Catrice, Dagcrème, Deauty, Estée Lauder, Etat Pur, Lamazua, Make-up, Oogschaduw, skincare, Unboxing, Zeep

Deautybox Juni 2013Deautybox Juni 2013

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

While I was away ..

.. kreeg ik een berichtje op mijn smartphone dat mijn Deautybox verstuurd was. Oh nee, ramp! Met nog vijf dagen vakantie en evenveel dagen zonder contact met het thuisfront (mijn ouders waren immers OOK op reis ..) vond ik het stiekem erg dat ik mijn Deautybox niet kon gaan ophalen. Gelukkig heeft het prachtige Italië deze deauty-drang goed kunnen verzachten, waardoor ik deze dagen zonder kleerscheuren heb overleefd!
Deautybox Juni
Neen, even serieus! Ik was even nieuwsgierig als altijd, maar heb de drang om te kijken via spoilers kunnen weerstaan tot ik goed en wel weer op Belgische bodem was. Enkele dagen later stond hij ook op mijn burootje te blinken! Pakken jullie ‘m samen met mij even uit?

1. Catrice: Absolute NUDE oogschaduw palette – full size
“Zo, het is dan toch een budgetmerk geworden”, was mijn eerste reactie toen ik dit en de lipstick (lees verder) zag zitten in de box. Niet dat ik iets tegen Catrice heb, zeker niet (want de helft van mijn vaste make-upstash zijn producten Catrice & Essence), maar ik snap niet zo goed waarom deze in een ‘discovery box’ zitten. Dit zijn toch merken die iedereen kent, of ben ik fout?
Full size - 4,99€ bij de drogisterij
Full size – 4,99€ bij de drogisterij
Anyways, ik ben er toch tevreden mee. Ik ben niet zo’n fervent oogschaduw gebruiker, maar door de nude-tinten die de palette bevat, zou ik er toch wel eens mee aan de slag durven gaan.

2. Catrice: Ultimate Color Lipstick “It’s a Matte World” – full size
Felrode lipstick. Iets wat ik NOOIT gebruik.. Nu, zeg nooit nooit, want uiteindelijk moet ik als blogger ook mijn grenzen verleggen en uit mijn comfort-zone stappen. Al betwijfel ik wel dat ik deze eigenlijk in het dagdagelijkse leven vaak ga gebruiken..
Full size - €3,99 bij de drogisterij
Full size – €3,99 bij de drogisterij
Objectief gezien moet ik wel zeggen dat de lipstick van erg goeie kwaliteit is, ongeacht het feit dat het al dan niet een budgetmerk is. De lipstick blijft al bij al wel goed zitten en geeft een mooie felle kleur. Helaas, tijdens het swatchen bleek nog maar eens hoe fout deze kleur is voor mij, dus ik denk dat ik ‘m ga weggeven. Kandidaten? Anyone?

3. Etat Pur: Actif Pur, nummer A46 – full size
Bulls-eye! Deze van Etat Pur wilde ik al een tijdje aanschaffen. Soms heb ik op mijn armen en gezicht last van rode plekjes, en volgens andere bloggers zou deze A46 mijn probleem wel eens kunnen oplossen! Ik ben alvast reuzebenieuwd & blij dat ik deze nu zelf niet meer moet gaan kopen! Thanks Deauty!
Full size - verkrijgbaar bij de apotheek voor € 14,60
Full size – verkrijgbaar bij de apotheek voor € 14,60
Iedereen kreeg een verschillend product van Etat Pur, afhankelijk van de gegevens die werden ingevuld op de website. Deze die ik ontvangen heb heeft een lichte en goed uitsmeerbare textuur, maar heeft een toch wat chemische geur.

4. Estée Lauder: Revitalizing Supreme – sample 5 ml
Wanneer ik aan Estée Lauder crèmes denk, denk ik vooral aan een rijke crème die de huid intens voedt en gezond houdt. Hoewel dit voor mij zeker ook een prioriteit is, is mijn huid niet echt geschikt voor zo’n rijke dagcrèmes. Deze Revitalizing Suprème lijkt mij ook zo’n crème te zijn.
Sample 5ml - Full size 50ml voor €85,00 - Bij de parfumerie
Sample 5ml – Full size 50ml voor €85,00 – Bij de parfumerie
Ik ga ‘m toch eens eventjes tussen twee crèmes door proberen, en kijken wat het geeft. Blijkbaar is hij geschikt voor elk huidtype en voor elke leeftijd. Hoewel ik mijn twijfels heb bij zo’n beweringen (want hoe kan je een vette huid niet vettiger maken, terwijl je een droge huid wel kunt gaan hydrateren), is het het proberen waard natuurlijk. Misschien ideaal na een stressvolle dag op het werk?

5. Lamazuna: Natuurlijke zeep – full size
Vorige maand konden de Deautista’s al eens kennismaken met het merk Lamazuna. Dit keer kregen we zeep toegestuurd van het merk. Deze natuurlijke zeep uit Aleppo is een traditionele zeep uit Syrië en is al eeuwen bekend om zijn unieke samenstelling met natuurlijke laurier- en olijfolie. Deze zeep zou volgens Deauty geschikt zijn voor alle huidtypes: van acné en eczeem tot een droge huid.
Full size - online verkrijgbaar aan €3,99/stuk
Full size – online verkrijgbaar aan €3,99/stuk
Opnieuw dezelfde bedenking als bij de bewering bij Estée Lauder. Droge huid en acné liggen volgens mij (qua probleem, hydratatie, .. ) mijlenver uit elkaar, dus of het tegen alle huidkwaaltjes helpt.. Hmm, we shall see! Maar hij ruikt erg lekker, en als hij droge huid werkelijk kan hydrateren, is het zeker het proberen waard. Off to the shower you cute piece of soap!

But that’s not all ..
Deze keer werden naast de producten terug enkele leuke verrassingen meegestuurd. Allereerst werd een reischeque ter waarde van 200€ meegegeven, wanneer je bij één van de deelnemende Club Med-dorpen een reis/arrangement boekt. Niet slecht, maar Club Med zit helaas buiten mijn vakantiebudget. Ik weet wel aan wie ik ‘m kan cadeau doen, dus ..

Ook kregen we via een bepaalde code recht op een exclusieve aanbieding van Etat-Pur. Wanneer je iets bestelt via hun on-line webshop, krijg je er gratis en voor niets een ontgiftend reinigingsschuim bij! Superleuk, want ik was van plan om iets te bestellen op hun site.. Misschien nog even wachten tot de deautydeals terug gelanceerd worden?

Tenslotte werden ook de Hubbies niet vergeten! Voor ‘hem’ zat er een scheerschuim van Eucerin in een handig meeneemformaat in de deautybox. Al denk ik dat ik deze zal ‘aanslaan’ want mijn scheerschuim is zo goed als leeg 😉

Am I happy?
Deze keer heb ik een enorm gemengd gevoel. De producten zijn stuk voor stuk wel leuk, maar weinig verrassend zijn ze niet. De helft (lipstick & dagcrème) kan ik al niet echt gebruiken.. De A46 van Etat Pur maakt echter erg veel goed. Ik ging’m sowieso toch aanschaffen, en mits hij bijna 15 euro kost in de winkel, heb ik er voor hetzelfde geld met deze Deautybox toch enkele leuke producten erbijgekregen.

Wat vinden jullie van deze Deautybox? Ik ben benieuwd naar volgende maand, want het is tijd (en velen delen deze mening als ik eens goed rondneus) dat Deauty eens terug uit de comfort-zone stapt.
Groetjes,
 
Laura
 
 

4 thoughts on “Deautybox Juni 2013Deautybox Juni 2013

 1. Hi Laura,

  Ik vind de box stiekem best leuk! De producten 3 t/m 5 trekken de box wat mij betreft prima recht.

  Ik ben erg benieuwd naar de Lamazuma zeep en de Actif Pur A46. Ik wacht op je reviews 🙂

  liefs, Christianne

  1. Niet zo zeer het merk dat mij teleurstelt, maar eerder het kleur. Deauty gad onlangs de opmerking dat koraaltinten IE-DER-EEN staan.. Waarom dan een felrode lipstick, die slechts enkelen zullen kunnen bekoren, ipv een universele(re) tint..

   Nu, het is een goeie lipstick, zeker voor z’n prijs, daar niet van.. Maar ja. Als het kleur je niet past.. Het staat mij zelfs een beetje vulgair eerlijk gezegd.

   Nu, ik geef’m wel eens weg, dus hou onze pagina in het oog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *