Avril, Bad Buy, Deauty, Jean Marin, Plante System, Unboxing

Deautybox Januari 2014Deautybox Januari 2014

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

De laatste drie maanden is er heel wat te doen geweest rond de Deautyboxen die Deauty de wereld instuurde. Niet altijd even onterecht, want het is inderdaad zo dat Deauty in het begin héél wat mooiere merken en producten in de boxen verstopten. Zelf brak ik vorige maand nog een lans voor Deauty, en begreep dat het niet evident is om iedereen tevreden te houden en dat we al bij al telkens waar voor ons geld kregen. Dat was dus vorige maand.

images (1)

Een nieuw jaar, een nieuwe start voor Deauty? Mispoes zo bljkt. Nu ben ik, iemand die altijd begrip heeft opgebracht voor Deauty en de boxen die ze hebben verstuurd, teleurgesteld. Maar dan écht, diep, teleurgesteld.

Het begon nochtans fantastisch. Februari ligt in het verschiet en op verschillende blogs zie je al Valentijnscollecties voorbij komen. Ook Deauty sprong op deze kar, en beloofde een box die de zintuigen ging strelen. Erg leuk allemaal, en hun teasers op facebook en twitter maakten me echt nieuwsgierig! Op 22 januari kregen we eindelijk een mailtje van verscheping en ik barste bijna uit m’n vel van nieuwsgierigheid. Tot .. ik ‘s anderendaags op twitter de eerste indrukken op de box begon te lezen. ‘Hmmm, zou die nu zo slecht zijn?’ dacht ik, en nietsvermoedend opende ik ‘s avonds mijn eigen Deautybox. QUELLE HORREUR!

P1010451

Ten eerste, waarom terug de ‘feestverpakking’ van vorige maand Deauty? Hadden jullie er over? Of is dit de ‘nieuwe’ Deautybox? Ik weet niet wat de bedoeling was hiervan, maar een feestbox hergebruiken geeft echt een verkeerd signaal naar je abonnees toe. Leuk voor de nieuwe abonnees, maar euhm.. Ik vind het maar raar en ik ben niet de enige..

Nu, soit, ontnuchtering nummer één. Maar wat met de inhoud?

P1010418

P1010420

‘Huh? Wat is dat allemaal? En waar is de rest?’ was mijn eerste reactie. Niet dat ik in een box op zoek ben naar full-size producten of grote verpakkingen, maar euhm. Hebben we al héél wat van deze producten al eens een keertje niet zien voorbij komen? Voor mensen die nu pas m’n blog lezen. Ik heb voor jullie telkens de link naar de gelijkaardige producten bijgeplaatst. Ik plaats ze in volgorde van ‘tevredenheid’ ..

1. Plante System: Lip – Full Size

Opnieuw een Plante System product. Vorige maand zat er al een massagekaars in en intussen is het al het vierde Plante System product in vijf maand tijd. Niet dat ik het geen leuk merk vind, absoluut niet, maar hier is toch niet veel meer aan te ‘discoveren’? Neen, deze keer ga ik de keuze voor Plante System niet meer verdedigen. Ik ben het merk beu Deauty! Het zat in de Decemberbox, de Oktoberbox én de Septemberbox. Too much!

Plante System Lippenbalsem (full size) Prijs: € 6,50
Plante System Lippenbalsem (full size)
Prijs: € 6,50

Op het Deauty-kaartje staat ‘een goede lippenbalsem komt altijd van pas’ en daar hebben ze gelijk in. Het is een goede lippenbalsem. Hij bevat bijenwas en plantaardige oliën in plaats van vaseline en paraffine. Ik heb er eentje met ‘fleur de fruit’. Best lekker! Het is dan ook het beste product uit deze box. Al vind ik de kartonnen verpakking niet echt praktisch, want dat zal niet lang overleven in mijn handtas vrees ik.

2. Jean Marin: Nail Polish – Full Size

Remember Jean Marin? Ja, ik ook hoor! Er zaten al eens False Lashes van het merk in de Novemberbox, en je kon er al twee paar van winnen op deze blog. Oké, weer geen echte ‘discovery’ hé Deauty. Het is wel een fijne nagellak.

JM: Nail Polish (full size) Prijs: € 10,95
JM: Nail Polish (full size)
Prijs: € 10,95

Ik heb een zilverkleurige versie gekregen die best wel goede dekking geeft. In vergelijking met een lakje van bijvoorbeeld OPI duurt het bijna een eeuwigheid tegen dat de lak droog is. Niet dat dit kritiek is op het merk Jean Marin, but once you go OPI .. Neen, met deze nagellak ben ik ook tevreden!

3. Narciso Rodriguez: For her EDP – Sample size

Are you kidding me? Dit heeft er toch al eens ingezeten? Ah, nee, juist.. Dat was een Eau De Toilette !! Deauty, komaan? Wat is dit nou? Niet dat ik het parfum niet lekker vind, maar alé.. Het ruikt echt identiek hetzelfde hoor. Wat kan je hieraan nog ‘discoveren’? Bestaande abonnees die er al een hele tijd bijzijn hebben hier toch echt niets meer aan?

Narciso Rodriguez: ‘For Her’ eau de parfum (4 ml) Prijs: € 78,61 (50 ml)
Narciso Rodriguez: ‘For Her’ eau de parfum (4 ml)
Prijs: € 78,61 (50 ml)

Ja, wat moet ik hier meer over gaan zeggen.. ? NEXT!

4. Avril: Oogschaduw Duo – Full Size

Zucht. Avril.. Ik gebruik met héél erg veel plezier hun oogpotlood & de blush die al in eerdere boxen zat (respectievelijk Juli & Augustus) maar dit product zie ik niet echt een favoriet worden. Ten eerste liggen de kleuren me helemaal niet. Ze zijn voor mijn huidskleur veel te fel. Ook vind ik de pigmentatie écht niet goed..

Avril: Oogschaduw duo (full size) Prijs: € 2,30
Avril: Oogschaduw duo (full size)
Prijs: € 2,30

Over kleuren kan gediscussieerd worden natuurlijk en het merk heeft echt goede producten, maar neen, deze oogschaduw is voor mij geen aanrader. Noch naar kleur, noch naar kwaliteit. Jammer.

5. Rock Beauty London: Eyerock liner classic – Full Size

Wat?! Eyelinerstickers? Is het al carnaval ofzo? De stickers zijn veel te groot en ze lijken verschrikkelijk fake. Deauty, als ik een ‘date’ heb die voor m’n deur sta en ik geen talent/tijd heb om eyeliner aan te brengen ga ik nog liever zonder de deur uit dan deze gedrochten aan te brengen. Ze zien er verschrikkelijk fake uit en ze komen los.

Rock Beauty London: Eyerock Liner Classic (full size) Prijs: € 5,99
Rock Beauty London: Eyerock Liner Classic (full size)
Prijs: € 5,99

Ik begrijp waarom ze nog niet in België beschikbaar zijn. Jullie hadden misschien beter een goeie eyeliner in de box gestopt.. Wat een failure. Echt, hier kan ik nog steeds niet bij. Hebben jullie zo’n gedacht over jullie ‘lieve Deautistas’? Ons eerst verwennen met een knaller van een eyeliner als de Blackbuster van L’Oreal in februari, om dan een jaar later plots zo een rommel te geven.

Am I happy?

Pfff.. Helemaal niet. Ik ga hier zelfs geen verdere commentaar meer geven. M’n abonnement ga ik nog niet stopzetten, want ik ben er bijna 100% zeker van dat Deauty na deze flop niet anders meer kan dan het roer om te gooien. To be continued in a month..

Laura

24 thoughts on “Deautybox Januari 2014Deautybox Januari 2014

  1. Nahhh wat een stomme inhoud zeg. Je zou inderdaad wel moeten verwachten na zo’n maand dat het volgende maand weer een prachtbox zou moeten worden!

  2. Ik dacht ergens ook nog een maandje te wachten en ze nog een extra kans te geven. Helaas ben ik dit al sinds oktober aan het zeggen en hebben ze al veel nieuwe kansen gekregen 🙁

  3. Jeetje zeg! Wat stom dat ze er iedere keer dingen in doen van het zelfde merk, misschien kunnen ze niks anders krijgen maar dan hadden ge geen box moeten willen maken.. Dit is dus een van de redenen waarom ik niet zo’n abonnement durf te nemen, ik zoek dan liever zelf m’n productjes uit!

  4. spijtig dat het al een tijdje tegenslaagt,het kost dan wel niet veel maar met dat geld kan je producten uiktiezen date je echt zelf wil ontdekken.

  5. Wat een tegenvaller zeg! Ik hoop zo dat ze echt met iets beters komen volgende maand. Dit is voor mij echt een reden om nooit zo’n abonnement af te sluiten

  6. Ik zou er ook niet heel warm van worden als ik zo de inhoud zie.
    Ik heb mijn box al een maand of 3 geleden opgezegd. Had een abonnement genomen omdat er telkens fijne haarproducten en make-up inzaten maar in de 3 maanden dat ik hem had zat er enkel handcrème, anti-rimpel dagcrème, oogcrème etc in. Inderdaad heel vaak producten van dezelfde merken, weinig vernieuwend…

  7. IK dacht hey leuk een voor mij nieuwe box… maare nu ik de producten heb gezien blijft het ook alleen bij de kennis en niet bij het aanschaffen daarvan… Alleen die lippenbalsem is leuk op de rare verpakking na dan. de rest is MEH!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *