Deauty, Eucerin, Filorga, Guam, iU, JYB, Malava, Payot, Unboxing

Deautybox maart 2014: Deauty for iU!Deautybox maart 2014: Deauty for iU!

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Wie mij volgt op twitter wist het al: onze Belgische beautyboxmerk Deauty ging voor maart 2014 in zee met beauty-parapharmacie shop iU (lees: you). Hoera! Feest! Want iU is samen met Farmaline & Skinpharma mijn vaste beautyleverancier als het op apotheek-merken aankomt. Je vindt er zo goed als alle merken en gelukkig voor mij hebben ze ook een webshop! Regelmatig snuister ik eens op de webshop rond om mijn virtueel winkelkarretje vol te gooien, dus was ik erg benieuwd wat Deauty in mijn real-life boxje ging stoppen! Deauty for iU!

P1020153

De box zat in een iets anders jasje dan normaal. Leuk! Maar wat zit er in?

Main products ..

Als ik de box openleg, is m’n eerste idee: djeez, hoeveel staaltjes passen er eigenlijk in een box. Nu, Deauty staat voor discover beauty, dus is het misschien niet slecht dat we eens géén full-size krijgen.

P1020155

Anderen hebben met de gekleurde T. Leclerc mascara’s of oogpotloden wél een full-size zitten, maar ik koos bewust voor een ander product (leden die al langer dan enkele maanden klant zijn, mochten immers één product uit de box op voorhand kiezen).

1. Hyal-Defence Serum – Filorga – Sample size (30ml)

Het product dat ik gekozen heb was dit Hyal-Defence Serum van Filorga. Ik heb al héél wat goeds gelezen over de producten van Filorga, dus kon ik niet weerstaan. Dit serum bevat hyaluronzuur wat je huid beschermt tegen vrije radicalen en je huid jong en gezond moeten houden.

P1020160

Je brengt ‘m aan voor je dag- en nachtcrème. Geen full size, maar wel een tube van 20 ml. De fullsize bevat 30 ml en kost € 49,90. Benieuwd hiernaar, want Hyaluronzuur is een van de hotste beauty-ingrediënten op dit moment.

2. Nirvanesque Light – Nuxe – Sample Size (15ml)

Ooh, zie ik daar Nuxe opduiken uit de box? Deze Nuxe Nirvanesque Light is een dagcrème die de eerste rimpels tegengaat. Nog niet echt voor mij besteed, maar voorkomen is beter dan genezen hé. Met mijn 23 jaar hoop ik deze wel nog eventjes in mijn kast te laten liggen.

P1020163

Deze lichte crème bevat blauwe lotus, klaproos en boompioen die het vocht in je huid vasthouden, waardoor deze gehydrateerd blijft. Het ruikt alvast héérlijk! Met 15ml kan je toch al even verder.

3. Oil Seal Dryer – Mavala – Sample Size (5ml)

Deze Oil Seal Dryer van Mavala zou een wondermiddeltje moeten zijn. Deze topcoat laat je nagellak niet alleen sneller drogen, het verzorgt ook nog eens je nagelriemen. Hmmm, en ik ben zo’n nagelbijtertje! Benieuwd!

P1020168

4. D’Tox Reinigingsgel – Payot – Sample Size (20ml)

Het merk Payot zat al eens in een deautybox. Toen was het een dikke crème die helemaal niet aangepast was aan m’n huidtype en dus ook niet getest heb. Deze keer heb ik iets meer geluk! Ziehier, een royale sample van de D’Tox Reinigingsgel! Deze reinigingsgel bevat grapefruitextracten die zorgen voor een stralende teint.

P1020166

Ik ga deze gebruiken in combinatie met m’n sonische borstel! Benieuwd, want ik gebruik al jaren gel-reinigers en ben steeds op zoek naar nieuwe schatjes om te testen!

5. Anti-Cellulite Program – Guam – Sample Sizes

Ok, wat zit er nog in de box? Hé, 3 samples van het merk Guam? Nog nooit van gehoord! Na wat research blijkt dit een heel effectief trio te zijn tegen cellulitis. Allereerst heb je de Fangocrème Giorno (de oranje sample). Een crème die modder, zeewier en essentiële oliën bevat en een verstevigend & afslankend effect op de huid zou moeten hebben.

P1020165

Vervolgens hebben we de Fanghi d’ Alga (grootste sample). Een algenmodder-‘masker’ op basis van modder vervaardigd uit Frans zeewier. Deze gaat ook verstevigend werken. Een dikke sample, maar hier kan je maar maximum twee keer mee werken helaas. Als laatste de Fangocrème Notte (blauwe sample), deze werkt ‘s nachts in je huid en heeft een exfoliërend effect. Bleh, klinkt allemaal leuk, maar de samples zijn te klein om effect te zien. Dat weet ik nu al. Neemt niet weg dat dit getest zal worden!

Als extra ..

Deauty heeft nog wat extra’s meegestuurd. Ten eerste vond ik een mini-tube van de Eucerin Aquaphor. Dit zou een Cicalfate-achtig product moeten zijn. Heb je vaak wondjes (in mijn geval kattenkrabbels), droge of schrale plekjes, verzorgt de Aquaphor deze meteen. Hier ben ik wél beniewd naar hoor, want ik heb al op zoveel blogs goede reviews gezien!

P1020170

Ook kregen we van Deauty twee samples mee van het nieuwe Belgische merk JYB Cosmetics. Eentje van de ‘You’re So Sweet’ Bodymilk en eentje van de ‘Are You Clean’ Face Cleansing Gel. Erg kleine samples, zeker als het over een Belgisch merk gaat (ben ik altijd benieuwd naar) maar het zijn leuke extraatjes natuurlijk.

Tenslotte zit er in de box een leuke kortingsbon voor iU van 20%! Ik ga deze fysieke bon niet gebruiken wegens te ver, maar de kortingscode voor de webshop wordt ten zeerste geapprecieerd! Misschien schaf ik toch eens die Optim-Eyes aan van Filorga waar ik al een paar keer over gedroomd heb?

Am I happy?

Goh, eerst was ik een beetje pissed-off. Zoveel staaltjes én ik heb een week moeten wachten op mijn box. Kon Deauty niets aan doen, maar als de postbode geen briefje in m’n bus steekt kan ik lang wachten natuurlijk. Maar achteraf gezien..

P1020173

Deauty staat voor ‘Discover Beauty’, en in deze box zit er écht veel om te ontdekken. Als we dan iets leuk vinden kunnen we het altijd met een leuke korting aanschaffen. Dus ik ben eigenlijk wel best tevreden!

Wat vinden jullie van deze Deautybox?

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Deautybox maart 2014: Deauty for iU!Deautybox maart 2014: Deauty for iU!

 1. Je kan nu wel heerlijk gaan testen idd! maar ik zou voor al die samples toch het bedrag niet over hebben. Vind je insteek daarna trouwens ook wel weer wat hebben, maar niet voor die prijs geloof ik.

  1. Nu, dat product van Filorga wilde ik zeker testen, dus als’k m kan ‘kopen’ voor 16 euro ipv 43 euro.. Het is een afweging natuurlijk!

 2. Ik was ook best wel tevreden! Iedereen klaagt over het aantal stalen maar ik heb liever veel grote stalen van mooie merken als van die fullsize make-up die ik toch nooit draag 😀

 3. Meiden, deze box is leuker en beter dan alle boxen die nu te ronde gaan in Nederland. Nieuwe merken testen ook al zijn het samples is leuker dan weer van hetzelfde merk hetzelfde product krijgen.

 4. Ik ben er nog steeds niet 100% zeker van me te aboneren op deauty. Ik zou voor mijn verjaardag namelijk graag centjes vragen en wat ik dan nog te weinig heb graag zelf bijpassen om dan een jaarabonnement te nemen. Ik weet dat het ineens een heel bedrag is, maar dan is alles voor een jaar betaald en zit ik niet met stopzettingsgedoe als ik mijn abonnement niet meer zou willen. Deze box vind ik zelf ook niet slecht, maar veel mensen warenniet zo tevreden over de voorgaande boxen, dus geen idee wat ik moet doen/denken… Raad jij het me aan om een abo te nemen? 🙂

  1. Ik heb een maandelijks abonnement genomen. Ik kan er dan vanaf wanneer ik wil, en het bedrag per maand is dan ook niet zo groot. Het is idd zo dat sommige boxen ook niet volledig m’n ding waren, maar als ik héél eerlijk moet zijn vind ik onze Belgische box toch nog tien keer beter dan die in Nederland! Dus ik kan het je wel aanraden. Het is natuurlijk wel een gokje, maar wachten op een maandelijks doosje wordt zooooo verslavend 😉

 5. Deze box ziet er wel leuker uit dan de meeste Nederlandse beauty boxen moet ik zeggen! Al die samples zou ik meer zien als een leuke extra, maar de producten zelf vind ik ook best leuk 🙂

  1. Ik vind inderdaad ook niet dat we als Belgjes moeten klagen.. Als ik zie wat Truely Yours en Prettybox een potje gemaakt hebben van hun boxen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *