Avène, Body Butter, Dagcrème, Deauty, Eucerin, Miscellaire Lotion, parfum, Payot, perfume, skincare, The Body Shop, Unboxing

Deautybox April 2013Deautybox April 2013

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

This month it’s all about hydratation baby!

Verdorie, zijn we al bijna Mei? Een nieuwe maand die voorbij vliegt, betekent ook een nieuwe deautybox in mijn brievenbus! Maandag wachtte ik vol spanning op mijn postbode, maar die was mij precies vergeten.. Het duurde uiteindelijk tot woensdag vooraleer ik m’n box kon openen.

What’s on the menu this month?
In tegenstelling tot vorige maand, kreeg iedereen dezelfde deautybox toegestuurd. Deauty lichtte zelf al een tipje van de sluier op door mee te geven dat in elke box een product van het Franse merk Avène zou zitten. Opnieuw super benieuwd dus!

In de box zaten in totaal vijf verschillende producten verpakt. En ik geef toe, ik ben qua merken toch wel verrast!

1. Avène – Eau Thermale Spray – 50ml
We beginnen met het product dat Deauty al min of meer verklapt had. Avène werkt uitsluitend met thermaal water in àl haar producten. Deze spray bevat 50ml van dit helende thermale water, dat direct werd afgenomen bij de bron. Deze spray zou goed werken op geirriteerde huid of bij roodheid. Handig om je huid te herstellen, nadat je je make-up hebt verwijderd.

Avène - Eau Thermale spray - full size 2,50€ (Bij de Apotheek)
Avène – Eau Thermale spray – full size 2,50€ (Bij de Apotheek)

 

Dit formaat past perfect in iedere handtas, waardoor je’m overal kan meenemen. Met de warmere dagen in het vooruitzicht zal deze dus niet meer ontbreken in mijn beautyzakje! Verfrissing, bescherming en zuiverheid gegarandeerd, denk ik zo!

2. The Body Shop – Olive Body Butter – 50ml
Iedereen kent volgens mij wel ‘the Body Shop’.  Producten die door hen verkocht worden, worden vervaardigd uit fairtrade ingrediënten en werden ook niet getest op dieren! Heel erg leuk dus dat Deauty ons ook laat ‘kennismaken’ met dit merk. De hoofdingrediënten van deze body butter zijn sheaboter, cacaoboter en olijfolie.

The Body Shop - Olive Body Butter -  full size (200ml) kost 'ie 16,00€ (Bij 'The Body Shop')
The Body Shop – Olive Body Butter – full size (200ml) kost ‘ie 16,00€ (Bij ‘The Body Shop’)

Elk van deze ingredienten zorgen voor hydratatie. The Body Shop belooft een zijdezachte huid, die wel tot 24u gehydrateerd zou moeten blijven. Met de lente in het verschiet kan mijn huid dit dus best wel gebruiken. Ik ben alvast fan van de heerlijke geur van dit product.

3. Eucerin – DermatoCLEAN miscellaire reinigingslotion – 125ml
Het was de tweede keer dat Deauty mij een van de producten van Eucerin opstuurde. Hoewel de waslotion mij in eerste instantie niet helemaal kon bekoren, ben ik deze keer wél verkocht. Deze reinigingslotion heeft alles wat ik zocht. Hij reinigt niet alleen, maar dient tevens ook als tonic! Zeer verkwikkend voor je huid!

Eucerin - DermatoCLEAN miscellaire renigingslotion -  full size (200ml) kost 12,50€ (Bij de apotheek)
Eucerin – DermatoCLEAN miscellaire renigingslotion – full size (200ml) kost 12,50€ (Bij de apotheek)

Ik gebruik deze lotion nu ongeveer een week, en mijn teint is opvallend frisser en egaler. Ook heb ik minder last van onzuiverheden dan voorheen. Ik heb mijn vorige lotion intussen vaarwel gezegd! Een absolute re-buy!

4. Vanessa Tugendhaft – Les eaux diamantées – Or Rose parfum – 5ml
De naam ‘Vanessa Tugendhaft’ doet jullie waarschijnlijk geen belletje rinkelen. Vanessa is nochtans een bekend Belgisch juwelenontwerpster. Het parfumgamma dat zij creëerde, combineert dan ook parfum met juwelen. In elk parfumflesje (full size) werd een roos gegrift, die je kan laten omtoveren tot een prachtig juweel in één van Vanessa’s ateliers. Een armbandje, een kettinkje, alles kan!

Vanessa Tugendhaft - Les eaux diamantées - Or Rose kost full size (kleinste vorm) €75,00
Vanessa Tugendhaft – Les eaux diamantées – Or Rose kost full size (kleinste vorm) €75,00

De parfums zijn niet goedkoop, maar hebben elk een aparte geur. Deze ‘Or Rose’ ruikt vrij zoet. Deauty omschrijft de geur als ‘Zoete snoepjes, bessen en honing. Met topnoten van bergamot en gember. Middennoten zijn rood fruit en oranjebloesem. Het hart bestaat dan weer uit zoethout, witte muskus, amber en violet’. Een zware geur, die toch tegelijk frisheid uitstraalt. Ik ben alvast fan!

5. Payot – Hydra 24h Creme – 15ml
Het merk Payot kende ik nog niet. Maar, Deauty staat niets voor niets voor ‘Discover Beauty’ hé.. !? Wat het precies doet, buiten hydrateren moet ik dringend uitzoeken!

Payot - Hydra 24h crème -  full size 50ml kost 'ie 43€ (bij de parfumerie)
Payot – Hydra 24h crème – full size 50ml kost ‘ie 43€ (bij de parfumerie)

Veel kan ik er voorlopig niet over vertellen. Op dit moment heb ik immers duizend-en-één gezichtscrèmes die ik nog moet gaan testen.. So ..

But that’s not all ..
Elke deautista kreeg een kortingsbon voor een full size parfum van Vanessa Tugendhaft. Erg leuk, gezien de prijzigheid van deze parfums. Daarnaast werden er ook drie kleine ‘bolletjes’ in de deautybox gestopt. Op het eerste zicht, dacht ik dat het bruisballetjes waren. Op de website van Deauty stond er echter een handleiding!

Maskers

In de praktijk is het niet zo eenvoudig om deze maskertjes te gebruiken. De eerste en laatste keer dat ik er eentje gebruikte, mocht ik hem wegens een te groot geknoei in de vuilbak kieperen.. Geef mij maar de kant & klare-versie! Toch leuk dat Deauty de trends op de voet blijft volgen!

Am I happy?
Hoewel ik meer kon doen met de deautybox van vorige maand, heeft vooral de Dermatoclean deze editie meer dan goedgemaakt! Ook de heerlijk ruikende body butter kan ik wel smaken. Ik ben dus een tevreden blogger! Hopelijk volgende maand terug wat make-up! Iets anders dan oog-make up weliswaar, want daarvan heb ik intussen wel genoeg gekregen 😉

Wat vinden jullie van deze Deautybox? Ik ben benieuwd naar volgende maand, want in Mei, leggen alle vogels een ei! Welk ei zal Deauty leggen?
 
Groetjes,

Laura

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *