dermalogica, Tonic

Dermalogica Multi-Active Toner

Deze zomer trokken m’n vriend & ik voor enkele dagen naar Rome. Remember my handluggage-issues? Wel, ik nam een travel-set mee van Dermalogica met daarin vijf travel-proof producten voor oily-skin, waaronder deze Multi-active toner. Blijkbaar één van de sterproducten van het merk en niet zo heel erg goedkoop. Voor een grote fles betaal je rond de €40. Dat is wel een behoorlijke ‘smeet’ geld voor een toner, dus euhm.. HOERA dat hij in deze travel set zat!

Toner

Een groot én leuk pluspunt van dit product – zelfs in travel size formaat – is de sprayflacon. Heel wat toners, zoals die van Kiehl’s die ik vorige maand opgebruikte, zitten in een plastic fles. Als de dop niet spaarzaam is, heb je dus een probleem. Een probleem dat je met deze verpakking dus al niet hebt. Eenmaal drukken en PSSHT, een soort van mist verspreidt zich over je gelaat.

Toner

De toner zelf voelt fris en is een ideale basis voor je dagcrème. Het product hydrateert de huid goed & zorgt ervoor dat je dagcrème beter opgenomen wordt door je huid. Hierdoor heb je ook minder nodig van je dagcrème! In de toner zit aloë, sodium PCA, lavendel (kan jammer genoeg soms voor irritatie zorgen bij de gevoelige huid), mint & arnica.

Geen negatieve ervarigen dus whatsoever, maar ik kan de meerprijs niet verklaren. Ok, de toner doet wat het moet doen (verfrissen, beschermen & hydrateren), maar een echte meerwaarde aan m’n skin-routine was het eigenlijk niet. Het was gewoon even ‘leuk’ om wat op m’n gezicht te verstuiven. Maar om hiervoor €40 neer te tellen? No thanks.. Dan koop ik wel terug zo’n travel-size, want tot op de dag van vandaag (na twee maand dus) is die toner nog steeds niet leeg.

Deze multi-active toner is verkrijgbaar bij verschillende Dermalogica-verkooppunten, en kost €39,50 in z’n 200ml-versie

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Dermalogica Multi-Active Toner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *