The Body Shop, Tips & Tricks

Deep Sleep Dreamy Pillow Mist – The Body ShopDeep Sleep Dreamy Pillow Mist – The Body Shop

It seems I have found myself a new weekend-hobby recently : Catching up sleep ! I’m noticing that my weeks go by faster and faster, and before I know it: Boom! A sleep deficit. Not that I do not go to bed on time or anything ,  it’s just so hard for me to fall asleep. Usually I crawl into my bed at ten o’clock in the evening,  but I never fall asleep before midnight. Annoying, especially if you have to get up at 6:30 in the morning the day after.. To make things more complicated, I wake up in the middle of the night once or twice. Hello mrs. Crankypants, morning mood and sleep deprivation.
Nieuwe hobby sinds kort in het weekend: slaap inhalen! Ik merk dat mijn weken steeds sneller voorbij gaan én dat ik voor ik het weet een beetje met een slaaptekort zit. Niet dat ik niet op tijd ga slapen ofzo, neen, ik raak gewoon erg moeilijk in slaap. Meestal kruip ik rond 22u onder de wol, maar ik raak nooit voor middernacht in slaap. Vervelend, als je er om 6u30 weer uitmoet.. Ook word ik midden in de nacht nog eens wakker ook. Hello wallen, ochtendhumeur én slaaptekort.

Since my Rainpharma-MOOD Challenge, things got a little better.  But I’m never satified, so I kept looking for things that would improve my sleeping comfort. One day, a friend of mine gave her one of her holy grails as a gift: Deep Sleep Dreamy Pillow Mist by The Body Shop. A product which I frankly would have skipped when I walked into the store, because I am very skeptical about such products. Meanwhile, my mind has been blown over and over again, and I want to bring a little ‘ode to this little bottle of magic!

P1020737

The mist is used best for spraying on bedding or your body. For the body , I think it’s rather MEH, but for my bedding, it’s perfect! A bit of mist on your pillow et voila: deep sleep all night long ( aaaaall niiiiight loooooong , Lionel Richie ladies and gentlemen ! ) .  Buy how is this possible, you might ask? Well,  the pillow mist contains essential oils including lemon oil , orange oil , and chamomile oil that help the body to calm down and relax.

P1020739

Even though I was extremely skeptical about it, because hey, it’s still an ordinary spray of course .. But it is true , when I sprayed it on my bedding, I noticed the next day that I had slept like a little baby.  Downside however is that it makes it so darn hard TO GET OUT of my bed at the moment. So I use the spray only when I know I can sleep a little longer than usual.

P1020738

Trust me on this one, this Deep Sleep Dreamy Pillow Mist from The Body Shop costs € 16.00 for 100 ml, but is worth every penny!

With love,

Laura

Sinds mijn MOOD-Challenge! is er al het een en ander verbeterd, maar omdat ik behoor tot de clan ‘alles kan toch nog beter’, blijf ik op zoek naar zaken die mij het leven toch iets aangenamer maken. Een vriendin van mij gaf haar één van haar wondermiddeltjes cadeau, de Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop. Een product waar ik eerlijk gezegd straal voorbij zou hebben gelopen in de winkel, omdat ik nu eenmaal heel erg sceptisch ben over zo’n zaakjes. Intussen is mijn mind meer dan blown, en wil ik even een ‘kleine’ ode brengen aan dit kleine flesje!

P1020737

De mist is bedoeld voor je beddengoed of je lichaam. Voor het lichaam vind ik ‘m eerder MEH, maar voor m’n beddengoed is hij perfect. Een beetje van de mist op je kussen et voila, deep sleep all night long (aaaaall niiiiight loooooong, Lionel Richie ladies & gentlemen!). How is this possible? Wel, de pillow mist bevat essentiële oliën, waaronder citroen olie, sinaasappel olie en kamille olie die het lichaam kalmeren en doen relaxeren.

P1020739

Ook al stond ik er extreem sceptisch tegenover, want hé, het blijft een spray natuurlijk.. Maar toch is het waar, als ik ‘m spray, merk ik de dag erna dat ik verschrikkelijk diep had geslapen. Klein nadeel wel is dat ik gewoon niet meer makkelijk uit m’n bed geraak. Daarom gebruik ik ‘m alleen als ik weet dat ik wat langer kan slapen of als ik eens vroeger dan gewoonlijk in mijn bedje rol.

P1020738

Trust me on this one, deze Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop kost €16,00 voor 100 ml, maar is elke cent waard. Je doet er trouwens ook erg lang mee, dus voor bad sleepers een super investering!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Deep Sleep Dreamy Pillow Mist – The Body ShopDeep Sleep Dreamy Pillow Mist – The Body Shop

  1. Deze wil ik ook eens gaan testen! Ik ben elke ochtend rond half 6 wakker en s’avonds lig ik nooit voor 23:00 uur. Heb niet veel slaap nodig, maar einde van de week merk ik het wel.

  2. Ik ben inderdaad ook altijd erg sceptisch over dit soort producten. Ik heb altijd het idee dat het tussen iemand zijn oren zit. Maar als jij net zo sceptisch daarin bent, wie weet moet ik het toch eens gaan proberen dan

  3. Dat zou echt niets voor mij zijn, ik ben echt een ramp met uit mijn bed komen. Als ik de wekker niet zet word ik vlot ergens midden op de dag wakker, laat staan met zo’n spray haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *