Christmas, Gifts, Personal

The days after .. gift galore!

Gisteren konden jullie al een stukje van mijn lijstje van favorieten ontdekken op de website! Maar first things first: Ik hoop dat iedereen Kerstavond & -dag achter de rug heeft?

Christmas Gifts 2014

Zelf heb ik ontzettend genoten van de heerlijke familiemomenten die deze periode met zich meebrengen, en ook de ‘parent meet the mother- & father-in-law’-avond is zonder kleerscheuren verlopen! Natuurlijk had mijn familie én mijn lief vriendje enkele pakjes voorzien voor mij (hoe kon het ook anders?) die ik graag met jullie deel op deze derde Kerstdag, als ik het zo mag noemen?

Christmas Gifts 2014

Misschien eventjes beginnen met de cadeautjes die ik voor mezelf heb gekocht (ja, ik doe dat!) in Londen. Ik had mezelf voorgenomen deze niet eerder open te maken VOOR Kerstdag en daar ben ik wonderwel in geslaagd.

  • Jo Malone – White Jasmine and Mint (30ml bottle) – €45,00
  • Soap & Glory – Big Box of Treats (mét 10 producten in) – €35,00
  • Nars – Velvet Matte Lip Pencil in ‘Sex Machine’ – €23,00

Van m’n schoonouders kreeg ik een nieuwe pot Clinique ‘Take the day off’ Cleansing Balm, die blijkbaar niet zo vlot verkrijgbaar is in België! Zij brachten ‘m mee uit Parijs, waar ook vriendjelief zijn cadeautje vandaan kwam!

Christmas Gifts 2014

Hij had gemerkt dat onze plaatselijke Ici Paris XL de giga-set van Estée Lauder die op m’n wishlist stond niet meer verkocht. Hij besloot het dan maar bij Sephora in Parijs te proberen. Mét succes! Kijk eens hoe prachtig deze set is! En OMG, die beautycase!

Christmas Gifts 2014

Ik kocht dit jaar voor m’n broer een vliegticket naar Barcelona. Sinds m’n ouders uit elkaar gegaan zijn in 2005, heeft m’n broer nooit echt nog een vliegreis gehad, dus vond ik het tijd om daar eens verandering in te brengen. Ik zou naast mijn verblijf, ook zijn verblijf betalen! Nu, van mijn moeder kreeg ik echter een ge-wel-dig cadeau: zij betaalt mijn hotelverblijf in Barcelona! Even speechless hoor mama!

Christmas Gifts 2014

Nu ik het dan trouwens toch even over m’n Broertje heb: he knows me! Van hem kreeg ik een back-up van de Chanel ‘la Raffinée’ waar ik zo gek op was én .. Een Philosophy ‘State of Grace’ giftset, met 4 kleine ‘ .. Grace’ flesjes!

Ik ben dit jaar weer enorm verwend! Welke cadeautjes hadden jullie ook graag onder jullie Kerstboom gevonden? Wat hebben jullie van de Kerstman gekregen??

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “The days after .. gift galore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *