Deauty, Eucerin, Garnier, Redken, Unboxing, Vichy, Zelfbruiner

Deautybox April 2014Deautybox April 2014

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Wanneer je een mailtje binnenkrijgt van Deauty, weet je dat de maand er alweer bijna opzit. April met z’n grillen, het is zo passé! Welkom zon, perfecte huid én tripjes allerlei! Deauty is het daar mee eens en ‘teasde’ op hun facebookpagina al een beetje door ons te melden dat ze ons wilden summer-preppen!

P1020361

Beautyboxen stonden (én in Nederland staan ze er nog feller) een beetje ter discussie, want na enkele slechte Deauty-edities riepen heel wat mensen op tot verandering in het systeem. Intussen betalen we al twee maand nét geen twee euro meer én zijn de edities echt STUKKEN verbeterd! Net zoals de Deautybox van vorige maand, valt deze Deautybox April ook erg in de smaak!

Main products ..

Wauw, wat een zware én goedgevulde box deze keer! Super enthousiast als ik ‘m openmaakte. Ik had links en rechts al wat opgevangen, maar opnieuw zijn er verschillende Deauty-versies in omloop. Het kan dus goed zijn dat mijn inhoud verschilt met een andere ‘unboxing’-review!

P1020363

Deze box bevat vijf verschillende producten, én iets extra’s!

1. Vichy – Normaderm Diepreinigende gel – Sample Size (100 ml)

Het eerste product is al een toppetje! Geweldig! Deze verdient alvast een eigen review, want er valt zoveel goeds over dit product te vertellen.

P1020366

Kort gesteld, dit is een reinigingsgel die ideaal is voor de jonge, onzuivere, gemengde of vette huid. Hij reinigt heel mild, zonder je huid uit te drogen maar houdt je huid wél puistjesvrij! Dit is gek genoeg géén fullsize, maar een zogenaamde ‘halfsize’. Hier doe ik wellicht wél MAAAANDEN mee! Ja, ook met dagelijks gebruik! Voor de fullsize betaal je €13,35!

2. Eucerin – Onder de douche Bodylotion – Sample Size (50 ml)

Eucerin is geen onbekende meer voor mij, maar dit is een product uit hun assortiment dat ik gek genoeg nog niet kende. Ik ben grote fan van producten allerlei die m’n leven iets eenvoudiger maken, en laat dat nu net hetgeen zijn wat dit product zou moeten doen!

P1020370

Je gebruikt deze bodylotion in de douche op een natte huid, laat hem even inwerken en afspoelen maar! Deze moet ik dringend eens gaan uittesten. Jammer dat ‘ie zo klein is, want een lang leven zal deze lotion niet beschoren zijn! Voor de fullsize-verpakking van 400ml betaal je €17,00.

3. & 4. Redken – Diamond Oil Shampoo & Conditioner – Sample Sizes (50 ml & 30ml)

Redken kende ik al, maar deze lijn nog helemaal niet! De Diamond Oil-producten bevatten drie soorten olie en zijn dus uiterst geschikt om dof, beschadigd haar te voeden en te verzorgen. De shampoo kost full size €20,50 (300ml) en de conditioner (250ml) €22,60!

P1020365

De sample-formaten zijn ideaal om mee te nemen op reis of op citytrip. Ik ga ze dan ook proberen te sparen tot augustus (want dan is het zover ..) maar of dat gaat lukken.. Hoe dan ook, eenmaal gebruikt vinden jullie zeker een review hier terug!

5. Garner Ambre Solaire – 1 Week Summer Look (full size)

Woohoo! Eindelijk nog eens een fullsize in mijn box! Een getinte zelfbruinende crème die je in een weekje een hele mooie, gezonde & zomerse look zou moeten bezorgen! Je kan ‘m zelf scoren voor €9,99!

P1020367

Mijn vorige ervaringen met zelfbruiners waren helaas niet zo positief, dus met deze ga ik opnieuw erg voorzichtig omspringen! Maar, wie niet waagt blijft maagd, dus gaan we opnieuw experimenteren! Fingers crossed!

Other ..

De extra deze maand was een soort van afslankdrankje van Power Slim. Diëten is echter niet mijn sterkste punt, en ook de manier waarop zint me niet. Ik eet liever wat gezonder dan m’n lichaam een soort van ‘shock’-effect te laten ervaren. De kilo’s die je dan verliest, komen achteraf toch weer piepen! Neen, deze hoefde er voor mij niet bij.

Daarnaast zat er een leuke kortingsbon in van Vichy, die je kon inruilen bij iU voor een leuke korting op een Vichy-product naar keuze!

P1020372

Wat vind jij van deze inhoud? Is Deauty terug op de goede weg?

Groetjes,

Laura

17 thoughts on “Deautybox April 2014Deautybox April 2014

  1. Wat een toffe producten zitten er in de box deze maand! Ik ga je artikels nog een tijdje volgen omtrent de unboxing & als het zo goed blijt, zal ik mij misschien ook eens een abonnementje moeten nemen ^^

  2. I did get Deauty box before, but I wasn’t happy at all with the content, but now it seems that they are doing a better job…Great post!

  3. Ik vind de inhoud best leuk! Alleen het dieetdrankje snap ik niet zo goed en zou ik ook niet gebruiken, dat is volgens mij helemaal niet goed voor je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *