als je zou denken! Nu, geen paniek, Lemony Flutter is en blijft een zalig alternatief hoor!

Groetjes,

Laura

17 thoughts on “Dior Crème Abricot

  1. Ziet er goed uit! Ik denk dat ik deze eens ga halen wanneer m’n Lemony Flutter op is want ik denk dat deze ietsje langer houdbaar is en qua prijs verschillen ze nu ook weer niet zó veel. 😀

  2. De prijs valt me nog redelijk mee als je bekijkt dat het van Dior is! 🙂 En mag ik je bedanken voor dit tip van een oogschaduwborsteltje? De reden dat ik mijn Lemony Flutter niet zo vaak gebruik is plakkerige vingers! 😉

  3. Waaauw, die verpakking! Mijn Lemony Flutter is ondertussen echt raar beginnen ruiken dus ik denk dat hij nu wel écht vervallen is maar niet erg, want ik was sowieso die geur echt beu, haha! Ik gebruik nu momenteel kokosvet voor mijn nagelriemen en…. works like a charm! 😀

  4. Ik maak Lemony flutter echt nooit op. Dus toch maar eens deze kopen denk ik volgende keer…. En die geur van Lemony flutter… Soms denk ik echt dat ze bij Lush hun gevoel voor geur kwijt zijn :s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *