Deauty, Unboxing

Deautybox Februari 2015

‘Crazy nights make the best memories’ was het thema van deze Deautybox. De februari-editie alweer! Nu, voor ik jullie de inhoud van de box toon (waar ik al bij al wel tevreden over ben .. ) verwijs ik jullie graag door naar de open brief die ik heb geschreven naar Deauty. Daarin schreef ik al m’n frustraties over de afgelopen twaalf edities van mij af, om vanaf nu HOPELIJK met een schone lei te beginnen..

DSC_2383

Deze keer konden we opnieuw kiezen voor een zelfgekozen vijfde product via een mailtje. Niet iedereen kreeg echter een mailtje, en ook de tijd om te kiezen was vrij kort. Nu, allemaal goed en wel, ik koos voor het Elixir K Ultime van Kérastase, mits ik zot ben van all-things-oily! Hopelijk hielden ze rekening met m’n keuze?

Toen ik de box kreeg van m’n postbode viel me op dat deze box erg licht was! Dat betekent ofwel twee dingen, ofwel zit er ofwel erg veel make-up in, ofwel een sh*tload aan staaltjes. Gelukkig bleek het het eerste te zijn, en slaakte ik toch nog een zuchtje van opluchting. Eens van dichterbij bekijken!

1. Nuxe – Nuxellence Detox – Sample Size (15ml)

Mixed feelings, zoveel is zeker. Aan de ene kant heb ik iets van ‘YAAAAY NUXE EN DETOX!’, maar aan de andere kant: anti-age? Nu, oké, de beloften van Deauty zijn niet min en met Nuxe kan je bij mij niet echt verkeerd doen, maar op dit moment is er maar één Detox-king in mijn badkamer, en dat is de Vichy Normaderm Detox Nuit die specifiek werkt op m’n onzuivere huid.

DSC_2383

Deauty belooft een oplossing voor vale, vermoeide en uitgedroogde huid die je veelal ziet verschijnen na een nachtje stappen. De crème werkt dan ook specifiek op celregeneratie, anti-ageing en ontgifting. Allemaal goed en wel, maar precies niet helemaal voor mij bestemd. We’ll see!

2. Opticalmax – Gouttes Bleues – Full Size

Well, this is pretty wierd? Ik kende de druppeltjes al van andere blogs, maar ik had nooit verwacht om het terug te vinden in een Deautybox. Blijkbaar is de hype die startte in Frankrijk nu ook aan het overwaaien naar de Benelux, dus wel tof aan de ene kant dat Deauty ze aan ons willen voorstellen.

DSC_2383

Ik wil ook niet zomaar alles in m’n ogen gaan gieten, maar na een korte voorstelling en wat ‘overleg’ (lees: na het overstelpen van vragen) met de oogspecialist werd ik gerustgesteld. Goed, de proef dan maar op de som genomen na een dagje computer-staren en effectief: m’n ogen voelen heel wat minder vermoeid aan. Deze ga ik wat meer gebruiken!

3. So Susan – Wonderlight – Full Size

Ow, Yippie! Eindelijk iets testen van het merk So Susan! Het merk is niet alleen cruelty-free, maar heeft ook nog eens prachtige verpakkingen! Is bij deze ‘Wonderlight’ ook zo gelukkig, wat m’n nieuwsgierigheid alleen maar triggert! Maareuh, wat is het?

DSC_2383

De ene kant zit een primer die je als oogschaduwbasis kan/mag gebruiken, terwijl de andere kant een under-eye-concealer bevat. Ik heb helaas de donkerste kleur gekregen, dus ik blijf een beetje op m’n honger zitten. Ik ben alles behalve een ‘Bronze Wonder’, dus het is maar de vraag of ik deze ooit ga kunnen gebruiken..

4. Kérastase – Sample Size (50ml)

Joepie! Mijn keuze zit er in! Ik had al de paarse variant van de haarolie uit een andere box, maar was er zo tevreden over dat ik met héél véél plezier deze groene variant voor droog & beschadigd haar koos uit de verschillende mogelijkheden. Tof dat ik ‘m uiteindelijk heb gekregen!

DSC_2383

In deze haarolie zit het plantaardige ‘Immortal Moringa’, die de haarvezel versterkt en die beschadigd haar weer leven en kracht zou moeten geven. Intriguing, by far! Samen met de Mythic Oil van L’Oreal Professionnel mijn on-the-go haaroliën!

5. Shiseido – Lacquer Rouge – Sample Size (2ml)

Ik ben super grote fan van Shiseido en alles wat er rond hangt. Het merk is zo uniek, en ook hun producten zijn telkens een schot in de roos. Ben ik daarom bij met deze lip laquer? Ja en nee. Het is een cool product, maar die kleur jong. Not everybody is into-red Deauty!

DSC_2383

Het flesje is nu niet bepaald groot (de foto is misschien wat misleidend) en omdat de kleur dus ook niet aan mij besteed is, heb ik het alweer weggegeven. Pity, want ik was écht benieuwd naar dit product!

Am I Happy?

Ja en nee.. Hoewel de producten an sich niet slecht zijn, en ze wel in het thema van ‘a girl’s night out’ passen, zitten er te veel dingen in de box die me niet kunnen bekoren. De Nuxe-crème gaf me niet direct een WOW-moment, de Lip Lacquer is totaal m’n kleur niet en omdat ik tot op de dag van vandaag niet goed snap waar het So Susan product nu juist voor dienst, blijf ik wat op m’n honger zitten.

DSC_2383

De haarolie & oogdruppels vind ik dan wél cool, maar dan heb ik uiteindelijk véél te véél betaald voor m’n box. Nu, ik heb m’n opmerkingen doorgegeven aan Deauty, en ze hebben mij verzekerd dat ze met m’n opmerkingen iets gingen doen .. Ben benieuwd!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Deautybox Februari 2015

  1. Ik snap je mixed feelings volledig. Heb nu een paar dagen die Nuxe Anti-aging crème uitgetest en mijn droge jeukende plekken op mijn voorhoofd zijn volledig verleden tijd.. Dus wie weet ben je alsnog superblij hiermee! 😀

  2. Hmmm, hopelijk gaan ze inderdaad wat doen met je brief, want dit is zo zonde van de box,tja en inderdaad niet iedereen houd van rood, dus….wel erg jammer dat je mixed feelings hebt over deze box!

  3. Die druppels lijken me interessant maar voor de rest vind ik de box niet echt speciaal. Dit is in ieder geval geen box waarmee je mensen kan overtuigen een abonnement te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *