Unboxing

Deautybox Augustus 2016: 4th Anniversary

Hiep Hiep Hoera! Naast mezelf was er nog iemand jarig in augustus, want ook Deauty mocht weer een extra kaarsje op de verjaardagstaart zetten. Intussen zijn ze alweer 4 jaar actief op de Belgische beautymarkt, en ben ik daar toch ook alweer 3,5 jaar abonnee! Met hoogtes en laagtes, dat wel, maar nog steeds blij abonnee te zijn!

Het duurde echter wat langer dan normaal voor ik deze post online kon zetten. Er werd dit keer geen ‘menu’ bijgeleverd, waardoor ik niet goed wist wat elk product kostte, en waar het in feite voor bedoeld was. Na enkele mailtjes, kreeg ik uiteindelijk een ‘virtueel menu’.

DSC_2383

1. Uriage – Bariederm Cica-Crème – Full Size


Het eerste product dat ik uit de box vis is al direct een full size! En dan nog eens van het merk Uriage, een van m’n favoriete apothekersmerken! Dit product is trouwens de tegenhanger van de bekende ‘Cicalfate’ van Avène!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €9,90

Ook dit is immers een herstellende crème, verrijkt met koper en zink die het herstel van de huid bevorderen. Ook verbetert het het genezingsproces van kleine en grote wondjes, irritaties én gaat het ook de pijn verzachten. Wie is hier nu niet blij mee?

2. Rene Furterer – Lumicia Illuminating Shine Rinse – Full Size


Oh cool, opnieuw een product van Rene Furterer! Zijn shampoo’s hebben mij al elke keer verrast, dus met veel plezier vis ik deze spray uit de doos! Geen full size, al zou ‘t er wel kunnen voor doorgaan, want dit flesje van 50ml is toch wel vrij groot!

DSC_2383

Full size 150ml – aanbevolen verkoopprijs: €17,50

Deze Lumicia Illuminating Shine Rinse is een speciale glansazijn die kalkafzetting neutraliseert en de haarschubben sluit. Heel handig, want het water hier in Brugge is allesbehalve kalkvrij .. Ask my shower!

3. T. Leclerc – Eyeliner in ‘Gris’ – Full Size


Oplettende lezers zullen deze wel al eens hebben zien voorbijkomen in een vorige box, maar in een andere kleur. Toen zat de kleur ‘Platine’ er in, een donkergrijze kleur, met glinstertjes. Niet iedereen kreeg dit product in z’n box trouwens, sommigen kregen een olie van Eucerin

DSC_2383

Full size 30ml – aanbevolen verkoopprijs: €21,00

Zelf ben ik niet zo’n krak in het gebruiken van liquid eyeliner, maar sporadisch gebeurt het toch wel eens. Dan haal ik deze boven omdat deze matte opdroogt. Stiekem heb ik ‘t niet zo voor ‘shiny’-liners!

4. Elizabeth Arden – Eight Hour Cream – Travel Size


Deze wondercrème is al jaren een van mijn favoriete multi-taskers. Vraag maar aan mijn collega’s wat er al-tijd in mijn lockertje zit! Juist ja, mijn tube ‘Eight Hour Cream’. Nagelriemen, exceem, droge plekken, wondjes, .. Hij kan er allemaal mee helpen!

DSC_2383

Full size 50ml – aanbevolen verkoopprijs: €34,90

Wat dit product kan is eigenlijk eindeloos .. Haal het in huis en see for yourself. Wenkbrauwen hydrateren, voeten verzorgen, eeltplekken verzachten, .. Welja, zo kan ik wel nog eventjes doorgaan! De kruidige geur moet je er wel bij nemen. You hate it or you love it!

5. Sisley – Global Perfect – Sample Size


Sisley Skincare behoort tot het neusje van de zalm. De crème de la crème op het vlak van huidverzorging. Leuk dat Deauty dit ook effectief vindt. Geen full size natuurlijk, maar een degelijke sample, die je toch een idee geeft wat je van het merk mag verwachten

DSC_2383

Full size 30ml – aanbevolen verkoopprijs: €143,00

Mensen met grove poriën zullen deze crème na gebruik wellicht niet meer kunnen missen. Een van de enige crèmes die naar mijn mening wél een verschil maakt op het vlak van huidstructuur en zichtbaarheid van poriën! Duur, ik weet het, maar elke eurocent waard!

Am I Happy?


Een dikke ‘BWA’ deze maand. Hun verjaardagsboxen zijn traditioneel echte toppers, en dit jaar mis ik iets écht verrassend. Akkoord, de merken zijn leuk en de producten an sich ook, maar verrast, neen dat ben ik niet!

DSC_2383

Na vier jaar ben ik nog steeds blij, maar ergens twijfel ik toch om al dan niet m’n abonnement stop te zetten. Maar aan de andere kant, ga ik dan bij een zotte box geen spijt krijgen? Ik wacht nog even af .. Please, blow me away next time!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *