Deauty, Unboxing

Deautybox December 2014: Deauty Christmas Box

HO-HO-HO! MERRY CHRISTMAS EVERYBODY! Hopelijk hebben jullie vandaag braafjes al jullie pakjes uitgepakt én mogen genieten van een gezellige Kerstavond? Nu, om een beetje in het pakjes-thema te blijven, toon ik jullie vandaag het ‘unboxen’ van iets ‘Kerst-ish’!

Als het je een beetje verbaast dat ik nu al afkom met een nieuwe Deauty-unboxing post, dan moet je eigenlijk weten dat ik deze box al bijna twee weken in mijn bezit had! Ik zat op 9 december braafjes op het werk, minding my own business, toen ik plots een mailtje binnenkreeg dat mijn box onderweg was? What the hell? Deauty VOOR de 20e van de maand op m’n deurmat? Nu, niet erg! Hij mag gerust elke maand zo vroeg komen!

Deauty Kerstbox

Deauty pakte op haar website alweer uit met enkele leuke teasers. Zo konden we een Yves Rocher Grand Rouge lipstick kiezen (al heb ik geen ordernummer gekregen om m’n keuze duidelijk te kunnen maken .. ) én kregen we te horen dat de box ons 100% zou warm maken voor de feestdagen. Deauty, let’s make this year count!

1. Uriage – Roséliane Anti-roodheid Masker – Full Size

Wie in de winter last krijgt van rode, droge en trekkerige plekjes in het gezicht, spitst best eventjes de oren: dit masker is hét redmiddel voor zo’n auwie-momenten! Ik heb het twee jaar geleden een tijdje gebruikt toen ik nog met de fiets ging werken en kan beamen dat dit masker écht werkt! Leuk om deze dan terug te vinden in m’n box!

Deauty Kerstbox

Uriage is nog niet zo héél erg bekend in ons Belgenland. In Frankrijk daarentegen is het wél al een tijdje helemaal in trek. Terecht ook, want naast dit masker hebben ze nog heel wat andere leuke producten in assortiment. Ideaal voor je winter-crème-arsenaal! Niet zo heel duur ook, want voor 40ml betaal je €13,90!

2. Caudalie – Eau fraîche Fleur de Vignes – Sample Size (10ml)

Caudalie, I’ve missed you this fall! Wie van speciale geuren houdt, zit met dit parfum helemaal goed. Toen ik aan het snuisteren was in de apotheek tussen de Caudalie-geurtjes, viel deze me direct op! Leuk dus dat deze er in zit. Roze peper, citrus en subtiele ‘groene’ hints!

Deauty Kerstbox

Ik geef toe, het is een speciale geur die je moet liggen, maar ik vind het wel iets hebben. Sowieso doen alle ‘Fleur de Vigne’-producten me denken aan onze reizen naar de Dordogne- & de Bordeaux-streek, waar deze producten geteeld worden. Instant-travel gevoel, in een meeneemformaatje. De full size van 50ml kost €26,40.

3. Yves Rocher – Grand Rouge ‘Or’ – Full Size

Hoewel aangekondigd, was het voor mij een verrassing wat ik nu precies zou gaan krijgen. Ik vond geen enkele kleur waaruit ik (door problemen bij het ordersysteem van Deauty uiteindelijk niet) moest kiezen echt ‘passen’ bij mij, dus liet ik hen maar doen. Het werd de kleur ‘Rouge Gourmand’.

DSC_2383

Bon, dit moet de meest intense rode kleur ooit zijn die ooit mijn stash is binnengevallen. Ik weet nog niet goed wat ik ermee ga doen, want zo’n rode kleuren laten me er altijd zo ziek uitzien. ‘k Hou meer van koraal, roze en ‘plum’ kleurtjes. Jammer, want de verpakking is alvast prachtig. Nu, wil je ‘m zelf testen? Voor €11,95 kan je er eentje scoren bij Yves Rocher!

4. BoHo – Oogpotlood – Full Size

BoHo is echt een topmerk. Hoewel je het niet veel ziet verschijnen op m’n blog, gebruik ik de bronzer van BoHo elke dag. Nu ik dit typ kriebelt het zelfs om het aan jullie voor te stellen! Maar goed, BoHo dus. Een natuurlijk budget merk die kwaliteit aflevert! Top!

DSC_2383

De kwaliteit van het oogpotlood is trouwens enorm goed! Zelfs ik slaag er in om een mooi lijntje te zetten dat blijft zitten zonder problemen én zonder te smudgen doorheen de dag. Dat is wel wat anders dan het oogpotlood van Avril dat er ooit eens inzat. Viel me dat even tegen toen ik ‘m intensief ging gebruiken. Super, en dat voor €5,80. Ik twijfel om ‘m in het bruin te bestellen op hun website!

5. L’Oreal Professional – Mythic Oil – Travel Size (45ml)

We kregen al eens de shampoo, toen het masker en nu krijgen we ein-de-lijk de ‘magische’ olie in handen. Dit is zonder twijfel TOPSPUL! Mijn grote flessen gaan er aan sneltempo door in de zomer, dus deze travel size is méér dan welkom. Voor een 125ml fles betaal je €21,30.

Deauty Kerstbox

De geur, de intensieve voeding die het je haar geeft én het feit dat ze je haarpunten doen stralen zonder het te verzwaren zijn voor mij dé topkenmerken van deze olie. Nog niet zelf geprobeerd? Rep je dan als de bliksem naar een Pro-Duo, een deelnemende kapper of (voor de Belgen die in de buurt wonen) naar Sluis! You won’t regret it!

Am I Happy?

Ik vind dit echt een leuke box! Zoooooo-veel beter dan de Christmas Box die ons vorig jaar werd voorgeschoteld. Stiekem vind ik het zelfs niet erg dat de lipstick totaal m’n kleur niet is, want alle andere producten zijn producten die ik ofwel al kende, ofwel kan gebruiken!

DSC_2383

Ze zijn bij Deauty zeker op de goede weg. Laat ons hopen dat 2015 op dezelfde noot verdergaat als deze laatste twee boxen! Wat vind jij trouwens van deze box?

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Deautybox December 2014: Deauty Christmas Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *