Deauty, Unboxing

Deautybox Augustus 2015: Deauty Turns 3!

Deze maand blaast Deauty alweer drie kaarsjes uit! Drie! Hoe gek is dat? Drie jaar geleden waren zij immers de allereersten die het concept van een maandelijks beautyabonnement durfden te lanceren in ons Belgenlandje. Met succes, want het aantal Deautista’s stijgt iedere maand.

Dit jaar was het een gemengd jaar voor Deauty. Heel wisselvallige boxen, dubbele producten en ontevreden abonnees, maar ook een jaar met héél leuke collabs (Deauty meets Elfi, de samenwerking met iU & met Planet Parfum, ..), heel wat nieuwe producten én een wat milieuvriendelijkere manier van verpakking. Weg met die irritante papiersnippers!

Deautybox Derde Verjaardag

Goed. Drie jaar dus! Wie jarig is trakteert natuurlijk, dus iedereen keek reikhalzend uit naar de nieuwe verjaardagsbox! Leuk details: In de box van deze maand vind je maar liefst 4 fullsize producten. Daar zeg ik geen neen tegen hoor! Kijk je mee naar de inhoud?

Deautybox Derde Verjaardag

1. Merci Handy – Hand Cleansing Gel – Full Size

Wie m’n blog regelmatig leest, weet dat dit product geen onbekende is voor mij. Het zat immers al eens in een Birchbox, hetzij in een andere geurvariant. Hoewel ik een grote fan ben van hand sanitizers, was dit product voor mij géén schot in de roos.

DSC_2383

Full size van 30ml – aanbevolen verkoopprijs: €3,00

Hoewel deze handgel Vitamine E en hydraterende parels bevat die je handen superzacht maken, vind ik dat ze m’n handen enorm uitdrogen. Ook de sterk aanwezige geur van alcohol deed me een klein beetje huiveren. Ik kreeg dit keer de geur ‘Lollipop’, een zeemzoete geur waar helaas de alcohol nog steeds sterk doorheen ruikt. Jammer, maar op dit vlak bestaan er toch echt véél betere merken!

2. T. LeClerc – Exquis à Lèvres ‘Rose Volopteux’ – Full Size

O .. EM .. GEE! Wat een verrassing is dit! Dat ik een fan ben van het merk T. Leclerc, dat wisten jullie al, maar dat ze dit soort producten in assortiment zitten hadden? Nope, dat wist zelfs miss-grote-fan-hierzo helemaal niet! Precies een Chubby Stick, niet? Alleen vind ik de packaging hier iets ‘classier’ !

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €18,00

Dit is een lipstick in potloodvorm (en laat dit nu de meest praktische vorm wezen)en heeft een hydraterende formule die glijdt over je lippen! Ik kreeg ‘m in de kleur kleur ‘Rose Voloptueux’, een prachtige donkerroze kleur die volgens mij iedereen wel mooi zal staan. ‘t Is eens iets anders dan die felrode tinten die er anders inzitten!

3. Jelly Pong Pong – ‘Bare Necessities’ Highlighting Pencil – Full Size

De lipstick van T. LeClerc is trouwens niet het enige make-up item in deze box! Ook het merk Jelly Pong Pong zit er in, maar dit keer met een product waar ik wél direct mee aan de slag kan gaan! De formule van het Bare Necessities Highlighting Pencil is verrijkt Maracuja en Rooibos thee extracten, die helpen de huid een stralende look te geven.

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €16,00

Het leuke aan dit potlood is z’n multifunctionaliteit. Je kan ‘m gebruiken als highlighter, concealer, oogschaduwbasis én als oogpotlood. Als oogpotlood gebruik ik ‘m het meest op dit moment. Zo’n héél klein beetje in je ooghoek én onder je wenkbrauwen doen echt wonderen voor een ‘wakkere’ blik!

4. Shiseido – Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream – Sample Size (7ml)

Shiseido is een merk dat steeds meer in de Deautybox terecht komt, en dat kan ik alleen maar toejuichen! Hoewel het zéker geen goedkoop merk is, is het een merk die al jarenlang z’n strepen heeft verdiend. Dit potje is dan ook een graag geziene gast in deze box, ook al is het een sample.

DSC_2383

Full size van 50ml – aanbevolen verkoopprijs: €97,00

Deze Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream zou je huid al in één week gladder en zachter maken. Héél mooie belofte, niet? Deze heb ik wel doorgegeven aan mamalief, want ik heb op dit nét iets te veel skincare in m’n kast staan. Ze ging er di-rect mee aan de slag!

5. Unanu – Dermo Defence Face Mist- Full Size

Tenslotte wil ik het even over het grootste product in de box hebben! Een héél leuke ontdekking trouwens, want ik kende het merk totaal nog niet. Lucky us kregen maar liefst een full size van de Unani Dermo Defence Face Mist in onze box gestopt! Cool!

DSC_2383

Full size van 125ml – aanbevolen verkoopprijs: €14,00

Deze verfrissende mist bevat ‘Curculiga Orchid Root’-extract, wat de pH van je huid in balans brengt. Je huid is dankzij deze spray ook beter beschermd tegen alledaagse agressies. Je kan deze ook gebruiken om je make up te fixeren of om deze minder ‘cakey’ te laten overkomen! Dat laatste lukt alvast zéér goed!

Am I Happy?

Hoewel ik de allereerste verjaardagsbox nog steeds de beste vind, ben ik super blij met deze box! Twee make-up producten die iedereen wel zullen plezieren, een luxe-skincare sample en een heerlijke hydraterende spray (die sowieso meegaat op reis) die altijd van pas komt! Enkel die handgel vind ik niets.

DSC_2383

Ik hoop dat Deauty hiermee opnieuw gelanceerd is voor een topjaar met heel wat leuke nieuwe boxen, merken én samenwerkingen! De laatste drie boxen konden me alvast bekoren. So Deauty .. Keep up the good work!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Deautybox Augustus 2015: Deauty Turns 3!

  1. Heel erg toffe box! Ik ben het 100% met je eens, enkel die handel zou ik ook wat minder vinden. Zo’n jumbo lip pencils vind ik ook fantastisch!

  2. Tjonge, ik kan mij wel voorstellen dat je blij bent met deze box, prachtige producten zitten erin, ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar het lippotlood…( ik heb er volgens mij nog nooit iets over gelezen over potloden van dit merk, maar weet dat niet meer zeker )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *