Personal

De Grote vakantie: een korte foto-reportage (deel 2)

Enkele dagen geleden gaf ik weer een teken van leven op mijn blog. Ik vertelde jullie over het waarom dat het even stil was, maar dat neemt niet weg dat er niets gebeurd is in de Grote Vakantie dat ik met jullie wilde delen. Vandaar dat ik jullie in deze post nog eventjes wil meenemen naar de maand augustus, de tweede maand van de grote vakantie!

De mama val

Augustus bleek een verderzetting te zijn van juli, met heel wat mooie en warme dagen. We trokken er dus op vrije momenten – vooral het weekend – weer op uit. De zee en het speelplein bleken weer onze meestbezochte plekjes te zijn.

De mama val

De mama val

Aline ontdekte ook hoe het springkasteel werkte. ‘Boinkie-boinkie’ all day long. Ze sliep alvast enorm goed na een middag bounce-plezier.

De mama val

De mama val

Wat jullie ook nog niet weten (tenzij jullie me volgen op instagram uiteraard) is dat Aline sinds enkele weken kan wandelen. Ze was op de kop 14 maanden oud toen ze haar eerste stapjes zette. Sindsdien kruipt ze niet meer en wil ze alleen nog maar stappen. Zowel aan de hand als alleen. Weer een stukje loslaten voor mama, want haar dragen zit er ook niet altijd meer in.

De mama val

In Oostkamp – waar wij wonen – vindt elk jaar het gratis festival Parkpop plaats. Vorig jaar was Aline nog wat te klein om mee te gaan, maar dit jaar gingen we toch eventjes een kijkje nemen. Mét koptelefoon uiteraard. Die van ons is een ‘Muffy’ van het merk Alpine Hearing Protection.

De mama val

De mama val

Rock on! Misschien een beetje een wazige foto, maar deze werd getrokken door een vriend van me. Aline was aan het dansen!

In datzelfde weekend werd ik 29. Dit jaar viel mijn verjaardag echter volledig in het water. Niet alleen was ik ziek, onze gemaakte plannen vielen jammer genoeg ook in het water. Al kon er een paar dagen na m’n verjaardag toch even een klein drankje af! Proost!

De mama val

Maar niet alleen Aline ging op zwier, ook ikzelf ging ook zonder Aline eens op pad. Samen met m’n vriend trok ik naar het recent vernieuwde Gruuthuuse Museum in Brugge, waar de geschiedenis van de Bourgondiërs tot leven komt. Het was bijna tien jaar geleden dat ik er nog eens was, dus een heel leuke herontdekking!

De mama val

Ook ging ik naar een verkleedfeestje! Als rasechte Disney-fan, kon ik niet anders dan me verkleden in een Disney-personage. Zelf vond ik Belle het beste bij me passen, maar omdat de gastvrouw reeds het gouden kleed van Belle als kostuum had gekozen, ging ik voor de ‘gewone’ blauw-witte outfit. Vind je me goed op Belle lijken? Helemaal brak de dag nadien, maar ‘k heb me ontzettend geamuseerd!

De mama val

Zo, dit is een korte samenvatting van hoe onze maand augustus er uit zag. Nu tellen we met rasse schreden af naar ons groot verlof samen. Hoe is jullie augustusmaand verlopen?

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “De Grote vakantie: een korte foto-reportage (deel 2)

  1. Ik hoop dat je niet al te veel plannen had gemaakt voor je verjaardag, want is wel erg zonde als je die allemaal weg kon gooien doordat je ziek was. In ieder geval nog van harte gefeliciteerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *