Deauty, Unboxing

Deautybox Juli 2015

De eerste maandag van de maand alweer.. Gelukkig is Augustus altijd een erg mooie maand voor mij (x-aantal jaar samen met het vriendje, mijn birthday, congé, ..) en verwelkom ik ‘m met open armen! Nog iets dat ik met open armen mocht ontvangen, was de Deautybox van Juli. Eentje in een zomerjasje wellicht, mits we ons nu echt in het putje van de zomer bevinden!

DSC_2383

Whoa, wat een zware box dit keer! Een enorm contrast met de Birchbox dit keer, want daar zat deze maand nu eens drie keer niets in. Zou deze Deautybox mij kunnen bekoren? Of wordt het een dubbele beauty-box-teleurstelling deze maand? Let’s find out!

1. Gliss Kur – Dream Hair Vederlichte Olie – Full Size (150ml)

Ow yeah, opnieuw eens wat haarolie in de box. Ik weet dat heel wat mensen niet echt blij zullen zijn met wéér een haarolie in de Deautybox, maar zoals ik haarolie verslijt.. Ik was net aan m’n laatste fles begonnen, dus ben erg blij om opnieuw een olie te vinden in m’n box! Een full size dan nog!

DSC_2383

Full size van 150ml – aanbevolen verkoopprijs: €9,99

Dit keer is het er eentje van Gliss Kur. Schwarzkopf dus! Hij bevat 8 micro-oliën, die je haar gaan voeden, zonder het te verzwaren. In een handige sprayflacon dit keer, dus laat maar komen! Hij ruikt alvast héél wat beter dan de olie die ik op dit moment gebruik!

2. Uriage – Micellair Water – Sample Size (50ml)

Zo zo, eindeijk Uriage in mijn bezit! Ik had van deze nieuwe micellaire waters het persbericht binnengekregen enkele weken (misschien wel maanden intussen?) geleden, maar tot nu toe was ik er nooit aan toe geraakt ze in huis te halen.

DSC_2383

Full size van 250ml – aanbevolen verkoopprijs: €9,90

Dit ‘Micellair Water’ is eentje die specifiek werkt voor mensen die een gevoelige huid hebben en vaak last hebben van roodheid. Zelf heb ik daar niet echt last van, maar een goed micellair water kan ik altijd goed gebruiken. Benieuwd!

3. So Susan – Color Hybrid – Full Size

Hah, na Birchbox heeft nu ook Deauty ‘So Susan’ ontdekt. Zelf ben ik niet zo’n fan van de kitscherige verpakkingen die eigen zijn aan het merk, maar de producten die ik al geprobeerd heb zijn best wel nog OK qua kwaliteit.

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €18,95

Wat dit juist is, daar ben ik nog niet helemaal aan uit. Deze Colour Hybrid is een rijk gepigmenteerde mousse die je kan gebruiken op je lippen en op je wangen. Maar euhm ja.. Ik moet er duidelijk een beetje mee leren werken, want mijn eerste ervaring was best wel grappig (lees: té bruin ..) Wel prijzig voor zo’n klein tube’tje hé?

4. Arkopharma – Arkocaps met Groene Thee – Full Size

Tabletjes allerlei vind ik altijd iets raar om in een Beautybox te vinden. Zelf slik ik enkel vitamientjes, dus deze vetverbrandende tabletten ga ik waarschijnlijk niet zo maar gaan slikken. Ook al wil ik helemaal bikini-proof zijn tegen September.

DSC_2383

Full Size met 45 tabletten – aanbevolen verkoopprijs: €9,45

Ze klinken nochtans wel veelbelovend. De ArkoCaps zijn verrijkt met Groene Thee en zijn van plantaardige oorsprong. De thee heeft een ontgiftende werking en gaan hardnekkig vet bestrijden. Toch eens vragen aan m’n arts of dat wel allemaal te betrouwen is!

5. Yves Rocher – Maxi Zonnespray met SPF 30 – Full Size

Wie de meest recente BBB-collab video gezien heeft, weet dat ik steevast voor een zonnecrème kies die een SPF heeft van 30 of meer. Erg leuk om te zien dus dat Deauty gedacht heeft aan de meest gevoelige huidjes bij het opmaken van deze box!

DSC_2383

Full size van 250ml – aanbevolen verkoopprijs: €30,00

Ook deze nieuwe Yves Rocher Maxi Zonnespray met SPF 30 is een full-size. Deze spray bevat extracten van Aphloia theiformis, een heilzame boom die groeit in de wouden van Madagascar. Hij beschermt je huid tegen UVA en UVB stralen, en daar doen we ‘t voor! En de prijs, tja.. Bij Yves Rocher mag je dat met een korreltje zout nemen!

Am I Happy?

O EM GEEEE, ik ben echt blij met deze box! Vier full size producten die perfect passen in het zomerthema! Op zich zijn het geen kleppers van producten, maar ik vind dat echt niet nodig. Liever iets bruikbaar, dan een high-end sample dat ik toch direct weggeef!

DSC_2383

Ik ben hier écht blij mee, valt het op? Het micellair water zit al klaar in de reistas en de zonnecrème zal de volgende weken wel z’n nut bewijzen denk ik. Alleen de tabletjes laat ik even links liggen .. Of is het de moeite waard?
Zouden jullie tevreden zijn met deze box? Zit er iets bij dat je zelf graag zou krijgen in een box?

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Deautybox Juli 2015

 1. Wat een leuke box! Ja, ik ben ook zot op haarolie 🙂 Alleen die vetpilletjes vind ik dikke broodjes aap! Als het zo simpel zou zijn, dan had niemand nog obesitas enzo he 🙂

    1. Ik heb ook het Sampar product! Dus ik denk dat ze gewoon in de helft van de boxen het ene en in de anderen het andere product steken? 🙂

 2. Voor zo’n boxen zou ik elke maand willen tekenen! Misschien jammer voor al diegenen die vinden dat er te veel haarolie in zit maar ik ben hier ook gelukkiger mee dan met een shampoostaaltje ofzo. Echt een fijne box deze! Alleen wel grappig dat ze er Yves rocherin stoppen. Die hebben altijd sale!

  1. Ik had ‘m inderdaad stopgezet, maar ‘k was die maand te laat. Toen was’t een goede box en heb ik ze gemaild dat ze m’n vraag tot schrapping mochten annuleren 🙂

 3. Vandaag kwam ook mijn review van deze box online en ik was zelf ook heel erg blij om zoveel full size producten te ontvangen! 😀 Vooral met de haarolie ben ook ik erg blij! 🙂
  De wisselbeker gaat voor mij naar So Susan, want bij mij zat er een Sampar product in, die ik al vaker gebruikt heb dan dat ik het So Susan product zou gebruiken denk ik! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *