Dior, Lipstick

Dior Addict Lipstick ‘Mirage’

Sinds enkele maanden ben ik helemaal into-lipsticks! Waar het begon met een bij-de-deautybox-gekregen lipstick van Clinique en een goedkope lipstick van Benecos, loopt het nu stiekem een beetje uit de hand. Goedkoop, high-end, I don’t care! Als ze maar lang blijven goed zitten en er mooi uitzien! Nieuw in mijn stash: een Dior Addict lipstick!

DSC_1743

Dior Addict was één van m’n eerste guilty pleasures als prille tiener, want toen ik zestien werd, deed ik mezelf een lipgloss uit het Addict-assortiment cadeau. Head over heels verliefd geworden op de verpakking, net zoals bij deze Addict-lipsticks! Maar daar stopt het niet bij deze pareltjes. Ze beloven urenlange hydratatie mét een superglossy look, doordat in plaats van was, gel bevatten die de lippen doen glanzen.

DSC_1748

De verpakking is prachtig en vormden de basis voor de verpakking van de Dior Addict Fluid Stick. Deze draai je echter niet open, maar gewoon even aan het CD-‘bolletje’ trekken om de lipstick uit de huls te halen. Ook de kleur van de lipstick blijft een geheim voor omstaanders zo lang je ‘m niet opent. Dat was bij de Fluid Sticks wel wat anders, met de nodige ‘oeeeeehs, aaaaahs’ en ‘mag ik dat eens zien’ tot gevolg. Neen, blijf er allemaal af!

DSC_1745

Ik heb de kleur 338 ‘Mirage’. Zoals je ziet is het een vrij nude kleur, die een subtiel kleurtje op je lippen tovert. De ideale lipstick voor bij een fellere ooglook bijvoorbeeld of om je lippen net dat tikkeltje meer pit te geven.

DSC_1744

Toch misschien één minpuntje aan deze lipstick: de manier van aanbrengen. Zoals je ziet is de lipstick schuin afgesneden. Dit maakt het niet zo eenvoudig om je lippen gedetailleerd te voorzien van en laagje. Je hebt immers geen puntje om subtiele correcties aan te brengen. Een lip-penseeltje is voor mij een must in dit geval. Voor de rest: crazy.stupid.love!

DSC_1741

De Dior Addict Lipsticks zijn te koop bij Ici Paris XL en kosten €32,25 per stuk. Let wel op, sommige kleuren (waaronder Mirage) zijn limited edition!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Dior Addict Lipstick ‘Mirage’

  1. Ik ben ook een echte lipstick lover maar Dior zit nog niet in mijn stash. Lijkt me een mooi kleurtje maar ben benieuwd naar die finish op je lippen

  2. Wat een gave lipstick! Ik vind het tof dat je aan de buitenkant niet ziet wat voor kleurtje de lipstick heeft. Ben benieuwd hoe de lipstick je staat. x

  3. Ik zag de kleur al op je Instagram, heel mooi! Ik heb ook 2 Dior Addict lipsticks, ze zijn echt super! Een Dior lipgloss staat nog op mijn verlanglijstje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *