Annayake, Galénic, skincare

Current AM/PM hydration ..

Binnen enkele weken (op 18 augustus meerbepaald) wordt ondergetekende alweer vijventwintig jaar oud. Een kwarteeuw .. Auwtch? Bwa, niet echt! Al geef ik eerlijk toe dat ik mijn huidroutine wat aan het aanpassen ben. Sinds ik veranderd ben van pil, is m’n huid een beetje zoekende ..

DSC_2383

De zware acné die mijn gezicht vorig jaar teisterde is zo goed als volledig verdwenen, en ook de littekentjes beginnen stilaan te vervagen. Oef! Tijd om m’n huid te verzorgen als een mid-twintiger, en niet langer als een laattijdige puber me dunkt.

Op het vlak van skincare gebruik ik nu een duo, waar ik de laatste maand toch vrij tevreden over ben.

AM: Annayake – ’24’, Perfecting Care Continous Hydration

Hoe lang verkondigde ik al dat ik méér van de skincare van Annayake wilde uitproberen? M’n archieven zeggen September ’13, dus euhm, al bijna twee jaar? Wel, eindelijk kwam het er eens van! De crème beloofde alvast heel wat goeds voor mijn huid.

Annayake

De crème zou oneffenheden moeten helpen vervagen, zonder afbreuk te doen aan de hydratatie van je huid. Ideaal voor een gemengde huid, neigend naar het droge, niet? Ook zou het de huidtextuur moeten verfijnen. En dat met bijna uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Mijn eerste indrukken zijn alvast heel positief!

PM: Galénic – Nectalys ‘Premières Rides’

‘s Nachts heb ik liever een wat rijkere crème. Die van Annayake is goed, maar door z’n lichte textuur had ik het gevoel dat m’n huid niet genoeg ‘vitamientjes’ opdeed tijdens het slapen. Onterecht misschien, maar goed. Beautybloggers zijn altijd een beetje zoekende hé .. Maar goed. Vitamientjes dus! Tijd om ze wat van ‘fruit’ te gaan voorzien, niet? Het gamma ‘Nectalys’ van Galénic bood de oplossing. En ja, ook de nectar ..

Galenic

Zoals de naam al verklapt, zijn de producten uit dit gamma verrijkt met etherische vruchtennectar uit oa. perzik vijg & mandarijn, die de huid helpen ontspannen en helpen gladmaken. Je noemt een zacht velletje niet voor niets een ‘perzikvelletje’ hé? Plus, de heerlijk zoete geur krijg je er gratis en voor niets bij.

Na een dagje in de zon zitten durf ik wel nog eens een drupje olie onder m’n nachtcrème aan te brengen (daar vertel ik later wel eens meer over, want m’n Amanprana ‘Shangri-La’ is helaas op – vervanger is in test-modus) voor wat extra hydratatie, maar over het algemeen houd ik het bij deze twee producten.

Na een maand kan ik natuurlijk nog niet bevestigen of al die ‘beloften’ waar zijn, maar het feit dat ik ze toch al eens wil voorstellen aan jullie, betekent toch al veel goeds! Laten we binnen een maandje of twee eens recappen, goed?

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Current AM/PM hydration ..

  1. Ik gebruik momenteel vooral producten uit de skincare van Rituals en daar ben ik ook erg tevreden van. Onlangs zat er een crème van Annayake in de Deautybox maar die heb ik nog niet kunnen proberen! 🙂

    1. Ik heb een tijdje geleden eens hun dagcrème getest in zo’n luxesample, maar was voor mijn huid niet echt ‘WOW’ .. Maar dat heb je met skincare hé natuurlijk, een holy grail voor de ene, voor de andere een flop..

  2. Wat leuk, je verjaard een dag na mij! Eigelijk kan ik stiekem niet wachten tot mijn huid verandert en de vetheid wat weg gaat! Je nachtcrème lijkt me erg lekker ruiken!

    1. Hij ruikt ook echt super lekker, maar toch nog op een subtiele manier! Is eens iets anders dan al dat ‘chemische’ hé! Tof dat je een dagje eerder verjaart dan mij! Moet ik onthouden!

  3. Mijn huid is ook verandert toen ik een nieuwe voordeur (mijn derde al) kreeg dus ik kan wel geloven dat jouw huid nu ook aan het veranderen is! Wel goed dat je van die vervelende acne af bent. Je toonde daar vroeger foto’s van op je blog. Jeezus, wat was dat heftig!

  4. Ik word ook 25 op 18 augustus!! De crèmes klinken heel goed, alleen weer zo jammer dat het potjes zijn 🙁 ik probeer geen gezichtsverzorging in potjes meer te kopen, ik heb nooit zin om een spateltje te gebruiken en zonder worden ze zo snel slecht 🙁

    1. WHOA echt? Wha, dat is toevallig zeg! Even oud en op dezelfde dag geboren! COOL! Ik smeer gewoon met m’n vinger t.b.h. .. de potjes hebben bij mij geen tijd om slecht te worden, want na 6m zijn ze altijd zo goed als leeg. Ik weet het, slechte beautyblogger hierzo, maar om dagelijks met een spateltje te knoeien.. Ik zorg gewoon dat m’n handen goed gewassen zijn voor ik in’t potje ga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *