Unboxing

Deautybox Maart 2016

Joepie, het is alweer april! Tijd voor de eerste terrasjes, m’n reis naar Rome, de paas- & pinksterfeestdagen, .. Allemaal zaken waar ik al een tijdje naar toe zat uit te kijken! Een nieuwe maand betekent echter ook een nieuwe deautybox, waar ik ontzettend benieuwd naar was.

Deautybox Februari 2016

Hoewel ik het altijd leuk vind om full size producten in m’n box te vinden, zat ik nu te wachten op enkele leuke travel-size producten. Eind deze week vertrek ik immers op reis met het vliegtuig. Liquid-restriction dus, dus in dat opzicht had ik graag wat handige, kleinere, on-the-go productjes in m’n box gevonden. Maar full sizes vind ik ook goed hoor!

1. Bee Natural – Lipbalm in ‘Pomegranate’ – Full Size


Oh, hoe leuk is de naam van dit merk? ‘Bee Natural’ ! Haha, het doet me stiekem een beetje lachen. Had er wel al eens van gehoord en al eens iets ontvangen in een vorige deautybox, maar nog nooit echt iets grondig getest. Een lipbalm is altijd leuk!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €2,99

Deze lippenbalsem bestaat – hoe kan je ‘t raden? – voor 100% uit natuurlijke bijenwas en hebben een heerlijk zoet granaatappel-smaakje. Geen fan van granaatappel? Ze zijn ook te koop in de smaken Mango en Acai-bes! Je vindt ze sinds kort terug bij Di Beauty & Care!

2. Rene Furterer – Lumicia Shampoo – Sample Size


Yesssssss! Een travel sample van een topmerk! Het merk Rene Furterer is mij, en Deauty overigens, niet vreemd. In het verleden zat er al eens een travel size in van hun dagelijkse shampoo, die ik ook meenam de laatste keer toen we ‘t vliegtuig namen. Handige samples, super producten!

DSC_2383

Full size 200ml – aanbevolen verkoopprijs: €12,90

Deze keer kregen we een mini van hun nieuwste shampoo, genaamd ‘Lumicia’. Het Lumicia gamma zorgt er niet alleen voor dat je haar weer gaat glanzen, maar ook dat het kalk uit het water wordt geneutraliseerd. Handig, want in grote steden durft er wel al eens wat meer kalk in het water zitten.

3. Eucerin – Shower Oil – Sample Size


Ow, deze heeft er toch al een paar keer ingezeten? Nu, niet zo heel erg, zeker niet nu Eucerin z’n dertigste verjaardag viert. Maar goed, ja, origineel is het natuurlijk niet. Deze neem ik wellicht ook mee op reis, want het product is echt super goed voor je huid!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €4,90

Deze ‘ph5 Protection Shower Oil’ kent iedereen vast wel. Het is hét sterproduct van Eucerin en is super lief voor je huid. Misschien een beetje een héél klein flesje voor diegenen die het product nog moeten ontdekken, maar wel handig voor eens op reis te gebruiken.

4. Bellapierre – Mineral Lipstick in ‘Catwalk’ – Full Size


Ik wist stiekem al dat deze lippenstift in de box ging zitten – we kregen een mailtje om een kleur te kiezen – maar welke kleur.. Tja, ook al krijg je een mailtje, het is altijd een beetje afwachten met Deauty.. Gelukkig kreeg ik dit keer wél m’n kleur naar keuze!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €20,00

De lipsticks van het Engelse merk Bellapierre bestaan uit natuurlijke wassen en minerale pigmenten. Hij bevat daarnaast ook Vitamine C en E, waardoor je lippen gevoed en beschermd worden, terwijl je ze van een een mooi kleurtje voorziet. Ik kreeg de kleur ‘Catwalk’, een donkerroze nude kleur.

5. Bellapierre – Shimmer Powder – Full Size


Laatste product, opnieuw eentje van het merk Bellapierre! Op’t eerste zicht lijkt dit product een beetje op de paint pots van MAC, maar deze producten zijn opnieuw minerale make-up producten. Dit had ik nog niet!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €12,99

In mijn box zat de kleur ‘Lava’. Het is een donkerbruine kleur met echt ontzettend veel shimmers in. Niet echt een kleurtje voor elke dag, maar wél eentje die past bij de kleur van m’n ogen! Leuke ontdekking dit!

Am I Happy?

Wederom een erg leuke box, samengesteld door Deauty! Bellapierre was een merk waar ik al een tijdje benieuwd naar was toen ik ‘m in de Nederlandse beautyboxen zag voorbij komen. Des te leuker dat het allebei kleuren zijn waar ik iets mee ben!

DSC_2383

Ook zitten er twee producten in die ik kan meenemen naar Rome, dus dat is ook mooi meegenomen. Neen, ik ben echt super content met deze box! Zo mogen er nog meer komen. Goed bezig Deauty! Zou jij tevreden zijn met deze box?

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Deautybox Maart 2016

  1. Deauty heeft het zeker goed gedaan! Dit is volgens mij een van de eerste keren dat ieder product in de box mij aanspreekt. Mooie merken waarvan ik al een hele tijd iets wil testen én producten die altijd van pas komen. Top!

  2. Leuke box he? Ik ben ook best tevreden! De reisverpakking shampoo komt mij ook goed van pas! 😉 En ik was te laat om een lipstick te kiezen, maar heb ook een andere kleur shimmer powder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *